Nejsi přihlášen
Re: Do Polska na pstruha
...10 minut od hranic http://maps.google.cz/?ie=UTF8&ll=5 … 2&z=14 když to nazoomuješ, tak někam tam, je to na výjezdu poslední stavení na levý straně po směru jízdy
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 19.05.2009 15:45:12 Offline |
PAJA psal:Taky se tam chystám s batůžkem,nevíte někdo jestli berou koruny a nakolik to zhruba výjde,myslím asi 2kusy pstruhů a nějaké pitídík
dá se i korunama,ale je lepší se zeptat dopředu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:PAJA psal:Taky se tam chystám s batůžkem,nevíte někdo jestli berou koruny a nakolik to zhruba výjde,myslím asi 2kusy pstruhů a nějaké pitídík
A ta cena ???
AŤ ŽIJE SPARTA, BANÍKOVCI SOU MRDKY!!!
PAJA psal:K.a.s.y.m. psal:PAJA psal:Taky se tam chystám s batůžkem,nevíte někdo jestli berou koruny a nakolik to zhruba výjde,myslím asi 2kusy pstruhů a nějaké pitídík
A ta cena ???
90 kč,kus ale dyš máš dobrej den tak chytneš velkýho a je ta cena stejná.Prostě jak uvidíš že po návnadě jde zmetek malej tak mu s tím votpal vot tlamynemaj rádi kdyš vychcánci chytěj malou a pak ji hoděj zpět.Já uš na to jebu dělaj to tak dobře,že kdyš chytnu menšího tak dám ještě jednoho ale to uš bes chlebaJako návnadu tam maj kukuřici ale vem si do kapsy něco inýho bo tam kolikrát stojíš jak kokot a v tom hejnu ti na to jebou ale vždy se chytne.Vono taky komu by šmakoval každej den stejnej žvanec že?
Jebat motorky :-)
vážně je to tak šmakovný jak řikáte, jo? Ste mi kua udělali chutě..
Takhle když jezdim sem si všimnul, že třeba kousek od Dřís za Starou boulí dělaj taky uzený ploutve Co na to řikáte ma cenu se tam stavit a vokouknout to nebo na to ?? ááá
No ja jel semka na pstruhy
http://www.mapy.cz/#x=140000112@y=13544 … _149866369
chytl sem 3 kousky a meli 1,75 kg dohromady docela velky lode , otec mel starej vlasec tak sem upalil par hacku na nich. Jinak pohoda chytacka . Ceny 50,- myslim byla jakoby vstupenka a jesli chtely 120 kc /kg tak nejak to bylo. chyta se na tom prutocnem rybniku, hloubka cca 1m
...a voni mi toho rybu nechytěj sami??? ...pstruha bych si dal, ale stát tam jag vocas s klackem u vody??? ...to by mě nebavilo...prostě přijedu, sednu si a řeknu: "dva pstruhy" ...tag to tam f tom Pšonsku nefunguje???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...a voni mi toho rybu nechytěj sami??? ...pstruha bych si dal, ale stát tam jag vocas s klackem u vody??? ...to by mě nebavilo...prostě přijedu, sednu si a řeknu: "dva pstruhy" ...tag to tam f tom Pšonsku nefunguje???
Tak si sebou vem flašku píva a nějakej ten karbid... Sedneš k vodě, vypiješ pifko, nasypeš karbid, špunt, šup s tim do vody....no a nemusíš sedět jak vocas s prutem na břehu. Na hladině si pak sebereš co se ti bude líbit
Lihy psal:Filous psal:...a voni mi toho rybu nechytěj sami??? ...pstruha bych si dal, ale stát tam jag vocas s klackem u vody??? ...to by mě nebavilo...prostě přijedu, sednu si a řeknu: "dva pstruhy" ...tag to tam f tom Pšonsku nefunguje???
Tak si sebou vem flašku píva a nějakej ten karbid... Sedneš k vodě, vypiješ pifko, nasypeš karbid, špunt, šup s tim do vody....no a nemusíš sedět jak vocas s prutem na břehu. Na hladině si pak sebereš co se ti bude líbit
...a to by šlo
Borák psal:Filous to je takovej fofr že rybaření se tomu nedá ani říkat
prostě nahodíš a už taháš
...hmmm...jen aby...a to musim na ty sliský svině i šahat??? ...nebo si to s toho háku sundaj??? ...to tam fakt nejde přiject a jenom se nažrat??? ...bych tu sportovní předehru klidně vynechal
Filous psal:...bych tu sportovní předehru klidně vynechal
když sme u tý předehry....jen tak pro inspiraci
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … edehra.htm
Stránky: 1