Nejsi přihlášen
Výměna oleje pleas
asi to tady bylo probíráno 100krát, ale potřebuju poradit jak vyměnit olej!!! Jestli stačí když zahřeju-vypustím dole přes vanu-vyměním filtr-naliju nahoře přes víko!! Nebo jestli musim ještě nějak vypusit s chladiče atd. diky moc
zdar jak sviňa!
Re: Výměna oleje pleas
Máš to správně..
Pořádně prohřát!
Ideál na místě na vysoký otáčky - měrkou jsou červený svody.
Filtr je jasnej,to pochopils.
Sundání víka ventilů je trošku pracnější,ovšem jinudy to bohužel nalít nepude.
A chladič? Chladič stačí co druhou výměnu vymontovat a vyčistit tlakem z kompresoru..
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Máš to správně..
Pořádně prohřát!
A chladič? Chladič stačí co druhou výměnu vymontovat a vyčistit tlakem z kompresoru..
Vzdy muze byt hur :-)
Banditatom (Člen) 12.05.2009 19:29:59 Offline |
Kelly01 psal:Máš to správně..
Pořádně prohřát!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jestli k tomu laufu nejsou odřený i ty stříkaný dekly,byla by škoda nemít celý "paket" v orig stavu..
11000
K slušnýmu mechošovi co udělá ventily,podtlaky zkontroluje napínák - i když nechápu že k motorce co má 11litrů není serviska
Pak bych těm kilákům nevěřil
Olej,filtr,svíčky,pro sichr vzducháč
Kopnout do řetězovky,podívat se na desky a víc to neřešit(pokud jede při puštění řidítek rovně)
Jo,a sám to nedělej,bo zjevně víš a poznáš,pořád jsi ještě v oboru zjevně
God Save The Queen!
Kelly klid než koupil tuhle tak byl u mě zakoušet jak vypadá origo.
Žibro zapoměl jsem ti říct ať koupíš svice ty se kupujou ve 12t tak že je to fuk jestli je přehodíš teď nebo pak. a Když budeš mít takový blbý dotaz tak radši zavolej jo
Kelly01 psal:Vikec
Nevím jak tobě,ale mně ke každé motorce záručák dali a aspoň do 12000km,tj. půl sezóny ji vyplňuji,bo se něco může vysypat(a vysypalo)
Jo,ale kdyš sem motorku přebíral na krámě(šedej dovoz),tak neměli servisky k pár funglofkám,ale měl je u sebe chlapík kterej jim tam ty funglofky dováží z říše. No a ten týden na to zemřel při autonehodě kdyš vezl další várku bajků a moja serviska už se jaksi nedohledala....Ale je mě to buřt,stejně si to servisuju doma,akorát na první servis sem se stavil. Za dva měsíce ju mám dva roky,takže mě to už netrápí
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kelly01 psal:Vikec
Nevím jak tobě,ale mně ke každé motorce záručák dali a aspoň do 12000km,tj. půl sezóny ji vyplňuji,bo se něco může vysypat(a vysypalo)Jo,ale kdyš sem motorku přebíral na krámě(šedej dovoz),tak neměli servisky k pár funglofkám,ale měl je u sebe chlapík kterej jim tam ty funglofky dováží z říše. No a ten týden na to zemřel při autonehodě kdyš vezl další várku bajků a moja serviska už se jaksi nedohledala....Ale je mě to buřt,stejně si to servisuju doma,akorát na první servis sem se stavil. Za dva měsíce ju mám dva roky,takže mě to už netrápí
a zítra se ti to potká
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Kelly01 psal:Vikec
Nevím jak tobě,ale mně ke každé motorce záručák dali a aspoň do 12000km,tj. půl sezóny ji vyplňuji,bo se něco může vysypat(a vysypalo)Jo,ale kdyš sem motorku přebíral na krámě(šedej dovoz),tak neměli servisky k pár funglofkám,ale měl je u sebe chlapík kterej jim tam ty funglofky dováží z říše. No a ten týden na to zemřel při autonehodě kdyš vezl další várku bajků a moja serviska už se jaksi nedohledala....Ale je mě to buřt,stejně si to servisuju doma,akorát na první servis sem se stavil. Za dva měsíce ju mám dva roky,takže mě to už netrápí
a zítra se ti to potká
Vikec ser na něho
Zítra stejně valíš určitě na fišle
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Stránky: 1