Nejsi přihlášen
koupe bandita
Zdravim,
Kamosovi se libi tohle Becko :
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … 000km.html
ja nevim jestli se da tem ujetym km verit ale zase to ma servisku a je to z CR takze to pujde overit .... mrknete na to jestli tam nevidite neco podezreleho ... diky
WD club member.
Re: koupe bandita
VikecB12 psal:mr.BSE psal:Čoveče mě se tam zdá podezřelá taková ta hnusota, co je vokolo předního světla (který je mimochodem taky dost škaredý)
Ty seš taky piča synek
Ty máš dvanáctku a seš velkej -> pro tebe to neplatí
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:Čoveče mě se tam zdá podezřelá taková ta hnusota, co je vokolo předního světla (který je mimochodem taky dost škaredý)
Ty seš taky piča synek
Ty máš dvanáctku a seš velkej -> pro tebe to neplatí
No máš štěstí,už sem myslel že se přestanem kamarádit
Ale jako jo,u starších modelů je ta kapotáž hnusná
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Marián psal:na podsedlaku chybej polepy,takze to bylo asi urcite striknuty,jinac sem na tom nic zavadnyho nevidel,km by i mohly dle origo zadni gumy a stavu svodu sedet...
mas recht, tech nalepek sem si nevsimnul
jen mi neni jasne proc to nekdo strikal to muselo byt padle ale zbytek vypada ze je oka to sem s toho jelen
WD club member.
majcherisko (Člen) 08.05.2009 18:37:09 Offline |
Marián psal:jedine ze S ko to ma na plokapote to je mozny, potom bych to videl,ze je to jinac ok
svata pravda...
Marián psal:ty co tam sou sou origo,mel sem je taky, sou to bridgestouny ted nevim presne cislo. zadni i predni mi vydrzela cca. 11 tis. km, takze podle stavu by to melo odpovidat, pokud tam neni druha sada
no to je otazka ale tak to by byla nahoda aby borec prezouval na to same , ty z vyroby vetsinou sou puky takze snad nebyl sebevrah
WD club member.
majcherisko (Člen) 09.05.2009 01:12:27 Offline |
jsou to originaly a jsou to tyhle: http://www.motoobchod.cz/battlax-bt-020 … r17-79v-tl
majcherisko psal:jsou to originaly a jsou to tyhle: http://www.motoobchod.cz/battlax-bt-020 … r17-79v-tl
super , diky mas u mne pivko pokud se nekde potkame
WD club member.
Frodo89 psal:Hele važne to je bochnuty na čumak.
Ja by do toho nešel.... Neviš přesny duvod proč to prodava.
http://img.motorkari.cz/upload/images/c … e_jpg_.jpg
Takto vypada 2005 tak si to srovnej a halvne ma i ty stary budiky ještě a ne tuhle digitalni ohavu
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
qwerty psal:Marián psal:na podsedlaku chybej polepy,takze to bylo asi urcite striknuty,jinac sem na tom nic zavadnyho nevidel,km by i mohly dle origo zadni gumy a stavu svodu sedet...
jen mi neni jasne proc to nekdo strikal to muselo byt padle ale zbytek vypada ze je oka to sem s toho jelen
S má polelepy jen a ty věci co je světlo a N na podsedláku
majcherisko (Člen) 09.05.2009 11:37:38 Offline |
Frodo89 psal:Frodo89 psal:Hele važne to je bochnuty na čumak.
Ja by do toho nešel.... Neviš přesny duvod proč to prodava.
http://img.motorkari.cz/upload/images/c … e_jpg_.jpgTakto vypada 2005 tak si to srovnej a halvne ma i ty stary budiky ještě a ne tuhle digitalni ohavu
takto mozna vypada 2005 ale sestka,to co je v inzeratu je 650... a bile blinkry mela az k6
Tom-DK psal:qwerty psal:Marián psal:na podsedlaku chybej polepy,takze to bylo asi urcite striknuty,jinac sem na tom nic zavadnyho nevidel,km by i mohly dle origo zadni gumy a stavu svodu sedet...
jen mi neni jasne proc to nekdo strikal to muselo byt padle ale zbytek vypada ze je oka to sem s toho jelenS má polelepy jen a ty věci co je světlo a N na podsedláku
tys este nechcip cece?
vo tobe neni vubec slyset...
jinac k5 blikny voranzovy, k6 ciry,jinac zadnej rozdil.
jo a este jedna rada, vybirejte tak dlouho, az preberete
...sam mezi jebkarema...
Kua co furt řešíte,je to netknutá pěkná 650ka,s origo sadou gum,tak co se vám na tom furt nezdá
Frode,než začneš mlet pičoviny,tak si napřet zjisti jak šly modely po sobě,to co sem dals za fotku je poslední model B6,muže byt v TP uvedená do provozu 05,ale je to model 04. 650 od roku 05 byla každá už v novejch plastech s digitál palubkou.
