Nejsi přihlášen
Hvar - 18.9 - 28.9. - cena cca 4.000,-/osoba
Letos potřebuju sehnat 8 -12 lidi co maj zájem o levnou dovolenou spojenou s menší brigádou, ale opravdu se nejedná o nic co by nezvládly ani slabší duše.
Termín je od 18. do 28. (pondělí - státní svátek) září
cena je tak pomněrně nízká, protože se platí pouze doprava tam a zpet ( info na kolik to vyjde dodám 15.června) a jidlo.....ubytovani je zadarmo vyměnou za otrhání vinosadu což zabere asitak 4 dopoledne za týden pobytu, jinak válení u moře, čučení po městě...co si kdo najde.... pokud by někdo měl zájem, prosim dejte vědět co nejdřív, vyberu zálohu 3.000 na osobu kterou pak vrátim při odjezdu....
Re: Hvar - 18.9 - 28.9. - cena cca 4.000,-/osoba
Me se libi jak kazdyho lames at jede
inkvizitorr (Administrator) 26.05.2009 11:17:09 Offline |
tak to že ve vinohradu seš jenom dopoledne je jasný, sme jezdili co rok na vinobraní do břeclavi ke kámošoj dědovi pomáhat a začli sme dycky ráno a už tak kolem jedenáctý, dvanáctý nás vezli na kárce z vinohradu dom... občas sem si i pamatoval tu cestu s hroznama nazpátek a že ta slivka byla dycky v čirý lahvi s korkovým špuntem
doba je temná...
inkvizitorr psal:tak to že ve vinohradu seš jenom dopoledne je jasný, sme jezdili co rok na vinobraní do břeclavi ke kámošoj dědovi pomáhat a začli sme dycky ráno a už tak kolem jedenáctý, dvanáctý nás vezli na kárce z vinohradu dom... občas sem si i pamatoval tu cestu s hroznama nazpátek a že ta slivka byla dycky v čirý lahvi s korkovým špuntem
to je proti pocení Je to lék na fšechno,šéf v práci tym léčí každýho kdo jenom naznačí že na něho něco leze a sobě tym léčil aji zlomenou nohu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
inkvizitorr (Administrator) 26.05.2009 12:15:00 Offline |
VikecB12 psal:to je proti pocení Je to lék na fšechno,šéf v práci tym léčí každýho kdo jenom naznačí že na něho něco leze a sobě tym léčil aji zlomenou nohu
já to tam většinou i snídal (sem musel), takže způsob jeho léčení mi nepřipadne nijak divnej
doba je temná...
Jó,tady je takovejch šamanů hafo Tak třeba náš nebožtík soused na chalupě,celej život dřel v lese a na polu,každý ráno než fstal z postele,tak si nalil panáka slifky,pak dalšího f poledne a ještě jednoho večer a nikdy nebyl u doktora a umřel tak,že ho v 89letech srazilo auto kdyš jel na kole z kravína
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Terez(k)a psal:mi psal:to jako dete hrvatúm dělat ukrajince jo?
ale prdlajs.....je to něco jako jet na chmel netrhá se dýl jak dopoledne a utíhá to rychle pojeď a přesvěč se
nevym jak tet kdyš se otepluje jako globálně, ale na konci září je to tam na koupámí pro otužilce a po sedmej je tma, ale zase všechno za hubičku...no a počasí
ty fotky sou tak někdy kolem července?
svět je cirkusovej stan
mazo psal:vyjadrujte mesiace cislom. Ten vas kalendar je pekne na hovno
Taky vy zase jména pro měsíce nemáte vůbec... Museli jste si vypomoci angličtinou...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mi psal:quote]
nevym jak tet kdyš se otepluje jako globálně, ale na konci září je to tam na koupámí pro otužilce a po sedmej je tma, ale zase všechno za hubičku...no a počasí
ty fotky sou tak někdy kolem července?
byla sem tam uz dvakrat na konci zari......loni se koupal i Progýr a to zasvěcení vědí, že je zaručeně docela teplá voda po sedmý tma fakt neni....možná máš zatmění, ono chlastat už od rána.....ale od sluníčka je vidět dýl za hubičku je všechno, to je pravda no a počasí?? LUXUS!! ty fotky sou z loňska z konce září v červenci bych tam nejela ani za nic......spousta lidi a moc vedro....
