Nejsi přihlášen
Půjčil by někdo řídící jednotku ?
Bando mam na vas prosbu. Mam zapeklity problem na svy B6, uz jsem zkousel skoro vsecko a potrebuju vyloucit jeste moznost, ze mi zlobi jednotka. Nemohl by nekdo z vas obetovat na chvili , max tyden, tu svou nez bude teplo na jezdeni ? Jinak mam B6 2001, ale muze to byt jakakoli 2 kolikova ridici jednotka na roku nezalezi.
Vcc je komplikovanejsií o to, ze jsem te dlouhodobe mimo (ne v hlave) a chtel jsem to nechat az se vratim, ale bracha se nabid, ze se mi o to postara. No neni zlatej ?
Na "vypujcnem" se samosebou dohodnem
" Můžu počítat s tím, že jsme přátelé ? "
Re: Půjčil by někdo řídící jednotku ?
Dik, urco bych ju nezmrvil, ale vypada to, ze starsi nez 00 mely trochu jiny piny, musim to jeste zjistit presne. Hele nestaval si v lete casto v Prerove u Billy na Kopkach? Sem tam vidal c. banditu ale nikdy majitele.
To Smokie: Je to sice off topic, ale nematuroval jsi náhodou v roce 2001 na GJŠ v Přerově? Mám totiž pocit, že jsme byli tak trochu spolužáci
"Diesel bietet Kraft ohne Ende, im sportlichen Einsatz ist er gegen den Benziner aber chancenlos"
2 Smokie: u billy těžko, ale vim že jeden borec z Přerova měl jednu dobu taky bandita a bydli kousek vod tama, tak jestli to nebyl on. Podivej se jak je to s těma pinama a ozvi se, určo se domluvime
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Marťas : No to si pis ze jo. Hej, to stacilo jen 5 let abysme se znova potkali tady ?
Cece, dyt ty musis znat Arnosta, Tovacovaku. Tam mi ted odpociva muj B6 a ceka na jednotku. Kterej rok mas ty ? A necukej se, oberu Te o tvou
nawrc : Uvidim co Marťas, kdyžtak se ozvu.
OBA - každopádně až se vrátím do ČR tak se sejdem a
Mám 03, nalejtanejch asi 10 kkm. Přes léto mám v plánu Alpy, tak se třeba přidáš. Jasný, Arnošta znám jak svoje boty, je to rodinej přítel. S jednotkou to bude horší bo už půl roku bydlím v Brně a do Tov často nejezdim. Ale Arnoštův budoucí zeťák Milan by ti mel bez problémů pomoct.
"Diesel bietet Kraft ohne Ende, im sportlichen Einsatz ist er gegen den Benziner aber chancenlos"
2 Smokie: A co máš vůbec s Banditkem??? Proč ju potřebuješ pučit?? Ptám se proto, páč sem si myslel že ti nejede motyka a včera sem ju viděl vesele se prohánět po Přerově(teda jestli to byla ona, ale myslim že se nemejlim)
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Stránky: 1