Nejsi přihlášen
Re: Bridgestone bt-016
BT016 mám teď na GSX-R z prvovýroby, vzadu je to trojsměsový a vepředu dvousměsový. Zatím jsem s nima vyloženě spokojenej, rychle se vohřejou, díky tvrdýmu středu neubejvaj a nedělá se na nich placka. Kraje sou pěkně měkkonký a držej. Myslim si, že to je ideální silničně sportovní guma, pokud si teda nechceš mastit ego Supercorsama nebo BT003, páč ty na normální silnici nevyužiješ a budou ti mizet přet vočima.
Takže za mě
Bandit rulezz!!!
Minulý rok jsem s nima ještě byl spokojený, ale dnes už bych je neobul. Párkrát mě i podklouzly. Docela mě překvapily Qualifiery, jak pěkně drží a to ani nebyly RR.
Dnes jedině Pirellky diabla ...... dostačující SC2 ........a pokud se dostatečně zahřejou tak neubývají
Datel psal:Minulý rok jsem s nima ještě byl spokojený, ale dnes už bych je neobul. Párkrát mě i podklouzly. Docela mě překvapily Qualifiery, jak pěkně drží a to ani nebyly RR.
Dnes jedině Pirellky diabla ...... dostačující SC2 ........a pokud se dostatečně zahřejou tak neubývají
Tak tak
SC2..maj hodně "masa" a fakt neubejvaj..držej jak přibitý a když jsou skoro zadarmo,tak překousnu i to,že tam musim holt cpát 190 místo 180..
PURE NAKED BIKE!
Datel psal:Proč byl můj příspěvek vymazán?
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Stránky: 1