.
.
tak kdopak pojedete?
Ondráš psal:mazo psal:vyjadrujte mesiace cislom. Ten vas kalendar je pekne na hovno
Taky vy zase jména pro měsíce nemáte vůbec... Museli jste si vypomoci angličtinou...
ja bych to spis videl na nemcinu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Beru si kozich a neopren. Jo a usanku este, sem haklivka
inkvizitorr (Administrator) 27.05.2009 10:56:14 Offline |
mazo psal:vyjadrujte mesiace cislom. Ten vas kalendar je pekne na hovno
tak to rozhodně je tahle země pěkně zkurvená, asi jako jakákoliv jiná země.... to bude tim, že tady lidi málo hulej
doba je temná...
inkvizitorr psal:mazo psal:vyjadrujte mesiace cislom. Ten vas kalendar je pekne na hovno
tak to rozhodně je tahle země pěkně zkurvená, asi jako jakákoliv jiná země.... to bude tim, že tady lidi málo hulej
..a pak to za ty vostatni musej nekteri dohanet
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:inkvizitorr psal:mazo psal:vyjadrujte mesiace cislom. Ten vas kalendar je pekne na hovno
tak to rozhodně je tahle země pěkně zkurvená, asi jako jakákoliv jiná země.... to bude tim, že tady lidi málo hulej..a pak to za ty vostatni musej nekteri dohanet
...bych řek, že se ty "někteří" moc nesnažej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Nic proti bratrům slovákům nemám ba naopak...
ale líbil se mi nedávnej pokus o vtip jak vznikli :
Údajně maďar ošustil opici a kopnul ji přes Dunaj.
No nic tak já zas jdu...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:Nic proti bratrům slovákům nemám ba naopak...
No nic tak já zas jdu...
vtipný je to opáčně...a i pravdivý né
svět je cirkusovej stan
Terez(k)a psal:mi psal:quote]
ty fotky sou tak někdy kolem července?byla sem tam uz dvakrat na konci zari......loni se koupal i Progýr a to zasvěcení vědí, že je zaručeně docela teplá voda po sedmý tma fakt neni....možná máš zatmění, ono chlastat už od rána.....ale od sluníčka je vidět dýl za hubičku je všechno, to je pravda no a počasí?? LUXUS!! ty fotky sou z loňska z konce září v červenci bych tam nejela ani za nic......spousta lidi a moc vedro....
.
.
tak kdopak pojedete?
Já bych do týdle země taky nejel ani zanic, a to prosím v kteroukoliv dobu. Tenhle národ mi nějak nesedl... .
Autobus je taky Suzuki... .
Zdenák psal:Nic proti bratrům slovákům nemám ba naopak...
No nic tak já zas jdu...
kurwy madarske
Terez(k)a psal:záruka teplýho moře....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ct2041.jpg
pro ty co nechápou, tak Progýr do ničeho studenýho nikdy nevleze....
se hned nečerti, ale fakt nekecám sme tam onehdá byli v září tj. 9. a koupat se dalo jen po rakiji
svět je cirkusovej stan
Susenka ve vode
Inženýrek psal:Neni to ale tim, že nemůže dostat na dno?
:sorry:
Podle mě na břehu stála Tereza s dlouhým bydlem, vždycky ho zase strčila do moře a smála se tomu zatím co jemu docházely síly..
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Inženýrek psal:Neni to ale tim, že nemůže dostat na dno?
:sorry:Podle mě na břehu stála Tereza s dlouhým bydlem, vždycky ho zase strčila do moře a smála se tomu zatím co jemu docházely síly..
týýýjo Ondráši....co si to o mě mysliš??
zas takova nejsem naopak sem na něj čekala s ručníkem....ale to je fuk
Stránky: 1