Nejsi přihlášen
suzuki den
tak me tak napadlo, nevim jak to bude letos, ale loni odpoledne, tak po treti hodine si pamatuju ze jsem odjel jizdu a jak sjel z okruhu tak hnedka jel znova, chut by byla, ale uz jsem v pet hodin odpo nemohl udrzet riditka, takze proc to sem pisu --- nechce nekdo, kdo nemuze jezdit na s dnu, ze bych mu nechal nejakou jizdu? prehodili bychom cislo a mohl by si zajezdit parkrat, ze by jsme se jako prostridali.
zajima me vas nazor na tohle? coooooooooooo?
samozrejme nejdriv prozkoumavam jestli by nekdo chtel, ale vse s rezervou, nevim jak to bude letos, tak pro to by asi bylo lepci, kdyby to byl nekdo kdo to ma kousek na okruh a kdyby se nakonec nesvezl, tak ze by mu to zas tak nevadilo a neukamenoval me. toz tak
podminka B6 nebo B12
kdyztak to nabidnu Abikovi, ten asi po tom skoci... teda eslik ma este bandita
on the road
Re: suzuki den
SLUGI psal:... nevím jak letos,ale pokud se nepletu tak loni kontrolovali pozvánky u vjezdu takže se tam dostal jen ten co byl pozvanej
ABik se prý prostřílí možná už bude doma i správná špuntovka
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
aha tak to jsem nevedel, loni se kontrolovala pozvanka, na to jsem zapomnel, uz si vzpominam ze kamos musel parkovat venku na eRku
no tak nic, tak to necham plavat, zas budu hotovej
uvidime jak to bude letos, taky asi poradatele nejsou blby
on the road
losmiros psal:moto se mi pujcovat nechce, se neco stane atd. lidi jsou ruzni a pak se tam handrkovat o starou pelesinu...
toz nevim jak na ne vyzrat
byl jen napad
...někomu pučíš číslo, ten dotyčnej s tym praští, něco se stane, číslo je na tvý méno a tvojí motorku ...no nic, ale vopčas bych používal hlavu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Až dnes mi přišly pozvánky na motoškolu a suzuki den,navíc doporučeně a já musel na poštu
Školu mám dnes u prdele,bo mi trhali teď v 8 ráno ve ValMezu zub a ještě nějaké další zásahy
A Suzuki Den budu mít zítra možná ve stejných partiích,bo nevím co tam budu dělat když tam nikdo známý nebude
A nebo bude hnusně
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Až dnes mi přišly pozvánky na motoškolu a suzuki den,navíc doporučeně a já musel na poštu
Školu mám dnes u prdele,bo mi trhali teď v 8 ráno ve ValMezu zub a ještě nějaké další zásahy
A Suzuki Den budu mít zítra možná ve stejných partiích,bo nevím co tam budu dělat když tam nikdo známý nebude
A nebo bude hnusně
U kohos tam byl?
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Kelly01 psal:Až dnes mi přišly pozvánky na motoškolu a suzuki den,navíc doporučeně a já musel na poštu
A nebo bude hnusně
...já tam budu...ale hnusně asi bude
Kelly01 psal:Aha,já myslel že je to dnes
Tak to musím zjistit situaci jestli ještě můžu odmítnout co jsem nasliboval
Ale je to těžké,bo jsem holá co hledá práci a musím vzít vše co se namane,byť je to jen jednorázová akce
...pojeď, koupim ti buřta, ty socko
Progear 650 (Člen) 05.05.2009 14:24:50 Offline |
Filous psal:SLUGI psal:... jak ste na tom s pozvánkama?
...fčera přišli...
a já to nestich na poštu ci fix...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 05.05.2009 14:28:01 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:Filous psal:
...fčera přišli...a já to nestich na poštu ci fix...
...proč ti to nepřines počťák domu???
přines že jo.. ale v 11 doma nebejvám a doporučeně to zas vodnese na poštu a já tam budu stát jak koko ve frontě.......
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:Progear 650 psal:
a já to nestich na poštu ci fix......proč ti to nepřines počťák domu???
přines že jo.. ale v 11 doma nebejvám a doporučeně to zas vodnese na poštu a já tam budu stát jak koko ve frontě.......
