Nejsi přihlášen
Vyfuk na bandoura 600 (jak vyrobit ?)
nazdarek chtel sem poprosit jestli nekdo nemate nejaky planek,nakres,navod nebo jakoukoli radu jak vyrobit vyfuk na B6.mam material i veskere vybaveni jen nevim jak nato (jde mi jen o zvuk)predem dikec za jakoukoli radu
Editoval osiris (26.05.2009 19:07:28)
K.a.s.y.m. (Člen) 26.05.2009 20:13:44 Offline |
Re: Vyfuk na bandoura 600 (jak vyrobit ?)
nevim jakou máš představu,ale v základu potřebuješ dvě víčka...asi největší problém.Potom plášt...bud' karbon,nerez,titan,dural...nerez je tak nějak nejdostupnější.Potom perforovanou trubku....stočenou z plechu díry to chce aspoň 4mm pak to dělá strašnej kravál.Potom vatu jako nápln dá se použít i orsil,ale uplně nejlepší je araver.Taky si musíš uvědomit jak ho chceš přidělat.jestli na přírubu nebo jinak a podle toho řešit i víčko.No a pak jen vrtačku a trhací nejty s kleštěma
několik ukázek http://kasym.rajce.idnes.cz/Vyfuky/
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2009 08:20:13 Offline |
mira psal:jabych hlavne potreboval vedet jaky jsou vnitrni rozmery te derovane trubky.no proste tak abych tim uplne neztratil vykon
sundej origo vejfuk až u svodů a změř si vnitřní diru a takovou udělej vnitřní díru v tom laďáku...nic tim nezkazíš.Myslim ,že je to 45 mm +-
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2009 08:22:49 Offline |
osiris psal:...proč jsi vývody na dýnka nejtoval a šrouboval ?
Teď nějak nechápu co myslíš...tyhle fotky jsou tak dva tři roky starý jsou to vejfuky co dělali kámoši než jsem s nima začal dělat.
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...proč jsi vývody na dýnka nejtoval a šrouboval ?
Teď nějak nechápu co myslíš...tyhle fotky jsou tak dva tři roky starý jsou to vejfuky co dělali kámoši než jsem s nima začal dělat.
...vařený by to bylo přece vzhlednější ...a navíc, proč vařit vývod na přírubu a tu pak šroubovat nebo nejtovat na víko ? ...nebyl by lepší svár přímo na dýnku ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2009 09:16:03 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...proč jsi vývody na dýnka nejtoval a šrouboval ?
...vařený by to bylo přece vzhlednější ...a navíc, proč vařit vývod na přírubu a tu pak šroubovat nebo nejtovat na víko ? ...nebyl by lepší svár přímo na dýnku ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … vyfuky.jpg
Jo tohle....no to by byl...Taky už se to dělá,ale teprve od tý doby co s nima dělám já...bo mám k dispozici MIG a jen blbý trafo jako používali do teď a ještě s nim neuměli
Další věc je to ,že některý ty víčka jsou chromovaný tam by se skurvil chrom a některý černý a na ty už se to vaří.
To víš no.Jawa Divišov je blízko a víčka byli za cenu víc než příznivou
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2009 09:54:03 Offline |
osiris psal:...aha
postupnej vývoj,no...už mám dodavatele i na nerez víčka a na ty se jen vaří
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2009 18:59:22 Offline |
Zdenek psal:To Kasym,,,pěkný vejfuky, zkus něco na kinga, jo a sežeňte si lepšího svářeče, trafo zahoďte. Zdenek.
Jsem psal ,že trafo už vyhodili.Černý teď vařím já MIGem a na nerez máme svářeče s TIGem..zatim jsem se nezmoh na vlastní a stačil by i malej inventor ,ale musí bejt vysokofrekvenční aby se nemuselo škrtat a to je zatim dost peněz.A z práce se mi to krást nechce
Na Kinga to bude spíš o svodech než o koncovkách ty by se přízpůsobili...Teda pokud neplánuješ něco ve tvaru nebo triovál na to nemáme výbavu
Kámoš má teď rozdělaný na svojí X11 čtyři kusy oválů s frézovanejma víčkama..pak sem dám foto
Zdenek psal:To Kasym,,,pěkný vejfuky, zkus něco na kinga, jo a sežeňte si lepšího svářeče, trafo zahoďte. Zdenek.
...Zdendo, myslim že ve srovnání s tebou bude každej svářeč špatnej ...a na Kinga patřej Yoshi...jo a toho, co ses na něj byl podivat v dílně už tam mam znova...rozválenýho
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 28.05.2009 08:58:05 Offline |
Filous psal:Zdenek psal:To Kasym,,,pěkný vejfuky, zkus něco na kinga, jo a sežeňte si lepšího svářeče, trafo zahoďte. Zdenek.
...Zdendo, myslim že ve srovnání s tebou bude každej svářeč špatnej ...a na Kinga patřej Yoshi...jo a toho, co ses na něj byl podivat v dílně už tam mam znova...rozválenýho
v tomhle s tebou nelze než souhlasit.
Já jsem svářeč amatér neživý mě to teda teď už ne.
Stránky: 1