Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » neutrál mezi 5a6

pepas (Člen)
23.05.2009 17:48:24

neutrál mezi 5a6

nazdar včera se mi podařilo zařadit za jízdy neutrál nebo co to bylo mezi 5 a 6 stupněm. nevíte jestli to může být předzvěst něčeho špatného v převodovce?idontknow

qwerty (Člen)
23.05.2009 18:00:20

Re: neutrál mezi 5a6

pepas psal:

nazdar včera se mi podařilo zařadit za jízdy neutrál nebo co to bylo mezi 5 a 6 stupněm. nevíte jestli to může být předzvěst něčeho špatného v převodovce?idontknow

hledej tady poradne ,resilo se to uz tady . Malo si zaradil do radicky a jinac je to uplne normalni , Taky se mi to parkrat podarilo.

WD club member.
Inženýrek (Člen)
23.05.2009 18:27:36

qwerty psal:
pepas psal:

hledej tady poradne ,resilo se to uz tady . Malo si zaradil do radicky a jinac je to uplne normalni , Taky se mi to parkrat podarilo.

Taky se mi to už podařilo, ale řek bych, že jten "falešnej" neutral je mezi 4-5.

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Brejn (Člen)
23.05.2009 20:56:15

Me se to povedlo mezi 4-5 stupnem, celkem prekvapeni. Predjizdel jsem do kopce bus a kdyz jsem pred nim, tak tam soupu 5 a pridam, ouha, kraval jak svina...
Pri razeni to musi jit prez misto, kde neni zarazen predchozi a ani nasledujici rychlost, jinak by to slo prez zuby.

Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
Inženýrek (Člen)
23.05.2009 21:22:48

Brejn psal:

Me se to povedlo mezi 4-5 stupnem, celkem prekvapeni. Predjizdel jsem do kopce bus a kdyz jsem pred nim, tak tam soupu 5 a pridam, ouha, kraval jak svina...
Pri razeni to musi jit prez misto, kde neni zarazen predchozi a ani nasledujici rychlost, jinak by to slo prez zuby.

Jak psal qwerty...už se to tady řešilo.

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Filous (Člen)
23.05.2009 21:28:17

...jens nedořadils...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Brejn (Člen)
23.05.2009 21:57:53

Filous psal:

...jens nedořadils...

Se divis? Taky jsem to tam frkal cca ve 100km/h, v tu chvili musela byt odstrediva sila na nohu jak blazen, rekl bych tak 3 tuny, to se pak spane radicool

Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
Frodo89 (Člen)
23.05.2009 23:32:38

Brejn psal:
Filous psal:

...jens nedořadils...

Se divis? Taky jsem to tam frkal cca ve 100km/h, v tu chvili musela byt odstrediva sila na nohu jak blazen, rekl bych tak 3 tuny, to se pak spane radicool

A je koukam tak je to normalni taky mse ho tam nějdou šoupl mezi 4-5 a pak sme to klpel až na podruhy a nikdo mi nevěřil....

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS