Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Čtyřkolky - zkušenosti SMC

rene (Člen)
10.05.2009 22:37:52

Čtyřkolky - zkušenosti SMC

Zdrávas,

není tady čistě náhodou někdo, kdo má zkušenosti se čtyřkolkama? Konkrétně SMC RAM 520.

Mám vychytralý plán.
PALOUS (Člen)
10.05.2009 22:58:21

Re: Čtyřkolky - zkušenosti SMC

Suzuki LTZ 400 a sem spokojenej parchantbigsmile

Jebat motorky :-)
rene (Člen)
11.05.2009 00:08:26

LT-Z mám jako prio A. Akorát jsem teď narazil na netu, že prý ten motor není zas až tak spolehlivý... ale jsou to informace vesměs ve stylu 1 paní...
Jak se to chová při jízdě na normální okrsce, když tam není diferák? Já jsem jezdil akorát se sportkou po parkovišti a pak na pracovní, ale ta měla diferák. Jak často se u LT-Z mění olej?

To SMC 520 řeším jenom jako případnou variantu. Nejde mně ani tak o výkon, jak spolehlivost.

Pro Admina: Sorry, nějak jsem to doje..

Mám vychytralý plán.
Filous (Člen)
11.05.2009 09:40:23

rene psal:

LT-Z mám jako prio A. Akorát jsem teď narazil na netu, že prý ten motor není zas až tak spolehlivý... ale jsou to informace vesměs ve stylu 1 paní...
Jak se to chová při jízdě na normální okrsce, když tam není diferák? Já jsem jezdil akorát se sportkou po parkovišti a pak na pracovní, ale ta měla diferák. Jak často se u LT-Z mění olej?

To SMC 520 řeším jenom jako případnou variantu. Nejde mně ani tak o výkon, jak spolehlivost.

Pro Admina: Sorry, nějak jsem to doje..

...motory f LT-Z sou f pohodě, jen to nesmíš koupit vot dobytka, co nedodržuje servisní intervaly, pag je to problém...ale to u každýho stroje...pár jich servisujem a žádný trable s tym nebejvaj...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
rene (Člen)
11.05.2009 12:24:25

To Filous> Chcu jít do funglovky od Dresela. Mám vyhlídnutou za 140 tis. Kč.

Mám vychytralý plán.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS