Nejsi přihlášen
První řetězový dopis, který má smysl!
přišlo mi mailem. Kdyby to bylo tak jednoduchý
" Až dostaneš volební lístky, tak na volební lístek ČSSD napiš # "FUCK" a
nalep ho na viditelné místo. Pokud tuto zprávu pošleš do voleb nejméně
deseti lidem, tak Česká Republika bude mít za 15 let životní úroveň jako
Rakousko. Pokud tuto zprávu nikomu nepošleš, tak tvoje děti budou do
konce Života platit úroky ze státního dluhu a žrát kořínky. "
Posílám dál..
Re: První řetězový dopis, který má smysl!
Píčo woe zajebaný spamy....vole to je furt,pošli to milionu lidem a budeš žít 100 tisíc let..Spíš bych napsal "pošli to někomu a měl bys dostat dělo!"Serte kurva na takovýdle píčoviny pro blbečky...
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Píčo woe zajebaný spamy....vole to je furt,pošli to milionu lidem a budeš žít 100 tisíc let..Spíš bych napsal "pošli to někomu a měl bys dostat dělo!"Serte kurva na takovýdle píčoviny pro blbečky...
zbytečně to prožíváš
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
A konkurenční politická strana, která toto zorganizovala vám platí za přeposílání a tudíž dělání jim reklamu?Todle je nejvíc ubohý využívání lidí ku svému prospěchu...Sere mě, že tim někdo obtěžuje ostatní ale zároveň se musim vysmát lidem co to přeposílaj
Tímto nereaguju přímo na Wenzla(aby si to nevzal osobně), ale obecně na tendle typ sraček...
Pak přijde další mejl s nafouklym černouškem vodněkud ze Somálska a že nemá co papat a že pošli to všem co znáš ať poznají utrpení cizích
Kurva uf....sem z toho dostal fibrilace (ale preventivně cucam nitroglycerin, tak to snad bude v pohodě)
fidoB6 psal:A konkurenční politická strana, která toto zorganizovala vám platí za přeposílání a tudíž dělání jim reklamu?Todle je nejvíc ubohý využívání lidí ku svému prospěchu...Sere mě, že tim někdo obtěžuje ostatní ale zároveň se musim vysmát lidem co to přeposílaj
Tímto nereaguju přímo na Wenzla(aby si to nevzal osobně), ale obecně na tendle typ sraček...
Pak přijde další mejl s nafouklym černouškem vodněkud ze Somálska a že nemá co papat a že pošli to všem co znáš ať poznají utrpení cizích
Kurva uf....sem z toho dostal fibrilace (ale preventivně cucam nitroglycerin, tak to snad bude v pohodě)
Jen cucej,ale dej bacha,na srdce pomáhá,jen Ti pak už nehópne
Navíc,obsahově to má Wencl správně
oranžády
nebo spíš
politici
ANARCHIE!!!
...a bude hůř!
fido co ty můžeš vědět ... dyť ty to znáš akorát z učebnice a to ještě zkresleně. Já například mám z oranžovejch strach, bo se mi některý věci zdaj hodně podobný jako kdysi a taky pravidelně už drahně let jejich lístek vylepuji na různá místa s různými doplňky jako onehdá přímo na vstupu do volební místnosti ne že by to někomu pomohlo, ale pro můj vnitřní pocit
Strýcfajtr !!!
mnoo, ja myslim, že by tady mohlo platit "kdo jsi bez viny, hoď kamenem" a pak by se vidělo. Respektive nevidělo, bo bysme tu byly všichni ukamenovaný...
že vás to pořád baví, probírá se to tu pořád donekonečna a stejne vyřešíte.
Ve finále je jedno, jestli je tam modrá, oranžová, rudá nebo zelená nebo pánbíčkáři...
Bandit 4EVER!!!
Kurva fixtak sem ještě to samý hoďte s těma modrejma ptákama a třešničkama...jejich zlo vám nevadí? Kdyby se to sem na stránky vůbec netahalo, bylo by nejlíp... Onehdá se tu někdo dost ohradil nad tim, ať se sem nehážou odkazy, kde jakej motorkář se vymlel a umřel (pokud ovšem nebyl odsud nebo známej někoho a tak...) a tydle předvolební politický sračky vám nevaděj?
A Jelenovi: to že je někdo mladšího data narození neznamená, že se nezajímá o to,jak to tu teďko chodí v tom našem státě...Na voranžovejch mi sere dost věcí, na modrejch kundách taky dost a vo červenejch nemluvim...Zelení ani neví co je biomasa,takže tak...a všechno sou stejní zloději.Nebo si myslíte,že modří ne? Ale kurva,abych tim zasíral motorkářskej web, no nevim nevim
barynek psal:mnoo, ja myslim, že by tady mohlo platit "kdo jsi bez viny, hoď kamenem" a pak by se vidělo. Respektive nevidělo, bo bysme tu byly všichni ukamenovaný...
Ve finále je jedno, jestli je tam modrá, oranžová, rudá nebo zelená nebo pánbíčkáři...
už ti tam jeden šutr letí pyčo
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:barynek psal:mnoo, ja myslim, že by tady mohlo platit "kdo jsi bez viny, hoď kamenem" a pak by se vidělo. Respektive nevidělo, bo bysme tu byly všichni ukamenovaný...
Ve finále je jedno, jestli je tam modrá, oranžová, rudá nebo zelená nebo pánbíčkáři...už ti tam jeden šutr letí pyčo
nedoletí a střetnou se někde uprostřed..
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 20.05.2009 19:10:13 Offline |
no tady se to rozjelo to chce klííííííííííííííííd hoši
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
fidoB6 psal:A Jelenovi: to že je někdo mladšího data narození neznamená, že se nezajímá o to,jak to tu teďko chodí v tom našem státě...Na voranžovejch mi sere dost věcí, na modrejch kundách taky dost a vo červenejch nemluvim...Zelení ani neví co je biomasa,takže tak...a všechno sou stejní zloději.Nebo si myslíte,že modří ne? Ale kurva,abych tim zasíral motorkářskej web, no nevim nevim
Těžko s tebou o tom polemizovat... nechci nijak narážet na tvůj věk, stejně přemejšlej i starší bohužel. Každej by měl zaujmout nějakej postoj ať už vlevo, nebo vpravo, alibisti mě vaděj víc... všichni jsou to kurvy, to bylo vždycky, ale postoj, jako že se mě to netýká ... to se to pak nadává na všechny strany ale cos udělal pro to aby
Strýcfajtr !!!
fidoB6 psal:A Jelenovi: to že je někdo mladšího data narození neznamená, že se nezajímá o to,jak to tu teďko chodí v tom našem státě...Na voranžovejch mi sere dost věcí, na modrejch kundách taky dost a vo červenejch nemluvim...Zelení ani neví co je biomasa,takže tak...a všechno sou stejní zloději.Nebo si myslíte,že modří ne? Ale kurva,abych tim zasíral motorkářskej web, no nevim nevim
Těžko s tebou o tom polemizovat... nechci nijak narážet na tvůj věk, stejně přemejšlej i starší bohužel. Každej by měl zaujmout nějakej postoj ať už vlevo, nebo vpravo, alibisti mě vaděj víc... všichni jsou to kurvy, to bylo vždycky, ale postoj, jako že se mě to netýká ... to se to pak nadává na všechny strany ale cos udělal pro to aby tam nebyly ty kurvy zlodějský? Já alespoň vim, že budu třeba s marťanama, jen když pujdou proti červenejm ve všech vodstínech. A až nás tady budou červený válcovat, budu mít o deset deka lehčí svědomí, že jsem byl proti
Zatim jedinej kdo se tady proti tomu čertí jseš ty, když se ti to nelíbí tak to nečti. Já například na tom Wendovo příspěvku neshledávám nic závadného, snad jen že to mohl dát do vlákna dobrej vtip
Strýcfajtr !!!
nicola.foxx (Člen) 20.05.2009 20:21:13 Offline |
Hele tak si zvolme cernoprdelniky (ty tam za celou existenci jeste nikdy nebyli vetsinove dycinky jen do 5%) a pak usporadame regulerni krizovou vypravu na kikiny a jako za stara sebereme majetek zidum. A votpustky a otcenase .......
A nebo nam zase Sladek vystrkuje ruzky a kyda jeste vetci picoviny nez pred xxxx lety.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
XJelen psal:ale cos udělal pro to aby tam nebyly ty kurvy zlodějský?
U posledních voleb byl výběr vo hovně, teď to snad vyhraje DS...Nic tu nerozkradou, páč vo to už se postarali modrý, tak aspoň tu bude zas bílo a ne černo
Nejsem nějakej posranej alibista, kterej vždycky na všechno nadává ať už je u moci oranžovej nebo modrej...Jakej je dneska rozdíl mezi modrym a voranžovym???
A jak to mam nečíst když se tu vo tom píšeKurva ať se to sem fakt netahá a bude to f kliduZdar všem
Stránky: 1