Nejsi přihlášen
Re: neutrál mezi 5a6
pepas psal:nazdar včera se mi podařilo zařadit za jízdy neutrál nebo co to bylo mezi 5 a 6 stupněm. nevíte jestli to může být předzvěst něčeho špatného v převodovce?
hledej tady poradne ,resilo se to uz tady . Malo si zaradil do radicky a jinac je to uplne normalni , Taky se mi to parkrat podarilo.
WD club member.
qwerty psal:pepas psal:nazdar včera se mi podařilo zařadit za jízdy neutrál nebo co to bylo mezi 5 a 6 stupněm. nevíte jestli to může být předzvěst něčeho špatného v převodovce?
hledej tady poradne ,resilo se to uz tady . Malo si zaradil do radicky a jinac je to uplne normalni , Taky se mi to parkrat podarilo.
Taky se mi to už podařilo, ale řek bych, že jten "falešnej" neutral je mezi 4-5.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Me se to povedlo mezi 4-5 stupnem, celkem prekvapeni. Predjizdel jsem do kopce bus a kdyz jsem pred nim, tak tam soupu 5 a pridam, ouha, kraval jak svina...
Pri razeni to musi jit prez misto, kde neni zarazen predchozi a ani nasledujici rychlost, jinak by to slo prez zuby.
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
Brejn psal:Me se to povedlo mezi 4-5 stupnem, celkem prekvapeni. Predjizdel jsem do kopce bus a kdyz jsem pred nim, tak tam soupu 5 a pridam, ouha, kraval jak svina...
Pri razeni to musi jit prez misto, kde neni zarazen predchozi a ani nasledujici rychlost, jinak by to slo prez zuby.
Jak psal qwerty...už se to tady řešilo.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Brejn psal:Filous psal:...jens nedořadils...
Se divis? Taky jsem to tam frkal cca ve 100km/h, v tu chvili musela byt odstrediva sila na nohu jak blazen, rekl bych tak 3 tuny, to se pak spane radi
A je koukam tak je to normalni taky mse ho tam nějdou šoupl mezi 4-5 a pak sme to klpel až na podruhy a nikdo mi nevěřil....
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Stránky: 1