Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 10.05.2009 13:18:25 Offline |
Re: nieco mi tam rezonuje
PALOUS psal:jo a neřeš to mě rezonuje celá motorka a je to slast
ale ty jezdíš na vibrátoru
To killer 666: může to být páčka, volný šroub (třeba mezi výfukem a svodem) po podotahuj skontroluj
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:PALOUS psal:jo a neřeš to mě rezonuje celá motorka a je to slast
ale ty jezdíš na vibrátoru
To killer 666: může to být páčka, volný šroub (třeba mezi výfukem a svodem) po podotahuj skontroluj
no to by som tu nepisal keby som sa na to nemrkol
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Michal Dk psal:Michal Dk psal:A co ve svodech ta perforovaná trubka před mezisvodem.Není uvolněná nebo popraskaná.
blbnu v mezisvodu
no to moze byt a svetlo je ok ak to nebude tak sa ozvem ale hadam je to ono zatial dik
Banditatom (Člen) 12.05.2009 19:28:42 Offline |
Freeway psal:taky se mi ozývají divné zvuky ve většině otáček, je to jako by bylo stádo cvrčků v nádrži nebo tam někde, ale ještě jsem to neodhalil co to dělá
v pravým zadním kole máš brouka pytlíka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Michal Dk psal:Michal Dk psal:A co ve svodech ta perforovaná trubka před mezisvodem.Není uvolněná nebo popraskaná.
blbnu v mezisvodu
tak som rozobral medzizvod a ziadna trubka v nom nieje, ale nasiel som na nom par prasklin, takze to tam zavarit a uvidim
sonyk psal:me rezonuje packa spojky ale uz sem si zvyk
Mě rezonuje celá motorka a taky jsem si zvykla
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
666killer psal:Michal Dk psal:Michal Dk psal:A co ve svodech ta perforovaná trubka před mezisvodem.Není uvolněná nebo popraskaná.
blbnu v mezisvodu
tak som rozobral medzizvod a ziadna trubka v nom nieje, ale nasiel som na nom par prasklin, takze to tam zavarit a uvidim
Ze strany vstupu od svodů nemáš takovou perforovanou vložku která je navařená zevnitř mezisvodu je to jako vnitřní plášť.Mám to v místě prvního kolena.Měl jsem to popraskaný a rezonovalo to.
precitaj si toto, pisal som to pred dvomi rokmi...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=2195
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
alex psal:precitaj si toto, pisal som to pred dvomi rokmi...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=2195
kazdopadne je to moc dobra tema a zrejme to bude to posrate svetlo
Me to zase strasne zavrci, zarezonuje, zatrese se, kdyz uberu prudce plyn, treba z 6. tisci pri jizde a jak to zpomaluje tak se to rozdrnci.
Jde to jako do zapalova a budiku, mozna svetlo. Je to ale strasne super, az to budu prodavat, tak reknu, ze je to moje specialitka :D
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
Ondráš psal:Brejn psal:Me to zase strasne zavrci, zarezonuje, zatrese se....
To je jak Meloun po ránu s opicí, když se ho zeptám jak mu je.
Vole
Jo-a jinak ta nahrávka dobrá
Kytarista umí....jen by mě asi nebavilo s jeho pazourama pořád hrát dokola tyhle cajdáky....aˇtam kopne nějakou mazanici-třeba jako ten Wintersun
PURE NAKED BIKE!
já už vychytával uvolněnej šroubek v parabole sfětla, štítek vo budíky, značka kerá byla přichycena na pevno k držáku, blatníček... holt prostě vopčas se něco uvolní a je potřeba to najít a dotáhnůt. ALe jednu věc už sem zistil, jakmile se vozve zvuk, kerej do tý doby nebyl, je potřeba po ňom jít, v žádném případě už nato neseru, páč dycky to bylo něco, co by do budoucna mohlo bejt problém (vodřený budíky, ztracená značka, blatníček, rozhašený sfětlo atd..)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
no tak to bolo to svetlo, dost ma pocvicilo, no po niekolkych demontazach a montazach mi prestalo svietit dialkove. je mozne, ze som sa nejak dotkol halogenky a tak sa pytam: moze svietit len tlmene a dialkove nie, ak sa dotknem ziarovky?na pohlad vypadaju obe vlakna ok
kontakt pak jedine brachu
Stránky: 1