VikecB12 psal:Kua co furt řešíte,je to netknutá pěkná 650ka,s origo sadou gum,tak co se vám na tom furt nezdá
Frode,než začneš mlet pičoviny,tak si napřet zjisti jak šly modely po sobě,to co sem dals za fotku je poslední model B6,muže byt v TP uvedená do provozu 05,ale je to model 04. 650 od roku 05 byla každá už v novejch plastech s digitál palubkou.
co asi resej,picoviny
...sam mezi jebkarema...
VikecB12 psal:Kua co furt řešíte,je to netknutá pěkná 650ka,s origo sadou gum,tak co se vám na tom furt nezdá
řek bych,že tazatel v tom teď má tak akorát bordel a prodávající se bude divit až za ním přijde s někerýma věcma vodtud. Dřív dyž sa sem hodila mašina,tak se kouklo a připomínky věčinů byly k věci. Teď mi to přijde jako by si každý chtěl napsat svůj řádek nehledě na to,jestli vo tom konkrétním modelu a jeho vzhledu a výbavě něco ví
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
nemylis se.
akorat o dobrym kupu bych mluvil pri cene okolo 80tis. a niz, jinac to je kup standartni
jo a abych te trosku zmatnul,muj je mladsi,teda rok je stejnej,ale v provozu je od 04/06 a ma najeto 31tis...
ale ne kazdej na tom lita jak ja,tenhle vypada opravdu ze je vse origo.
...sam mezi jebkarema...
standartni cena to neni , za ty prachy s kufrem a ma to hovno najete .... co sem se dival tak borci chcou 85koliku za 05 s 25k najetymi coz mi prijde jako silenost
moje penize to nejsou , kamos nechce motorku ktera ma vice jak 10 000 najetych
WD club member.
Hele mě se to líbí. Je to jak nový, padáky, kufr, ten držák na kufr se mi líbí, jel bych to určitě vomrknout a pak uvidíš víc.
jinak jediný co nevím, jestli jsou ty obroučky na budíkách správně tmavý. Já je mám třeba stříbrný, ale mám K7 1250 ale fakt nevím jak je na tom B650 K6
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
pučmeloun400 (Člen) 12.05.2009 14:22:08 Offline |
qwerty psal:standartni cena to neni , za ty prachy s kufrem a ma to hovno najete .... co sem se dival tak borci chcou 85koliku za 05 s 25k najetymi coz mi prijde jako silenost
moje penize to nejsou , kamos nechce motorku ktera ma vice jak 10 000 najetych
Já mu prodám tu mojí, ale musím stočit tachometr.
pučmeloun400 psal:qwerty psal:standartni cena to neni , za ty prachy s kufrem a ma to hovno najete .... co sem se dival tak borci chcou 85koliku za 05 s 25k najetymi coz mi prijde jako silenost
moje penize to nejsou , kamos nechce motorku ktera ma vice jak 10 000 najetychJá mu prodám tu mojí, ale musím stočit tachometr.
to nepomuze mu se tendle model bandita oc mas nelibi on chce ten predposledni a nebo posledni s malo najetymi
je moc vybiravej , mne se libi vsecky bandasky
WD club member.
pučmeloun400 (Člen) 12.05.2009 16:04:30 Offline |
qwerty psal:pučmeloun400 psal:qwerty psal:standartni cena to neni , za ty prachy s kufrem a ma to hovno najete .... co sem se dival tak borci chcou 85koliku za 05 s 25k najetymi coz mi prijde jako silenost
moje penize to nejsou , kamos nechce motorku ktera ma vice jak 10 000 najetychJá mu prodám tu mojí, ale musím stočit tachometr.
to nepomuze mu se tendle model bandita oc mas nelibi on chce ten predposledni a nebo posledni s malo najetymi
Kilometry mu každý stáhne dle přání a vůbec nic nepozná. Tak to mu zbývá jedině funglovka
je moc vybiravej , mne se libi vsecky bandasky
pučmeloun400 (Člen) 12.05.2009 17:44:19 Offline |
Fresh Man psal:u bandita je počet km naprosto vedlejší....
jesi teda měl dycky volej...
Konečně pořádný slovo
Je a není. Kdyš má najeto 10tis,tak je vopravdu jako novej,ale kdyš má třeba 45tis,tak už tě může potkat třeba vysraný ložisko v rozetě,rozvoďák,spojka,ložisko řízení......No a kdyš si to hodlá někdo koupit na delší dobu,třeba 5 let a nalítá v průměru 10tis za rok,tak myslím že stav km je dost podstatnej.
Ted sem Kelly napíše že nic z toho co sem napsal dřív jak ve 150 000km dělat nebude
VikecB12 psal:A vůbec,už se na tu 650ku byl kamoš aspoň podívat,nebo čeká až mu ju někdo vyfoukne?
nebyl , volal tam ale borec mu rikal at mu zavola v patek , nemame cas ani jeden pres tyden ale v sobotu rano vyrazime
po ceste je jeste Olomouc takze se mrkneme aji tam v bazikach ale todle Bcko je nejlepsi zatim co sme nasli a aji se mu libi
WD club member.
Stránky: 1