Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 03.05.2009 22:39:17 Offline |
Re: Tip na výlet
Hele to jsou ty mosty po Adolfovi?? Prej je nekde i Adolfova dalnice ???
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2009 07:06:47 Offline |
Heléééééé kdo se mi to toulal po revíru??.Měli jste popojed ještě tak 20 km směr na brno a sjet na Senožatech tak je dalši rarita....dva dálniční mosty nad sebou.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2009 08:05:15 Offline |
jo jo to je ono
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2009 08:22:04 Offline |
http://www.mapy.cz/#x=134621312@y=13457 … _149899137
nikam nevedoucí mosty
http://www.mapy.cz/#x=134876160@y=13418 … _134637952
dvojmost
to už najdeš ne?
K.a.s.y.m. psal:http://www.mapy.cz/#x=134621312@y=134579712@z=13@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=hulice@sss=1@ssp=120640421_123357057_150459301_149899137
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_most.jpg
nikam nevedoucí mosty
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … jmosty.jpg
dvojmost
to už najdeš ne?
...díkes ...šlo mi vo nějaký sjezdy z D1, abych tam zbytečně netápal...takle uš bych to měl najít...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
U nas je taky kus postavenej Adolfem http://www.mapy.cz/#x=139088080@y=13385 … _148965249 vedle je totiz byvale letiste Stichovice a kdysi bylo dost vyznamnym letistem za valky dneska uz jsou prej jen nejaky bunkry ktery nejsou verejne spristupneny v tech lesikach kolem ty silnice na kterou kliknes v tom odkazu nahore, je to v tech malinkatejch lesikach, a ta cesta je betonova panelova porad stejna 60 let a je docela gut bych rek
K.a.s.y.m. psal:http://www.mapy.cz/#x=134621312@y=134579712@z=13@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=hulice@sss=1@ssp=120640421_123357057_150459301_149899137
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_most.jpg
nikam nevedoucí mosty
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … jmosty.jpg
dvojmost
to už najdeš ne?
K sakru, kolem Zelivky jsem nedavno jel. O tehle mostech vim, ze v republice jsou, ale nevedel jsem ze jsou tady. Vedet to o 14 dni driv, tak se tam zastavim. No tak priste.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
...tedle most pod mostem je normální veřejná komunikace???
Filous psal:...tedle most pod mostem je normální veřejná komunikace???
jj normální silnice... myslim že to vede z Hořic do Vojslavic
Život je boj-mašina je nej!!!
Filous Dojedeš do Hulic a za fotbalovým hřištěm( nééé před hřištěm) se dáš vpravo, podle dálnice dojedeš k závoře, motorkej závoru objedeš a na první vlevo cca 500m, kousek cca 400m je pak pěšinka vpravo k většímu mostu a vlevo k malýmu. Na velkej vjedeš i s motorkej(teda já jo bo BMW, pičo projede všude), ale vstupenka je za 5000 Kč, když tě teda jako zastavěj (mě né bo jim s BMW ujedu jako nic)
No kdyby jsi jel jako motorkej, tak se dohodnem a skoukli by jsme i ten dvoupatrovej.
Pojedeme, ale výletní tempo, bo BMW nejede víc jag 200
Je to fakt pjekný, ale radši v tejdnu, bo jinak je tam lidí jag sraček
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:Filous Dojedeš do Hulic a za fotbalovým hřištěm( nééé před hřištěm) se dáš vpravo, podle dálnice dojedeš k závoře, motorkej závoru objedeš a na první vlevo cca 500m, kousek cca 400m je pak pěšinka vpravo k většímu mostu a vlevo k malýmu. Na velkej vjedeš i s motorkej(teda já jo bo BMW, pičo projede všude), ale vstupenka je za 5000 Kč, když tě teda jako zastavěj (mě né bo jim s BMW ujedu jako nic)
No kdyby jsi jel jako motorkej, tak se dohodnem a skoukli by jsme i ten dvoupatrovej.
Je to fakt pjekný, ale radši v tejdnu, bo jinak je tam lidí jag sraček
...jel bych autej i s pesou, jakože na vejlet ...jo a přemejšlim, kudy bys výbjerčímu ujel, dyš bys byl na mostej, kerej nemá druhej konec ...nebo že by bylo bíemdabljů vobojživelný???
