Nejsi přihlášen
Re: Čtyřkolky - zkušenosti SMC
LT-Z mám jako prio A. Akorát jsem teď narazil na netu, že prý ten motor není zas až tak spolehlivý... ale jsou to informace vesměs ve stylu 1 paní...
Jak se to chová při jízdě na normální okrsce, když tam není diferák? Já jsem jezdil akorát se sportkou po parkovišti a pak na pracovní, ale ta měla diferák. Jak často se u LT-Z mění olej?
To SMC 520 řeším jenom jako případnou variantu. Nejde mně ani tak o výkon, jak spolehlivost.
Pro Admina: Sorry, nějak jsem to doje..
Mám vychytralý plán.
Re: Čtyřkolky - zkušenosti SMC
rene psal:LT-Z mám jako prio A. Akorát jsem teď narazil na netu, že prý ten motor není zas až tak spolehlivý... ale jsou to informace vesměs ve stylu 1 paní...
Jak se to chová při jízdě na normální okrsce, když tam není diferák? Já jsem jezdil akorát se sportkou po parkovišti a pak na pracovní, ale ta měla diferák. Jak často se u LT-Z mění olej?
To SMC 520 řeším jenom jako případnou variantu. Nejde mně ani tak o výkon, jak spolehlivost.
Pro Admina: Sorry, nějak jsem to doje..
...motory f LT-Z sou f pohodě, jen to nesmíš koupit vot dobytka, co nedodržuje servisní intervaly, pag je to problém...ale to u každýho stroje...pár jich servisujem a žádný trable s tym nebejvaj...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1