Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Pražci dík :)

Borák (Člen)
27.05.2009 18:09:32

Pražci dík :)

...nikdo nevojebe Ježíše...
Paladin86 (Člen)
27.05.2009 18:22:09

Re: Pražci dík :)

Taky jsem se královsky bavil! bigsmile

XJelen (Člen)
27.05.2009 18:22:39

to muselo bejt jak na pejntbolu bigsmile

Strýcfajtr !!!
barynek (Člen)
27.05.2009 18:29:15

nechtěl jsem, ale objektivně se vyjádřím.
Nepřijde mi na tom nic extra inteligentního, že se hází na někoho vajíčkasurprised Ten politický nesouhlas se dá vyjádřit i jinak, například těma volbama, že budu volit ODS a ne tuhle oranžovou stranuidontknow Mítink je od toho, abych se setkal i se svým politickým odpůrcem a pokud nejsem schopnej tohle ustát, tak pak nemám v politice co dělat.
Pokud by se tohle stalo na mítinku ODS nebo jiný pravicový strany, tak se vsadím, že by to taky každej označil za provokaci ze strany ČSSD. Normálně smýšlející člověk setjně ví, že tím mnoho užitku neudělá.
Nevolám po návratu let minulých, mám zkušenost z velké části zprostředkovanou, ale názor vyjádřit snad můžu, tak se do mně za to moc neassbigsmilebigsmile
Jinak osobně by mě sralo už to, vyhodit prachy za ty vejce, když je můžu doma sežratbigsmile a ne je házet na nějaký blbečky z politiky..

PS: čekám pojeb v rámci plodné rozpoutavší se diskuzebigsmile

Bandit 4EVER!!!
Borák (Člen)
27.05.2009 18:44:03

já bych plato vobjětoval na toho šmejda
může si za to sám
jo a nejsem žádnej modrej pták
nasral lidi a ty mu to vracej

...nikdo nevojebe Ježíše...
barynek (Člen)
27.05.2009 19:04:40

nasral lidi, to sice jo, ale kdo koho v týmhle zemi nenasral?surprised to by se pak nedělalo nic jinýho, než házeli vejce...idontknow

Bandit 4EVER!!!
osiris (Člen)
27.05.2009 19:31:44

...vy ste se taky vycajchnovali bigsmile

citace: "A JEDEME DÁL! ANI ZLODĚJI NEZABRÁNILI POKRAČOVÁNÍ NAŠÍ VELKÉ HRY!
Od pondělí jste pátrali po soutěžním automobilu za 20 000,-Kč! Byl to Záporožec Tavria, kterého jsme ukryli na lesní cestu u Horního Maršova. Ve středu ráno čekal naši promo managerku šok! Auto tam nebylo! Museli jsme soutěž přerušit. Soudě podle telefonátů a vašich mailů, vás nenechavý poberta dost naštval."

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
4Fun.cz (Člen)
27.05.2009 20:05:33

Zatím jsou to jenom vajca,ale až to budou třeba dlažební kostky,bigsmile nebo koktejly pana Molotova ,to bude teprve prčaevil

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Ondráš (Člen)
27.05.2009 20:30:46

2 Borák: Já bych ty vajca radši dal na výpečky z té krkovice...smokincool

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ross (Člen)
27.05.2009 20:55:52

barynek psal:

..Ten politický nesouhlas se dá vyjádřit i jinak, například těma volbama, že budu volit ODS a ne tuhle oranžovou stranu

a pokud nechci volit menší zlo /ODS/, tak raději hodit vajíčkem

kdybych tam dohodil ze Znojma, tak mu tam taky jedno pošlusmile1

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
mr.BSE (Člen)
27.05.2009 21:16:24

Na nově říkali, že už je to extrémismus.
Takže chtě nechtě, jak bude v Brně, tak musím bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
inkvizitorr (Administrator)
27.05.2009 21:50:01

barynek psal:

Nepřijde mi na tom nic extra inteligentního, že se hází na někoho vajíčkasurprised Ten politický nesouhlas se dá vyjádřit i jinak, například těma volbama, že budu volit ODS a ne tuhle oranžovou stranuidontknow Mítink je od toho, abych se setkal i se svým politickým odpůrcem a pokud nejsem schopnej tohle ustát, tak pak nemám v politice co dělat.
Pokud by se tohle stalo na mítinku ODS nebo jiný pravicový strany, tak se vsadím, že by to taky každej označil za provokaci ze strany ČSSD. Normálně smýšlející člověk setjně ví, že tím mnoho užitku neudělá.
Nevolám po návratu let minulých, mám zkušenost z velké části zprostředkovanou, ale názor vyjádřit snad můžu, tak se do mně za to moc neassbigsmilebigsmile
Jinak osobně by mě sralo už to, vyhodit prachy za ty vejce, když je můžu doma sežratbigsmile a ne je házet na nějaký blbečky z politiky..

řek bych, že lidi sou tak zhnusený politikou ať zleva či zprava že už se nechtěj s těma xindlama bavit, ale chtěj aby šli do pussy a ten bradavičník co nejdřívfuck mě se ty vajíčka líběj, jak se chovaj voni k lidem, tak jim lidi voplácejasssmokin

doba je temná...
Paladin86 (Člen)
27.05.2009 22:50:12

barynek psal:

Máš samozřejmě pravdu! Nejni to dobrý... Takhle by to vypadat nemělo... Ale prostě jsem tvor škodolibý a přeji mu to! bigsmile

barynek (Člen)
27.05.2009 22:52:15

Jenže tím, že budu po někom něco házet dávám na odiv svou neinteligenci, nebo aspoň mě to tak přijde. Ale jako každýho věc, jak vyjadřuje svůj politickej postoj. Někdo by to udělal, někdo ne. Mě to přijde pod úroveň, ale každej ať si dělá co chce

Bandit 4EVER!!!
nicola.foxx (Člen)
27.05.2009 23:27:52

barynek psal:

Jenže tím, že budu po někom něco házet dávám na odiv svou neinteligenci, nebo aspoň mě to tak přijde. Ale jako každýho věc, jak vyjadřuje svůj politickej postoj. Někdo by to udělal, někdo ne. Mě to přijde pod úroveň, ale každej ať si dělá co chce

Ani bych to nevidel jako projev inteligence, jako dobrej ventil na to jak si to s nim vyridit. Jsem pravicak a po tom co se deje ted na politickym podiu, bych hazel asi na vsechny strany.bad
Srat na politiku, odvolim si to podle toho s jakym programem souhlasim a ne podle toho kdo ten program zastupuje. Hlavne at uz neco delaj a prazdny gesta a hadky ve snemovne at si strci mimo pracovni dobu kterou jim platime.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Filous (Člen)
28.05.2009 08:06:30

...měli ho vzít cihlou a né vejcem, vola jednoho...ááále, vono je to stejně jedno, esi tam bude alibistický Paroprase nebo arogantní Mirek...politika bude dycky svinctvo a ten co bude u koryta bude dycky hrabat pot sebe a abych vjeřil kecum, že to myslej upřímně nebo že to dělaj pro lidi, tag na to uš sem dost starej...mrdat!!!fuck

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator)
28.05.2009 08:08:16

Filous psal:

...měli ho vzít cihlou a né vejcem, vola jednoho...ááále, vono je to stejně jedno, esi tam bude alibistický Paroprase nebo arogantní Mirek...politika bude dycky svinctvo a ten co bude u koryta bude dycky hrabat pot sebe a abych vjeřil kecum, že to myslej upřímně nebo že to dělaj pro lidi, tag na to uš sem dost starej...mrdat!!!fuck

tos řek pěkněgoodbigsmilebigsmilebigsmilesmokin

doba je temná...
barynek (Člen)
28.05.2009 08:47:07

nicola.foxx psal:
barynek psal:

Ani bych to nevidel jako projev inteligence, jako dobrej ventil na to jak si to s nim vyridit. Jsem pravicak a po tom co se deje ted na politickym podiu, bych hazel asi na vsechny strany.bad
Srat na politiku, odvolim si to podle toho s jakym programem souhlasim a ne podle toho kdo ten program zastupuje. Hlavne at uz neco delaj a prazdny gesta a hadky ve snemovne at si strci mimo pracovni dobu kterou jim platime.

líbí se mi tvá věta: hlavně at už neco dělaj... bigsmile
na to měli všichni čas od revoluce a neudělal nikdo ani hovnofuck
jinak souhlas s tím, že volit se má podle programu a ne podle šašků, co tam blejou nesmysly... ale vyber si z toho bordelu, co máš sick

Bandit 4EVER!!!
jirka silver (Člen)
28.05.2009 09:08:06

Kanálová politika ala Paroubek -Rath plodí takovéhle reakce.
Študáci asi cítí,že jejich budoucnost jde dopussy
13 té důchody,jistota,vše "zdarma" čistý populismus.
Vejce to nezachrání.
Docela mě baví ta socanská schíza:
1.Zdaníme bohaté 38% atd
2.Prosíme bohaté,aby si koupili státní dluhopisy.
Dluhopisy nekupovat v pátek St.Jakob socáncigood

Najdete nás na každém kilometru
Loser (Administrator)
28.05.2009 09:19:59

serte na vajicka a bezte radsi jezdit

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen)
28.05.2009 09:20:24

jirka silver psal:

Vejce to nezachrání.
1.Zdaníme bohaté 38% atd

to je taky výkřid do tmy.protože lidi který fakt vydělávaj 100.tis a víc jsou většinou placený jinak než klasickou mzdou a to se daní úplně jinak.smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
jirka silver (Člen)
28.05.2009 09:52:57

Kasym to není výkřik do tmy.
Progrese zdanění + stropy zdr. a soc. pojistění.
Doporučuji mrknout na Lafarovu křivku,důchodové pojištění 1948,Argentinské st.dluhopisy good

Newada (Člen)
28.05.2009 11:10:24

barynek psal:

nasral lidi, to sice jo, ale kdo koho v týmhle zemi nenasral?surprised to by se pak nedělalo nic jinýho, než házeli vejce...idontknow

Serou ná nás všichni permanentně, takže může bejt rád, že lítaj jenom vejce, osobně bych mu vyrobil něco pěkného na lopatu a šup stim na pódium.

jak dlouho ještě?
Petr (Člen)
28.05.2009 14:41:13

je krize, aspoň to pomůže vajíčkovému průmyslu bigsmilebigsmile
jinak jj, cihla by byla učinější good

tož tak..
vlada1200 (Člen)
28.05.2009 14:57:29

Kdyby tohle udělal někdo na ty modrý pussypussy tak by se z toho mohly posrat....ukázali jen, že jsou to dementi, který nedokáží nic kloudnýho udělat.....ožrat se v hospodě, házet vejce a kecat o politice umí každej, ale ti co se zapojí a dělají pro to něco....jestli španě nebo dobře, to je  věc jiná,... tak by je nenapadlo něco takového udělat....... (nasrali mě...no, a už se radši míchat do diskuse o politice nebudu, protože to stejně nemá cenu)

Baryne....to jsi neměl dělat bigsmile bigsmile

Jezdím tak, abych dojel!
Filous (Člen)
28.05.2009 15:30:16

vlada1200 psal:

Kdyby tohle udělal někdo na ty modrý pussypussy tak by se z toho mohly posrat....ukázali jen, že jsou to dementi, který nedokáží nic kloudnýho udělat.....ožrat se v hospodě, házet vejce a kecat o politice umí každej, ale ti co se zapojí a dělají pro to něco....jestli španě nebo dobře, to je  věc jiná,... tak by je nenapadlo něco takového udělat....... (nasrali mě...no, a už se radši míchat do diskuse o politice nebudu, protože to stejně nemá cenu)

