Nejsi přihlášen
prenecham jizdy v moste 12.5.
Zdravim vsechny :) moje motorka jela do sveta, takze bohuzel se letos na okruhu nesvezu. Prenecham svoje jizdy v Moste 12.5. a v Sosnove 13.6. s povinnou 20% slevou :good:
Do Sosnove pojedu snad aspon na cumendu :redface:.
Zkusit se má všechno!
Re: prenecham jizdy v moste 12.5.
Zatím pouze koketuji s myšlenkou se projet na okruhu,takže kdo víííí každopádně tam budu
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
ross psal:RadkaB6 psal:Zatím pouze koketuji s myšlenkou se projet na okruhu,takže kdo víííí každopádně tam budu
ber to
no 2 válce, Most kterej neznám mě trošku děsí a padáky taky nejsou, takže ráno se probudím, kouknu do slunce a velkoryse rozhodnu teda pokud ještě bude volno
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
inkvizitorr (Administrator) 08.05.2009 22:43:44 Offline |
RadkaB6 psal:no 2 válce, Most kterej neznám mě trošku děsí a padáky taky nejsou, takže ráno se probudím, kouknu do slunce a velkoryse rozhodnu teda pokud ještě bude volno
satanovanóho, vona je tam imrvére a bojí se jezdit neser a hurá do toho
doba je temná...
inkvizitorr psal:RadkaB6 psal:no 2 válce, Most kterej neznám mě trošku děsí a padáky taky nejsou, takže ráno se probudím, kouknu do slunce a velkoryse rozhodnu teda pokud ještě bude volno
no jó, já se inspiruju jak se to má dělat správně
inkvizitorr (Administrator) 08.05.2009 22:47:01 Offline |
RadkaB6 psal:inkvizitorr psal:RadkaB6 psal:no 2 válce, Most kterej neznám mě trošku děsí a padáky taky nejsou, takže ráno se probudím, kouknu do slunce a velkoryse rozhodnu teda pokud ještě bude volno
no jó, já se inspiruju jak se to má dělat správně
šikovná roba
doba je temná...
inkvizitorr psal:RadkaB6 psal:inkvizitorr psal:
satanovanóho, vona je tam imrvére a bojí se jezdit neser a hurá do tohono jó, já se inspiruju jak se to má dělat správně
šikovná roba
no to se ještě uvidí zda jsem se nainspirovala správně
Stránky: 1