Nejsi přihlášen
Tak prej ubýváme....
Viz předmět....to mi řekli před dvěma dny policisté z nehodovky, když mýho tátu odvezl vrtulník.
Abych to stručně popsal, aby vás to nenudilo číst.....
Jedeme......... táta Fazer 1000, brácha fazer 600 a já bandit 1200, společně za sebou. U nás za obcí zvaná Sopotnice směrem na Potštejn, rovina jako kráva, silnice široká. Proti nám nic nejelo. Dojeli jsme kolonu čtyř vozidel, z toho osobák, dodávka, osobák a kamion. Fotr se rozhodl předjíždět. (proč taky ne, když nikde nic nebylo a vlastně ani nebylo kam odbočovat) Táta tomu nasolil (Fazer umí) a jede.... předjíží kamion, osobák, dodávku, a když už je vedle dodávky, tak najednou před ní jedoucí osobák začně odbočovat do leva. Bez jakéhokoliv najetí do středu vozovky atd....prostě z ničeho nic. Pak už jen vidím, táta pokus o brzdu, ale na tak krátkou vzdálenost neměl smysl, proto zkusil odbočit vpravo....náraz zadním kolem do auta....následný katapult z motorky a pád po zemi cca 70 m. Motorka se točí jak vrtule, ale táta padá pod dodávku, která jela za osobákem. Vypadalo to, že je to v ale dodávka ubrzdila a nesejmula ho. 100 kilový 55 letý děda letěl jak hadr na koštěti. Zastavil se a nehýbal se. Říkám si, je to v protože jel táta jen v ryflích a šusťákový bundě. (bylo vedro a jeli jsme jen tak na kochačku) Byl při vědomí komunikoval....následný transport vrtulníkem do nemocnice v HK (přeci jenom, je to starší pán).
Závěrem....roztržený kolena, odřenej, potlučenej, omlácenej jak prase ale ani kost zlomená. Zhruba ve 120 nechápu, jak je možné, že tělo tohle dokáže vydržet. Sice ještě nevstal z postele ale ŽIJE!!
Ať jezdíte jak jezdíte, hlavně jezděte tak, abychom neubývali!!!!!!!!!!!!!
Jezdím tak, abych dojel!
Re: Tak prej ubýváme....
Hlavně ať je tátá v pořádku měl asi veliké štěstí. Ale nevím, znám to tem velmi dobře. Je tam křižovatka asi na Vochtánku a předjíždět čtyři auta a nepočítat s tím, že mi jedno z nich zahne doleva je docela hazard. V tomhle věku by měl být přece jenom opatrnější i s tím oblečením. Stane se. Tak ať to dobře dopadne a jak píšeš ať neubýváme.
...dopadl dobře
...taky jsem jednou myslel že ten kamion ten osobák před sebou nemůže začít předjíždět zrovna když jsem vedle něj a bylo z toho sešroubovaný rameno, škoda 150tis. a štěstí že jsem netrefil švestku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...dopadl dobře
...taky jsem jednou myslel že ten kamion ten osobák před sebou nemůže začít předjíždět zrovna když jsem vedle něj a bylo z toho sešroubovaný rameno, škoda 150tis. a štěstí že jsem netrefil švestku
nebo hrušku...
ale tatikovy at to brzo jezdí..
Bandit pičo
cikin psal:Hlavně ať je tátá v pořádku měl asi veliké štěstí. Ale nevím, znám to tem velmi dobře. Je tam křižovatka asi na Vochtánku a předjíždět čtyři auta a nepočítat s tím, že mi jedno z nich zahne doleva je docela hazard. V tomhle věku by měl být přece jenom opatrnější i s tím oblečením. Stane se. Tak ať to dobře dopadne a jak píšeš ať neubýváme.
To nebyla odbočka na Vochtánku.... byla tam nějaká lesní cesta hned před mostem od Sopotnice, odbočku na Vochtánku známe......
A ty věci co na sobě měl.....NO COMMENT!!! Starýho vorla novým kouskům nenaučíš....na Jawě na který do teď jezdil nic takovýho nikdy nepotřeboval, tak co na to říct.......ale myslím, že teď je ponaučený dost!!!
Jezdím tak, abych dojel!
tvůj tatík měl dost podobnou bouračku jak já, ale u mě to bylo v obci a v cca 60km/h...a měla sem motohadry...takže ani vodřeniny žádný...no hlavně že je v rámci možností celej...a třeba se poučí a nebude jezdit v riflích a šusťandě...vono i koleno spálený vod asfaltu bolík jak prase
...Do you know that bad girls go to hell?...
Sustak je spatnej,ten asfalt nezastavi.Jinak at je to co nejdriv ok !!!
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
Banditatom (Člen) 30.05.2009 19:12:48 Offline |
hlavně že je táta ok ale borce bych na místě nejspíš vykostil
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:hlavně že je táta ok ale borce bych na místě nejspíš vykostil
byla to taková sympatická starší dáma ..(prostě taková Stiflerova máma /MCBŠ/), škoda že na víc tak nějak nebyla nálada...
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:Zdenek psal:Věřím že za měsíc bude táta v sedle, přeju mu to, tam dost lidi vodbočujou k bejvalejm pionýrskejm táborům. Zdenek.
tak tam to přesně bylo! Ale na pionýrku to nevypadalo!!!
Vono Vláďo kdyby to bylo u vodbočky na Vochtánku,tak mám smutek taky bo by to narval do mej tchýně bo ta tam straší furt
Jebat motorky :-)
Stránky: 1