Nejsi přihlášen
Nechce startovat
Ahoj. Dneska jsme s kamaradem zkouseli nastartovat B6 a nechce vubec startovat .Spinac spojky je ok, spinac stojanku taky. Jedine co se podarilo je, ze se to nastartuje primo pres to relatko na leve strane za pomoci propojeni plusu na starter.
Nevim jestli sem to spravne vysvetlil..
Diky za rady
K.a.s.y.m. (Člen) 16.05.2009 20:40:17 Offline |
Re: Nechce startovat
rezeberte tlačítko starteru a pak ještě pod nádrží kabelový konektory.Jdi po kabelu toho tlačítka až k tomu relé..může bejt i jen rozpojenej.mám ten pocit ,že tohle tlačítko má vlastní konektror.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:rezeberte tlačítko starteru a pak ještě pod nádrží kabelový konektory.Jdi po kabelu toho tlačítka až k tomu relé..může bejt i jen rozpojenej.mám ten pocit ,že tohle tlačítko má vlastní konektror.
tlacitko rebrany nekolikrat a ok. Po kabelech jsme taky koukali a nic To relatko je vymeneny za funkcni a furt nic...
Banditatom (Člen) 17.05.2009 09:31:09 Offline |
Fulltank psal:K.a.s.y.m. psal:rezeberte tlačítko starteru a pak ještě pod nádrží kabelový konektory.Jdi po kabelu toho tlačítka až k tomu relé..může bejt i jen rozpojenej.mám ten pocit ,že tohle tlačítko má vlastní konektror.
tlacitko rebrany nekolikrat a ok. Po kabelech jsme taky koukali a nic To relatko je vymeneny za funkcni a furt nic...
zkus dát jinou baterku tohle mi něco připomíná
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Fulltank psal:K.a.s.y.m. psal:rezeberte tlačítko starteru a pak ještě pod nádrží kabelový konektory.Jdi po kabelu toho tlačítka až k tomu relé..může bejt i jen rozpojenej.mám ten pocit ,že tohle tlačítko má vlastní konektror.
zkus dát jinou baterku tohle mi něco připomíná
kdyz tu baterku spojis natvrdo se starterem pres to relatku normalne to startuje
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2009 10:56:06 Offline |
Fulltank psal:Banditatom psal:Fulltank psal:
tlacitko rebrany nekolikrat a ok. Po kabelech jsme taky koukali a nic To relatko je vymeneny za funkcni a furt nic...zkus dát jinou baterku tohle mi něco připomíná
kdyz tu baterku spojis natvrdo se starterem pres to relatku normalne to startuje
Proměř kabely někde je chyba.
K.a.s.y.m. psal:Fulltank psal:Banditatom psal:
zkus dát jinou baterku tohle mi něco připomínákdyz tu baterku spojis natvrdo se starterem pres to relatku normalne to startuje
Proměř kabely někde je chyba.
ale jaky? Odkud kam..
Fulltank psal:K.a.s.y.m. psal:Fulltank psal:
kdyz tu baterku spojis natvrdo se starterem pres to relatku normalne to startujeProměř kabely někde je chyba.
ale jaky? Odkud kam..
Vem si elektrický schéma, najdi si tu dráhu co jde od startéru ke spínači a proměř jednotlivý kabely.
Paladin86 psal:Fulltank psal:K.a.s.y.m. psal:
Proměř kabely někde je chyba.ale jaky? Odkud kam..
Vem si elektrický schéma, najdi si tu dráhu co jde od startéru ke spínači a proměř jednotlivý kabely.
hele tohle jsme zkouseli ale bez nejakyho schematu. Nasli jsme barvu kabelu ktery vedou od spinace starteru do svetla a pak dozadu. Muzu ti rict, ze ani jedna barva vzadu nevylejza a nikde se to nedeli... takze vazne netusim
Jinak to schema schrastim kde?
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2009 21:07:27 Offline |
Fulltank psal:K.a.s.y.m. psal:rezeberte tlačítko starteru a pak ještě pod nádrží kabelový konektory.Jdi po kabelu toho tlačítka až k tomu relé..může bejt i jen rozpojenej.mám ten pocit ,že tohle tlačítko má vlastní konektror.
když jste po nich koukali tak jste je měli i proměřit
Máš dobře ukostřene ten spínací proud?
K.a.s.y.m. psal:Fulltank psal:K.a.s.y.m. psal:rezeberte tlačítko starteru a pak ještě pod nádrží kabelový konektory.Jdi po kabelu toho tlačítka až k tomu relé..může bejt i jen rozpojenej.mám ten pocit ,že tohle tlačítko má vlastní konektror.
když jste po nich koukali tak jste je měli i proměřit
Máš dobře ukostřene ten spínací proud?
Přesně tak! To se musí proměřit! Bude to sice docela práce ale ten problém by se měl spolehlivě najít
K.a.s.y.m. (Člen) 18.05.2009 07:14:00 Offline |
Fulltank psal:jinak vyreseno byl to preruseny kabel
jsem ti říkal,že na to nesmíš jen koukat,ale i měřit
Fulltank psal:hele tohle jsme zkouseli ale bez nejakyho schematu. Nasli jsme barvu kabelu ktery vedou od spinace starteru do svetla a pak dozadu. Muzu ti rict, ze ani jedna barva vzadu nevylejza a nikde se to nedeli... takze vazne netusim
Jinak to schema schrastim kde?
No, na to jsme taky přišli, když jsme montovali alarm. Musíš po kabelech. Tuším, že to začínalo oranžovým a pak to skončilo na nějakým černým či zeleným... Takže to musíš projít nebo sehnat schema.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1