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2009 12:37:39 Offline |
no pánové já doporučuju radši pěšky od závory bo když maj policajti náladu tak by ti nepomoh ani vrtulník.Nesmí se tam totiž ani pěšky a když maj zátah tak to kombinujou po vodě po souši i ze vzduchu...Nějak mi akorát uniká proč?Vždyť je to jen vodní zdroj pro pár milionů lidí
to Baltazar:Jinak cesta vede i rovnou k tomu menšímu mostu,ale to by ti nepomohlo ani to BMW to je tak na šlapačku a nebo na Jawu kterou přeneseš
to Filous:ten dvojmost je normálně v provozu,na půlce je normální silnice na ty druhý vobčas vyrušíš nějakej souložící pár.Hlavně večer
K.a.s.y.m. psal:no pánové já doporučuju radši pěšky od závory bo když maj policajti náladu tak by ti nepomoh ani vrtulník.Nesmí se tam totiž ani pěšky a když maj zátah tak to kombinujou po vodě po souši i ze vzduchu...Nějak mi akorát uniká proč?Vždyť je to jen vodní zdroj pro pár milionů lidí
to Baltazar:Jinak cesta vede i rovnou k tomu menšímu mostu,ale to by ti nepomohlo ani to BMW to je tak na šlapačku a nebo na Jawu kterou přeneseš
to Filous:ten dvojmost je normálně v provozu,na půlce je normální silnice na ty druhý vobčas vyrušíš nějakej souložící pár.Hlavně večer
...tag je to jasný, na polomosty přes den, dvoumost večír
Filous psal:Baltazar psal:Filous Dojedeš do Hulic a za fotbalovým hřištěm( nééé před hřištěm) se dáš vpravo, podle dálnice dojedeš k závoře, motorkej závoru objedeš a na první vlevo cca 500m, kousek cca 400m je pak pěšinka vpravo k většímu mostu a vlevo k malýmu. Na velkej vjedeš i s motorkej(teda já jo bo BMW, pičo projede všude), ale vstupenka je za 5000 Kč, když tě teda jako zastavěj (mě né bo jim s BMW ujedu jako nic)
Je to fakt pjekný, ale radši v tejdnu, bo jinak je tam lidí jag sraček...jel bych autej i s pesou, jakože na vejlet ...jo a přemejšlim, kudy bys výbjerčímu ujel, dyš bys byl na mostej, kerej nemá druhej konec ...nebo že by bylo bíemdabljů vobojživelný???
nejčastěji kontrolujou po vodě
K.a.s.y.m. psal:no pánové já doporučuju radši pěšky od závory bo když maj policajti náladu tak by ti nepomoh ani vrtulník.Nesmí se tam totiž ani pěšky a když maj zátah tak to kombinujou po vodě po souši i ze vzduchu...Nějak mi akorát uniká proč?Vždyť je to jen vodní zdroj pro pár milionů lidí
pi pomalu je to studený
šel jse tou cestou asi taky je to přes ten malej mostík směrem k Hulicům?
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2009 12:51:10 Offline |
Baltazar psal:K.a.s.y.m. psal:no pánové já doporučuju radši pěšky od závory bo když maj policajti náladu tak by ti nepomoh ani vrtulník.Nesmí se tam totiž ani pěšky a když maj zátah tak to kombinujou po vodě po souši i ze vzduchu...Nějak mi akorát uniká proč?Vždyť je to jen vodní zdroj pro pár milionů lidí
to Baltazar:Jinak cesta vede i rovnou k tomu menšímu mostu,ale to by ti nepomohlo ani to BMW to je tak na šlapačku a nebo na Jawu kterou přenesešpi pomalu je to studený
šel jse tou cestou asi taky je to přes ten malej mostík směrem k Hulicům?
jo dá se k němu dojet,ale posledních tak 50 metrů už ne.
já teda nevim, ale většinou se tam jezděj seřídit světla a ne souložit a nebo ten zvuk ladáku uprostřed jakože tunýlku, to je supr
Baltazar psal:Filous psal:Baltazar psal:Filous Dojedeš do Hulic a za fotbalovým hřištěm( nééé před hřištěm) se dáš vpravo, podle dálnice dojedeš k závoře, motorkej závoru objedeš a na první vlevo cca 500m, kousek cca 400m je pak pěšinka vpravo k většímu mostu a vlevo k malýmu. Na velkej vjedeš i s motorkej(teda já jo bo BMW, pičo projede všude), ale vstupenka je za 5000 Kč, když tě teda jako zastavěj (mě né bo jim s BMW ujedu jako nic)
Je to fakt pjekný, ale radši v tejdnu, bo jinak je tam lidí jag sraček...jel bych autej i s pesou, jakože na vejlet ...jo a přemejšlim, kudy bys výbjerčímu ujel, dyš bys byl na mostej, kerej nemá druhej konec ...nebo že by bylo bíemdabljů vobojživelný???
nejčastěji kontrolujou po vodě
no když sem tam byla naposled tak se nademnou přehnat vojenskej bojovej vrtulník tak nevim jedině dělat suchou větev a daj pokoj
osiris psal:...kdo se teda do tý vody vychčije je frajer ;)
...skusim to ...a budu u toho dělat suchou vjetef, aby mě nezastřelili ...apropó, plivat se tam z mostu do vody taky nesmí??? ...teť mě tag napadlo, vemu si do kapci hrst mouky a budu ji tam jakože na férofku sypat, schválně, esi si toho fšimnou a co budou řikat aš uviděj bílej prášek
Filous psal:osiris psal:...kdo se teda do tý vody vychčije je frajer ;)
...skusim to ...a budu u toho dělat suchou vjetef, aby mě nezastřelili ...apropó, plivat se tam z mostu do vody taky nesmí??? ...teť mě tag napadlo, vemu si do kapci hrst mouky a budu ji tam jakože na férofku sypat, schválně, esi si toho fšimnou a co budou řikat aš uviděj bílej prášek
bude z tebe děravej filous
Filous psal:osiris psal:...kdo se teda do tý vody vychčije je frajer ;)
sůl je lepčejší ale nesmíš ji pak pochcat by byla žlutá
osiris psal:filousoj: tag aš budeš dělat tu suchou vjetef, tag si prosimtě nenachči do tekstilu :))
ps: joa tu suchou vjetef budeš ukazovat nebo dělat ? ;)
...budu se snažit ...a samozřejmě ji budu vokazovat...tý létající pevnosti, co to tam stráží
Filous psal:osiris psal:filousoj: tag aš budeš dělat tu suchou vjetef, tag si prosimtě nenachči do tekstilu :))
ps: joa tu suchou vjetef budeš ukazovat nebo dělat ? ;)...budu se snažit ...a samozřejmě ji budu vokazovat...tý létající pevnosti, co to tam stráží
myslíš, že ti daj šanci si jí rozhoupat?
Kukii psal:Filous psal:osiris psal:filousoj: tag aš budeš dělat tu suchou vjetef, tag si prosimtě nenachči do tekstilu :))
ps: joa tu suchou vjetef budeš ukazovat nebo dělat ? ;)...budu se snažit ...a samozřejmě ji budu vokazovat...tý létající pevnosti, co to tam stráží
myslíš, že ti daj šanci si jí rozhoupat?
...houpat né, co dyby mi praskla, víš jag to je se suchejma klackama
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2009 15:32:57 Offline |
to Filous:Jestli chceš bejt za frajera tak popojeď na hráz(mimochodem taky pěkná) přelez ty vrata a vychčij se z přehrady
Jo a radši rovnou do vody..to víš ta hráz neni betonová jen sypaná z kamenů a jílu tak aby to to tvoje agresivní chcaní nerozpustilo
... u nás je taky kousek historie....
Ve chřibských lesích je kousek zmíněné dálnice.....
Se zatáčkama v Buchlákách to ale nemá nic společnýho.
U Vizovic zasej zbytky železnice na Slovensko....
No a jináč v lesích vlci, rysi a v Beskydech medvědi....na těch ale Adolf zásluhu nemá....
Filous psal:Kukii psal:Filous psal:
...budu se snažit ...a samozřejmě ji budu vokazovat...tý létající pevnosti, co to tam strážímyslíš, že ti daj šanci si jí rozhoupat?
...houpat né, co dyby mi praskla, víš jag to je se suchejma klackama
budou střílet na jisto jinak u tý hráze je odtokovej velikánskej trychtýř tak aby tě to pak nevzalo sebou jinak jako malý parchanti sme si na tý hrázy procházeli a cachtali si hnáty v přehradě...kde sou ty časy
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2009 07:49:16 Offline |
Kukii psal:Filous psal:Kukii psal:
myslíš, že ti daj šanci si jí rozhoupat?...houpat né, co dyby mi praskla, víš jag to je se suchejma klackama
budou střílet na jisto jinak u tý hráze je odtokovej velikánskej trychtýř tak aby tě to pak nevzalo sebou jinak jako malý parchanti sme si na tý hrázy procházeli a cachtali si hnáty v přehradě...kde sou ty časy
před 11.zářim 2001 se tam dalo po hrázi jezdit i autem a zkracovala se cesta do Zruče...to už je dávno pryč. blbý amíci.
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:Filous psal:
...houpat né, co dyby mi praskla, víš jag to je se suchejma klackamabudou střílet na jisto jinak u tý hráze je odtokovej velikánskej trychtýř tak aby tě to pak nevzalo sebou jinak jako malý parchanti sme si na tý hrázy procházeli a cachtali si hnáty v přehradě...kde sou ty časy
před 11.zářim 2001 se tam dalo po hrázi jezdit i autem a zkracovala se cesta do Zruče...to už je dávno pryč. blbý amíci.
...fakt tam aš takle blbnou, že ani smočit hnát tam nemůžeš??? ...já tam fakt pojedu...............
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:Filous psal:
...houpat né, co dyby mi praskla, víš jag to je se suchejma klackamabudou střílet na jisto jinak u tý hráze je odtokovej velikánskej trychtýř tak aby tě to pak nevzalo sebou jinak jako malý parchanti sme si na tý hrázy procházeli a cachtali si hnáty v přehradě...kde sou ty časy
voni amici zakazaly jezdit po hrazy tak to sou fuck nevidany
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
budou střílet na jisto jinak u tý hráze je odtokovej velikánskej trychtýř tak aby tě to pak nevzalo sebou jinak jako malý parchanti sme si na tý hrázy procházeli a cachtali si hnáty v přehradě...kde sou ty časypřed 11.zářim 2001 se tam dalo po hrázi jezdit i autem a zkracovala se cesta do Zruče...to už je dávno pryč. blbý amíci.
voni amici zakazaly jezdit po hrazy tak to sou fuck nevidany
...co tady děláš??? ...mazej do Kečkemétu, neš přídou na to, žes zdrhnul
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2009 08:10:15 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
budou střílet na jisto jinak u tý hráze je odtokovej velikánskej trychtýř tak aby tě to pak nevzalo sebou jinak jako malý parchanti sme si na tý hrázy procházeli a cachtali si hnáty v přehradě...kde sou ty časypřed 11.zářim 2001 se tam dalo po hrázi jezdit i autem a zkracovala se cesta do Zruče...to už je dávno pryč. blbý amíci.
...fakt tam aš takle blbnou, že ani smočit hnát tam nemůžeš??? ...já tam fakt pojedu...............
ted už moc ne..nechá se tam v pohodě dojít jen občas tam projedou po vodě policajti jinak klidek,ale zezačátku to normálně na férovku hlídala armáda a dostat se tam k vodě byl fakt problém.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2009 09:33:34 Offline |
Dada600 psal:Ten dvojmost pěkný a dá se na něj najet nebo ne??Na ty jedný fotce je tam to stříbrný béčko tak se ptám??
koukni na ty mapky nahoře.přes ten dvojmost vede normální veřejná komunikace. takže ano dá
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2009 10:33:37 Offline |
Dada600 psal:Dikes asi se tam pojedu mrknout jsem doma tak se pokochám
ty jsi z mnichovic?z těch u Mirošovic nebo z těch u čechtic?
Stránky: 1