Nejsi přihlášen
hajtra potřebuje poměřit
dobrý den ve spolek
byla jsem přezouvat gumy a opět proběhli nějaké výtky na mojí máňu.....
pravděpodobně mám hnutý vidle....potřebovala bych někoho kdo máně změří rám a zjistí proč mám dvoustopej motocikél.....
A je to!!
Re: hajtra potřebuje poměřit
zrzule psal:dobrý den ve spolek
pravděpodobně mám hnutý vidle....potřebovala bych někoho kdo máně změří rám a zjistí proč mám dvoustopej motocikél.....
...vidle ti srovnaj v Dolínku, cinkni Pavlovi...a myslim že by zvládli i rám...ale esi máš dost peněs a chceš mít betonovou jistotu měřením laserem, tag Halbich...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:zrzule psal:dobrý den ve spolek
pravděpodobně mám hnutý vidle....potřebovala bych někoho kdo máně změří rám a zjistí proč mám dvoustopej motocikél........vidle ti srovnaj v Dolínku, cinkni Pavlovi...a myslim že by zvládli i rám...ale esi máš dost peněs a chceš mít betonovou jistotu měřením laserem, tag Halbich...
no já doufám že rám je ok, že to budou jen ty vidle.
no a betonovou jistotu nějak nepotřebuju....jezdila jsem s tím asi půl sezóny..nevěděla jsem o tom a jak jsme byla spokojená....pak nějakej chytrolín přišel na to že je to hnutý a jám mám teď akurát starosti
nevědomost je sladká
A je to!!
Kelly01 psal:Pokud to jede rovně když pustíš řidítka a vyvažováním těla to pošleš kam chceš tak to neřeš...
gufery budou potřeba na 100%.....
no a když pustim řidítka tak máňa okamžitě lehá na levou stranu......zalehávačka
a ikdybych se na tom kroutila jak hádě tak nic....
takže s tím můžu otravovat dolínkovic???
A je to!!
a zaleháváš taky takhle rychle ?
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … nu_149.htm
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:a zaleháváš taky takhle rychle ?
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … nu_149.htm
néééééééééé
A je to!!
ser na to malicka, ja kdyz pustim riditka, tak se mi to rozklepe jak progyr kdyz do nej foukne vitr. Rikal jsem tatikovi at si to necha v servisu premerit. Prej nic nezjistili a on taky nic nepocituje, kdyz jede. Rek bych, ze na to nase jezdeni ...
co delas zitra kolem obeda a po obede? Jedes se mnou a se segrou na navstevu?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ondráš psal:Petí... Nechci mít rejpavou, ale neříkala si nám to samé, když jsme u tebe před cca rokem měnili tu věc o které jsme neměli mluvit a přehazovali výfuk?
no jóóó no tak je máňa trochu hypochodr no....jsem to neřešila ale kam přijedu tam se mi smějou že mám dvoustopej motocíííkl....
loser: jasně že jedeme ne
A je to!!
pavel dolínek (Člen) 17.04.2009 23:04:45 Offline |
zrzule psal:Kelly01 psal:Borák,ty vole,co anatomie,to ti nic neříká
Vona to absorbujeje to kluk zamtená ten náš krakonoš
no jo chudák Pavel.....ani nemá tušení že ho budu za chvíli otravovat s máňou
cuz,klidne votravuj,zejtra mi cynkni 604403326
"una storia italiana"
pavel dolínek psal:zrzule psal:Kelly01 psal:Borák,ty vole,co anatomie,to ti nic neříká
Vona to absorbujeje to kluk zamtená ten náš krakonoš
no jo chudák Pavel.....ani nemá tušení že ho budu za chvíli otravovat s máňoucuz,klidne votravuj,zejtra mi cynkni 604403326
tísícekrát díky dobrý pane
A je to!!
Progear 650 (Člen) 18.04.2009 09:04:04 Offline |
Loser psal:ser na to malicka, ja kdyz pustim riditka, tak se mi to rozklepe jak progyr kdyz do nej foukne vitr. Rikal jsem tatikovi at si to necha v servisu premerit. Prej nic nezjistili a on taky nic nepocituje, kdyz jede. Rek bych, ze na to nase jezdeni ...
co delas zitra kolem obeda a po obede? Jedes se mnou a se segrou na navstevu?
hehe, tomu nerozumim, vysvetlis mi to nejak???
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 19.04.2009 09:56:34 Offline |
Kelly01 psal:Hele,co lepší foto té žluté krásky
bobr
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:zrzule psal:dobrý den ve spolek
pravděpodobně mám hnutý vidle....potřebovala bych někoho kdo máně změří rám a zjistí proč mám dvoustopej motocikél........vidle ti srovnaj v Dolínku, cinkni Pavlovi...a myslim že by zvládli i rám...ale esi máš dost peněs a chceš mít betonovou jistotu měřením laserem, tag Halbich...
Mam taky malilinkaty podezreni na ram, ze je hlej, tak jsem halbichovi volal a zmereni stoji 4500,- + dph, tj. 5355,-....FYI...
Dudyneq psal:Filous psal:zrzule psal:dobrý den ve spolek
Mam taky malilinkaty podezreni na ram, ze je hlej, tak jsem halbichovi volal a zmereni stoji 4500,- + dph, tj. 5355,-....FYI...
...jo jo, je to raketa...a dyš pojedou k tobje, tag připočitej eště pjéťo...
gore psal:.. u nas to klucka merej vodstrojeny za tisic korun a eventuelne to rovnovnou srovnaj narozdil od pana hu..(zapomel sem meno),kterej to za zmineny peniz zmeri a posle te jinam na srovnani
...copa u vás v Ďoliku, tam ste fšichni šikouný
Filous psal:gore psal:.. u nas to klucka merej vodstrojeny za tisic korun a eventuelne to rovnovnou srovnaj narozdil od pana hu..(zapomel sem meno),kterej to za zmineny peniz zmeri a posle te jinam na srovnani
ale vocamcať po camcať
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Filous psal:gore psal:.. u nas to klucka merej vodstrojeny za tisic korun a eventuelne to rovnovnou srovnaj narozdil od pana hu..(zapomel sem meno),kterej to za zmineny peniz zmeri a posle te jinam na srovnani
ale vocamcať po camcať
...no tag Pavel umí řídit Lijasku a hrabat díry Bobkem, Vendulka unese sud s pívem, Prdik umí rovnat rámy jakýhokolif typu a poškození a Gore je zas výbornej pekař a žádnej Albatros mu taky eště nespat, prostě samý šikovný lidi
Filous psal:ross psal:Filous psal:
...copa u vás v Ďoliku, tam ste fšichni šikounýale vocamcať po camcať
...no tag Pavel umí řídit Lijasku a hrabat díry Bobkem, Vendulka unese sud s pívem, Prdik umí rovnat rámy jakýhokolif typu a poškození a Gore je zas výbornej pekař a žádnej Albatros mu taky eště nespat, prostě samý šikovný lidi
...dolinek hvezda
dolenek super hvezda
dolinek nejlepci
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Lihy psal:Filous psal:...no tag Pavel umí řídit Lijasku a hrabat díry Bobkem...
Ještě umí zabít prase pěstí do hlavy a dělá prýma maso
A taky vím,že má zvířátka rát aj živý a dopřeje jimtudle dyš sem se tam vochomejt,tak nechal zrovna koňa zabodat s kobylej
Jebat motorky :-)
Stránky: 1