Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Bulharsko

Čurkot Láďa (Nový člen)
14.05.2009 16:04:52

Bulharsko

Čus banditi. Nechce se někdo přidat na cestu do Bulharska přes Srbsko s vyjížďkou do Turecka? Jedeme od 4.7. do 19.7.2009 nebo dle financí. Cestu jsme už jeli loni bez Turecka a SUPERRR! Jsme 3 Já,můj baťúžek a banďoušek. Věkově My 44 a banďouš 6. Tak se někdo přidejte ať nejsme sami. Láďa

Pšán (Člen)
14.05.2009 16:18:45

Re: Bulharsko

..hej,panáčku,a kterejpak ty seš..
..a odkudpak..
..bo mám nějaké tušení..smile1

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Čurkot Láďa (Nový člen)
14.05.2009 16:34:14

Panáčku ja byl z Rychvolda a co sem šťastně rozvedenej tak už několik let z Ostravy! Zdravím Bohumín

Pšán (Člen)
14.05.2009 17:09:03

..tak to jsem měl správného tucha..
..tak to už jsou štychy v cajku,když se vydáváš do Tramtárie..good
..a dej sem tam Hovadovi volno,bo ani do Partíka nemá čas zajít..bigsmile
..tak si ten výlet užijte..good

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Čurkot Láďa (Nový člen)
14.05.2009 17:56:57

Štychy jsou v kupě jen nějake nervy tam nefachčí. Hovado nemá narok,dal se do boje tak musí bojovat! Z neděle na pondělí nas vybrali: cross věci,přilba uvex,kalhoty fly,boty berik,chranič hrudi košile,chránič kolen kloubový,vapka kärcher,kompresor erbo . . . Tak kdybys neco viděl slyšel dej vědět.

K.a.s.y.m. (Člen)
15.05.2009 07:55:04

do bulharska??? jsi se ass,ne?Přijd s nima dělat chvíli k nám do firmy a oni tě takovýhle blbosti přejdousmile1...tam ani za zlatý prase.headshakeheadshakeheadshakeheadshake

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Čurkot Láďa (Nový člen)
15.05.2009 13:33:59

Hele kam bys jel za 2 zlatý prasata? Ke komínu,klepaču nebo ku popelnici? Méně pracuj a někam si zajeď a zjistíš,že všude je chleba o 2kůrkach!bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
15.05.2009 13:35:16

Čurkot Láďa psal:

Hele kam bys jel za 2 zlatý prasata? Ke komínu,klepaču nebo ku popelnici? Méně pracuj a někam si zajeď a zjistíš,že všude je chleba o 2kůrkach!bigsmile

asi jo ale tenhle národ je mi tak nějak dost nepřijemnej a na jejich způsob žití natož pracování jsem si rok a půl nezvyk..takže nemám potřebu jezdít k ním domu.

PALOUS (Člen)
15.05.2009 16:52:54

Bulharsko je supergood100x lepčí neš zasraný předražený chorvatisickpokud zas pojedem s Jankou tak zas tamgoodale na motorkej tak na endůrubigsmileza celejch  10 dní sem v Primorsku potkal jen dva kusy cizinců na motorkáchsurprised

Jebat motorky :-)
Čurkot Láďa (Nový člen)
15.05.2009 17:23:53

Plně souhlasim,Chorvatsko máme projeté a v roce 2006 to bylo naposledy! Už nejsme pro ně zajimaví. Loni v Srbsku to bylo mnohem přivětivější a Bulhaři také v poho. Byli jsme Sozopol a Primorsko.Letos chceme jaště vidět Nesebar a udělat si výlet do Turecka. Enduro nám nevadí až budu velký také si koupím.

mi (Člen)
16.05.2009 08:44:09

K.a.s.y.m. psal:
Čurkot Láďa psal:

asi jo ale tenhle národ je mi tak nějak dost nepřijemnej a na jejich způsob žití natož pracování jsem si rok a půl nezvyk..takže nemám potřebu jezdít k ním domu.

surprised no dělat u vás poláci tak uš nemáš kde dělat nebo co dělat smile2

svět je cirkusovej stan
K.a.s.y.m. (Člen)
16.05.2009 20:47:57

mi psal:
K.a.s.y.m. psal:
Čurkot Láďa psal:

surprised no dělat u vás poláci tak uš nemáš kde dělat nebo co dělat smile2

pro poláky ted stavíme dvě nádrže v Gdansku....taky banda pěknejch vychcánkůsmile2

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS