Nejsi přihlášen
Re: sprej nebo knoty?
Já píchnul ve dvou v plné rychlosti zadní gumu na dálnici u Brna. Vozím s sebou sadu na lepení s knoty a neměl jsem problém. Lepil jsem poprvé, nafouknul jen jednou bombičkou a dofouknul na benzince. Pak jsem nechal dát hříbek a jezdím na tom dodnes.
Bandit
GSX1250FA
čoveče sprej už ani omylem, narval jsem tam dva a nevydržel ani 10km, nakonec knoty a jeden hodnej pán co měl doma kompresor. A z mašiny jsem to dodneška neumyl ten sajrajt takže vod tý doby vozím knoty a bombičky
Strýcfajtr !!!
kelly-jak ve vodní hadici?akde to všechno skladuješ ,ja vozím sprej a ten tam narvu tak že už je skoro prodřenej asi mně brzy buchne!! Jinak včera jsem to dovez od Arnošta nebe a dudy naprostá spokojenost.dík za tip....................
Pichl sem jednou,zalepil sem to nějakým no name sprejem a drželo to bez problémů Loni se mě proklepal sprej pot sedadlem,ale nějakej výbuch se nekonal,jenom to začlo syčet a z toho kastlíku to šlo dolů bez problému. Sprej vozím dál Ale pro sichr možná koupím ještě ty knoty,ať mám lkidný spaní.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Vozím knoty a teď díky Kojakovi i ty bombičky. Týpek co mi opravuje motyku mně do gum chce dát nějakou chemii která by měla utěsnit díry až do 6 mm tak sem na to zvědavej. On to používá a prý celou sezonu nedofukuje tak uvidím.
Použil jsem sprej i knoty.
Při použití spreje jsem měl tolika rozumu, že jsem ten hřebík vyndal až kousek před domovem bo mě to vůbec nefungovalo. Akorát jsem měl zasranou celou motorku a dofoukával jsem na každé benzince až domů
Knoty jsem použil až u panímámy, když píchla už u domu a jela s tím 20km až do Starého města na benzinku a když jsem jí zeptal proč jede po prázdném kole, tak se jen divila a říkala, že se jí to zdálo nějaké divné. Že se snažila ty gumy furt zahřívat a motorka se chovala nějak divně
Dali jsme knot a bylo to v pohodě. Za 15 minut jsme pokračovali v krasojízdě.
jj knoty sjůper sprej nebratpichl jsem na cestě o skurvenej šutr kterej dávaj silničáři do toho tekutýho asfaltu co snim flikujou silnice dal jsem tam knot a ještě jsem naněm najel 3000 km páč mě v pneuservícu poslali s dírou o velikosti cca 6-8 mm do
Na každou svini se najde řezník
A ja mam jeste neco podobnyho jak knoty je to gumovej takovej O bazmekt kupil sem to tady kdysi kdyz se delala masova objednavka jeste sem to teda nepouzil nikdy, ale co sem tedka se v tom hrabal tam mam v obalu diru a nenasel sem redukci co2 bomby na ventilek, tedka sem videl na netu ze delaj jakousi redukci s tim ze si tim muzes na ni zatahnout na kohoutku a pak pustit no ale 300,- oci za redukci neni neco levnejsiho obyc ?
Gumaři ze mě mít radost nebudou ale s knotem jsem zacpal díru po vrutu na plechovce ani jednou jsem nemusel dofukovat, že by to utíkalo a už je tam rok. Na Bčku jsem to měl taky a bez problému. Je jasný že každej musí vědět co lepí. Vozim s sebou 8 ks sifonovej bombiček jsou mrňavý a krásně skladný a ventil na nafouknutí mám samovýrobu.
Jednou jsem lepil kamaradovi knotem,zalepilo,ale stale utikalo,pak spray,i tak to neutesnilo,v pneuservisu doporucili vymenu pneu,protoze prej nemuzou dat zaruku,ze to vydrzi,a u mota je to vec bezpecnosti.A knoty doporucujou jenom jednu znacku,zbytek je nefunkcni smejd,ktery jsem pouzil i ja!
Männer sind primitiv,aber glücklich!
jura psal:Jednou jsem lepil kamaradovi knotem,zalepilo,ale stale utikalo,pak spray,i tak to neutesnilo,v pneuservisu doporucili vymenu pneu,protoze prej nemuzou dat zaruku,ze to vydrzi,a u mota je to vec bezpecnosti.A knoty doporucujou jenom jednu znacku,zbytek je nefunkcni smejd,ktery jsem pouzil i ja!
Pokud to jde, tak ještě zkusit hříbek. Mě to vydrželo hodně dlouho.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
A co říkáte na Ultraseal ?
http://www.motoobchod.cz/doplnky-na-mot … /ultraseal
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
antipich sprej jsem použil za své ježdění asi třikrát a ani jednou to nebylo se zázračným výsledkem...
poslední rok vozím knoty a bombičky, zatím a snad ještě delší dobu bez potřeby použití...navíc antipich či ultreseal by zrušil čidla tlaku, takže je to jedinná alternativa...
Pajk psal:Sifonová má asi 7-8 gramů, do zadní jsem dal 5 ks a nafoukla se na 1 atm. Pak jsou 16 gr a 32 gr. Myslim mít s sebou aspoň dvě 32 gramový je min. základ.
možná by byly dobré tyhle: http://www.sifos.cz/sifos_obrazek.php?ProductID=2 mají 200gr ,ale velikost jsem ještě nezjistil
Každý je odborník,jen někdo trochu menší ;-)
Stránky: 1