Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 08.05.2009 18:38:39 Offline |
suzuki dodací lhůty!!!
zdar má někdo zkušenost s dodávkami ND s H3moto paskov??? pač tři týdny je krásně a já už tři týdny čekám na 5 poj... šroubků a už mě to fakt těžce sere pokažde když zavolám tak mi ta ku.. řekne, ale pane voni němci maj svátky!!!! tak mi to někdo vysvětlete jestli je to normální? ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
přesněji díl 8-9 http://partsdepot.cz/index.php?fveh=211 … tion=93583
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
majcherisko (Člen) 09.05.2009 01:07:29 Offline |
Re: suzuki dodací lhůty!!!
vcera jsem tam vyzvedaval kamosovi zrcatko.od objednani do dodani 3 dny
Hanz psal:V H3 moto mi přijde, že mají ke všemu laksní přístup.
oni tam nemaji jenom laksni pristup ale taky tam maji kurwa ceny a jak vidim jak tam prijedu a diva se na mne co po nem chcu a jak si dovoluju s takovou starou motorkou prijet proste to tam nemam rad , posledne sem tam byl na bandasce podivat se na nove modely suzuki a on mne uplne ignoroval ..... ale jak prijedu do yamahy v ove tak se mi hend nekdo venuje apod .... nebo do moto toni v paskove a jak sem neco shanel tak mne sam poslal do kawasaki v paskove (moto toni) proste to H3 je na pytel tam radsi nebrat nic
WD club member.
qwerty psal:Hanz psal:V H3 moto mi přijde, že mají ke všemu laksní přístup.
oni tam nemaji jenom laksni pristup ale taky tam maji kurwa ceny a jak vidim jak tam prijedu a diva se na mne co po nem chcu a jak si dovoluju s takovou starou motorkou prijet proste to tam nemam rad , posledne sem tam byl na bandasce podivat se na nove modely suzuki a on mne uplne ignoroval ..... ale jak prijedu do yamahy v ove tak se mi hend nekdo venuje apod .... nebo do moto toni v paskove a jak sem neco shanel tak mne sam poslal do kawasaki v paskove (moto toni) proste to H3 je na pytel tam radsi nebrat nic
Máš recht, taky se tam cítím jako bych je otravoval (a to mám novou motku), v yamaze je to úplný opak
WD club member...
K.a.s.y.m. (Člen) 09.05.2009 11:53:38 Offline |
Banditatom psal:zdar má někdo zkušenost s dodávkami ND s H3moto paskov??? pač tři týdny je krásně a já už tři týdny čekám na 5 poj... šroubků a už mě to fakt těžce sere pokažde když zavolám tak mi ta ku.. řekne, ale pane voni němci maj svátky!!!! tak mi to někdo vysvětlete jestli je to normální? ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
přesněji díl 8-9 http://partsdepot.cz/index.php?fveh=211 … tion=93583
zruš objednávku a kup to jinde
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 09.05.2009 12:16:14 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:zdar má někdo zkušenost s dodávkami ND s H3moto paskov??? pač tři týdny je krásně a já už tři týdny čekám na 5 poj... šroubků a už mě to fakt těžce sere pokažde když zavolám tak mi ta ku.. řekne, ale pane voni němci maj svátky!!!! tak mi to někdo vysvětlete jestli je to normální? ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
přesněji díl 8-9 http://partsdepot.cz/index.php?fveh=211 … tion=93583zruš objednávku a kup to jinde
to bych nejraději udělal ale ten zm.. mi už nebere telefon na to abych tam jezdil nemám bohužel čas a kdybych už tam teda cestu měl tak to je poslední okamžik toho borce pač bych ho asi nejspíš rozškubal
je to poslední věc kterou od těch ku... beru.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1