Nejsi přihlášen
Kdo dělá do Peugeotů,prosím o radu....
Koupil jsem teď 2ks, 206,1.4 Hdi s klimatizací(modrý a červený),koupené u nás,r.v. 2003 a 2004,svorně najeto necelých 160 a 180000km,1. majitelé,nebourané,pouze servis Peugeot(nové zadní nápravy),servisní knihy samo vedeny doteď.
Než je ale po neděli zaplatím a dovezu,tak bych potřeboval poradit s reálnou cenou,bo bych nerad udělal špatný krok
God Save The Queen!
Re: Kdo dělá do Peugeotů,prosím o radu....
Tak,bylo mi líto je nechat skončit v bazaru,bo je obě znám
Jedno měla Jana jako služební a já s ním jezdil,druhé její kolegyně takže vím v jakém jsou stavu a do servisu a ze servisu jsem je vozil já,jedno prodám a druhý nevím,asi si ho nechám
Jet to jede dobře,nic to nežere,všude to vleze,opravy za hubičku a navíc jsou letos po velkých servisech..
Du přezout motorku
God Save The Queen!
Kelly01 psal:..Jet to jede dobře,nic to nežere,všude to vleze,opravy za hubičku a navíc jsou letos po velkých servisech..
to je auto z říše snů
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross
takový byly všechny auta co jsem letos koupil a posílal dál
všechny šly do týdne,a o všechny se mi tu porvali,bo nehavarovaných se serviskou a jasným původem kerej si můžeš hned po telefonu ověřit u dealera moc není
Ale 206 je mimo koncern a tápu,navíc bych si fakt jedno nechal
God Save The Queen!
No přetpokládám,že kdyš je to odkup firemního,tak to bude za hubičku,na tom prodělat nejde,taky sem si takhle kdysi vzal Feldu vod nás z práce. Tenkrát se prodávaly kolem 50-60tis,já ju bral za 18tis fčetně odhadu,servisky,ůčtů,druhé sady nově obutých kol... To sou nejlepší kaufy
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Pětidvéře
A ceny které vymýšlí Vikec šly možná u nich,dnes už debilů ubylo a prodává se na základě průzkumu trhu,či jako v tomto případě,cenu určuje spolupracující znalec....
Ale beru je kvůli stavu,a kšeft je až na druhým místě,třeba ta červená 2004 má jen 144000km,poslední servis byl v 140000,a jak je známo u Peugoetů je to po 20 litrech,takže příp. kupec má klid a pohodičku dalších 19tisíc km
God Save The Queen!
Nevím jak s tou výkupní cenou...,kámoš v lednu prodával svoji 1,4HDi, pětidvéř, 2004, 125000km, servis.knížka, v ČR, 1.majitel, stříbrá, klima atd., chtěl 135tis a byl rád že dostal 115tis, takže podle toho tu výkupní cenu rozmysli, jestli to máš na kšeft popř. jestli ti to stojí za to. Taky je to asi i tou dobou, že ty auta stojí míň, než by stály, kdyby bylo vše v poho....
WD club member...
K.a.s.y.m. (Člen) 19.05.2009 10:43:06 Offline |
ross psal:co je Kelly, přišel důchod a teď nevíš co s penězma?
za takovejhle důchod bych šel do důchodu hned
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
1.4 je asi nejlepci motor, co jsem tak docetl, 2.0 prej nic moc nebo pak uz jen atmosferu
cenu neporadim, ale ta tvoje Jana jezdi v cliu , ne?
a nebudes mit nejakou octavku zasejc? takovou jak tu segrinu co jsi tady psal, nebo neco koncernovyho, dikk
on the road
Kelly01 psal:Jeden je Janin než dostala Clio,druhý její kolegyně co ho dostala nový až teď
Až na konci roku bude stříbrná ochtáfka a modrej pašík
Chceme ochcáfku ihned, tak s tím něco dělej 1,9 TDi 66kW combi, klima a nejlépe tažné. A teď se ukaž, frajere
Kelly01 psal:Volové, tak mi tady zjevně neporadíte,co
No nic,koupím a uvidím
Sem ti napsal jak dopadl kámoš v lednu s téměř totožným autem, a pokud nevím za kolik to hodláš odkoupit (jestli je cena daná nebo máš navrhnout) tak se horko těžko radí
WD club member...
Kelly01 psal:jo,jo..
polívka byla
a zbytek vobral slepej pes
Kua,ty máš celkově nějakou slepeckou domácnost né? To musí být pohlet,pes kterej vráží doma do nábytku,jeho páneček to stejný a to bych to nechtěl vidět jak to vypadá kdyš příjdeš z fernetů
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kua,ty máš celkově nějakou slepeckou domácnost né? To musí být pohlet,pes kterej vráží doma do nábytku,jeho páneček to stejný a to bych to nechtěl vidět jak to vypadá kdyš příjdeš z fernetů
Zas ušetří za elektriku...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 20.05.2009 10:11:23 Offline |
Ondráš psal:VikecB12 psal:Kua,ty máš celkově nějakou slepeckou domácnost né? To musí být pohlet,pes kterej vráží doma do nábytku,jeho páneček to stejný a to bych to nechtěl vidět jak to vypadá kdyš příjdeš z fernetů
Zas ušetří za elektriku...
ale prodělá na slepeckých holích
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1