...a jag si prosatana přišel na to, že to byl něgdo vot modrejch ptáků??? ...se mi zdáš paranoidní jak sám velkej Jyrka z RaJebigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
barynek (Člen)
28.05.2009 15:52:23

Filous psal:
vlada1200 psal:

...a jag si prosatana přišel na to, že to byl něgdo vot modrejch ptáků??? ...se mi zdáš paranoidní jak sám velkej Jyrka z RaJebigsmile

no já myslim, že on to Vláďa myslel tak, že kdyby někdo házel na ODS, tak se z toho poserou ODS. A s odkazem na ty dementy si myslim, že mluvil o těch co to hážou, ne o modrých ptácíchevil...

Bandit 4EVER!!!
XJelen (Člen)
28.05.2009 16:34:53

Filous psal:

...měli ho vzít cihlou a né vejcem

Fildo voe to by musel bejt alespoň ten...no dyť víš...jak se jmenoval...ten diskař, když jsme ještě chodili do školy? Bugár... Imrich good ten by to dohodil smile1

Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen)
28.05.2009 17:53:08

jsem zvědavej kdy přejdou na ostrýsmokin

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen)
28.05.2009 18:07:48

Banditatom psal:

jsem zvědavej kdy přejdou na ostrýsmokin

No a byla by to skoda???? NO nebyla.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Kim (Člen)
28.05.2009 19:30:43

jirka silver psal:

Vejce to nezachrání.
1.Zdaníme bohaté 38% atd

..tak si to tam užijtegood,protože příští rok tě Jířík a spol oškube a
pojedeš doassbigsmile

...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
4Fun.cz (Člen)
28.05.2009 21:00:12

vlada1200 psal:

Budu Ti maličko oponovat...Hodit vajco a trefit to prase chce taky kumšt!!evil

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
WenzelB6 (Člen)
28.05.2009 21:18:43

jirka silver psal:

Vejce to nezachrání.
1.Zdaníme bohaté 38% atd

na každou svini se vaří voda, maj co chtěj co zavedli za kulturu demagogie.

vlada1200 (Člen)
29.05.2009 00:43:39

barynek psal:
Filous psal:
vlada1200 psal:

no já myslim, že on to Vláďa myslel tak, že kdyby někdo házel na ODS, tak se z toho poserou ODS. A s odkazem na ty dementy si myslim, že mluvil o těch co to hážou, ne o modrých ptácíchevil...

Přesně tak jsem to myslel ale v afektu jsem to blbě napsal......ty kluku ušatá.....ty to znáš!!! bigsmile

Jezdím tak, abych dojel!
Loser (Administrator)
29.05.2009 07:39:16

tak jen takova mensi chujovina k tomu

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/51_parou.jpg

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
jirka silver (Člen)
29.05.2009 08:48:29

Kime neboj na to musí bejt dva ten co škube a druhej co drží.
Po říjnových volbách nastupuju na UP a nechám se živit Jyrkou.good
Do firmy budu chodit na návštěvu.
Achymovi se budes stýskat...s kým si začoudíidontknow

XJelen (Člen)
29.05.2009 10:10:45

Loser psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _parou.jpg

Ty vole takle hubenej nemoh bejt Jyrka ani na základce bigsmile
Jsi mi čoveče oživil vzpomínky...to bejval hit todlencto good

Strýcfajtr !!!
čočkin (Člen)
29.05.2009 18:44:08

Loser psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _parou.jpg

No, to je proste nadhera!!!  bigsmilebigsmilebigsmilegoodgoodgoodsmokin

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
barynek (Člen)
30.05.2009 16:25:28

vlada1200 psal:

Přesně tak jsem to myslel ale v afektu jsem to blbě napsal......ty kluku ušatá.....ty to znáš!!! bigsmile

jsem chytrej, nobigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS