Nejsi přihlášen
Stojan na moto
Zdar Banditi,
nemáte náhodou někdo nákres takového toho stojanu jak se dává pod zadní kyvku? Viděl jsem ho v jednom krámku,ale chtějí za něj skoro litr takže jsem zvolil možnost udělej si sám. Mám materiál nářadí a snad seženu i šikovný ruce ,ale hodil by se ten nákres. Mám jenom fotku a z té vykoukám prd. Pokud někdo víte kde se sežene st ačí odkaz. Díky moc.
..............mno žiju abych fšecko přežil, ne? a teď mi v tom pomáhá zase B6N
Re: Stojan na moto
No to je přesně von. Tenhle potřebuju. Nebudu si ho svářet v garáži neboj. Mám velkou ohýbačku na trubky a velkou dílnu i se zinkovnou takže mi stačí fakt jenom ten nákres a bude jako od LUISe. Ale dík za info
To bych klidne i mohl,ale zase to nemuzu moc prehanet s tim matrosem. Uz ted budu delat tri najednou. :D diky za ty fotky. Ty se hodi. Skoda,ze neni alespno malej nakres. Jenom jednoduchej
jelelen psal:To bych klidne i mohl,ale zase to nemuzu moc prehanet s tim matrosem. Uz ted budu delat tri najednou. :D diky za ty fotky. Ty se hodi. Skoda,ze neni alespno malej nakres. Jenom jednoduchej
vždyť z toho obrázku se to nechá krásně udělat. Nebo já ti udělám nákres a jeden kousek mi za to uděláš, ne?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Do
Už i z tohodle se dělá masovka
A nejnáročnější část: jak to má být vysoké je opravdu náročná úloha
Tohle zvládají zdegenerovaná embrya matek se sníženým IQ těsně před potratem,a to jsou v kurevským stresu
God Save The Queen!
Změřim vešku středu náboje zadního kola(snad u všech motorek +-5cm...),přidám na vešku tak 10 cm,na šířku to udělám polohovací a je to!
Boha vždyť to neni žádná věda!(ikdyž uznávám,že věda se dá udělat uplně za všeho)
Ze zbytků,co se válej po dílně to je se svářečkou,flexou,kladívkem a vrtačkou hotový za pár desítek minut!
A když to budu mít chtít hooodně pěkný(Na co ale netušim),tak to něčim stříknu a namrskám samolepky!
PURE NAKED BIKE!
Příspěju troškou do mlína - mám ho doma dělanej taky a troufnu si říct, že zkurvit se toho na tym dá málo, ale aby to výborně fungovalo tak to chce mít ty rozměry trošku vyhcytaný jinak se ti stane že tam dáš to zadní madlo na zvedání a u některé motorky ti pak leze do blinkrů když to chceš zvedat a atd atd .... jiank kupovanej se v ruce nikdy neměl ale věřím tomu že funguje líp než ten můj ... asi ho předělám bo co! :))
Stránky: 1