...každopádně ale ty pozvánky musíš mít sebou, tak pro ně mazej...
Filous psal:...každopádně ale ty pozvánky musíš mít sebou, tak pro ně mazej...
No a najednou mu chodit jde... A dokonce i frontu vystojí. Když chtěl ale odemne Lidl galoše, tak by byl nejradši, kdybych mu je přinesl k posteli.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...ráno ve štyry sem promnul voko, zjistil že chčije a šel zase spát...a dyby mě nevzbudil Koval se zásadní informací, že venku chčije a tudíš že nikam nejede, tag spim do teď
...holt se budem školit jindy
lori psal:takže dnes paráda ježdění,počasí vydrželo,su ščasné jak malé parchant protože sem byl na okruhu poprvé ale na hranu jsem se nedostal,ještě mě nějakej mm chybí ale jinak špica
...a tady přestalo dójit přet hodinou ...kurva
loni jsem jel na okruh ve chcanci jako prase, tak jsem zvedav na zitrek, ale jedu aji kdyby meli trakace padat a hotovo.
ono to nejak oschne
loni jsme s tim ostravakem co ma taky nekdy ruzovy dny nebo pravidelny, ruzovym panterem jezdili po okruhu este na mokru a i tak super, prazdno jen ve ctyrech motorkach, teda rano
on the road
inkvizitorr (Administrator) 06.05.2009 21:39:07 Offline |
ty vole tady se tak práší, že tu skoro neni ani vidět.....
doba je temná...
sem nasranej,unavenej,nevyspalej eště z toho jak jsem ráno jak čus vstával ani dospat jsem nemoh a vono chcanky..
tak jak ráno vstanu zas v 5 a podivam se z vokna a bude zas chcát tak prodávám všecky sůzy co mám doma a seru na to..
...no co aspoň si nemlich tu samou situaci trénuješ na příští úterý a motorku neprodávej, to prodej polomrdku ...ale to by tě stánička hnala svinským krokem
...hele vopečem buřty, zdoláme báreček a bude fajn
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
SLUGI psal:ross psal:a prý se tam na motoškole docela padalo
... co vím tak 2 moto
2 spadli na té naší motoškole
ale instruktor říkal, že na té suzukácké motoškole padlo 7 lidí
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
SLUGI psal:ross psal:SLUGI psal:... jakej je rozdíl "na naší" a "suzukácké" motoškole
na té, co jsem byl 7.5. nepořádala suzuki..
.. ta byla 6.5.... 7.5. byl klasickej Suzuki den a ne motoškola, ta byla toho 6.5.
motoškola byla i 7.5. ale ne pod záštitou suzuki
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Tak pánové, konečně sem se k tomu dostal teď večer a nakopíroval jsem fotky Filouse, Progeara, Slugiho a pár fotek Sharis na FTP.[img]http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Suzuki den 2009/[/img] Sou docela velký pač sem to tam nasolil tak jak to vylezlo z foťáku. Pár sem jich i přejmenoval ale pak už nebyl čas .......... tak sorry že to budete tahat všechno.
Jestli chce foto ještě někdo jinej tak mě napište na maila: kakin@centrum.cz - fotil sem i jiný střelce a nestřelce
Kakin psal:Tak pánové, konečně sem se k tomu dostal teď večer a nakopíroval jsem fotky Filouse, Progeara, Slugiho a pár fotek Sharis na FTP.http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … den 2009/ Sou docela velký pač sem to tam nasolil tak jak to vylezlo z foťáku. Pár sem jich i přejmenoval ale pak už nebyl čas .......... tak sorry že to budete tahat všechno.
Jestli chce foto ještě někdo jinej tak mě napište na maila: kakin@centrum.cz - fotil sem i jiný střelce a nestřelce
...já to tam nemůžu najít, pošli mi to Kubo plís
Miro psal:Také jsem se byl ve čtvrtek mrknout v Brně, bohužel jsem nebyl sem registrovanej :( Počasí bylo moc pěkné, takže jsem se aspoň kouknul.
Není to Filous? :)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_4186.jpg
...no jo, to bude to lemro...
Stránky: 1