Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Hybnost předních kotouču na B12

Marcingsf (Nový člen)
04.06.2009 11:39:55

Hybnost předních kotouču na B12

Zdravím hoši, vím že to tady už asi bylo, ale začaly se mi hejbat přední kotouče na bandit12  asi o cca 1-2mm nahoru, dolu, ale i do stran.Někdo říká, že je to v normě, někdo ne, tak nevím. Díky za každou odpověď!good

K.a.s.y.m. (Člen)
04.06.2009 12:18:05

Re: Hybnost předních kotouču na B12

Ondráši!!!!!! bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kazan (Člen)
04.06.2009 22:34:43

Přenytovat nebo nové kotouče to ale podle jejich stavu. Vůle není žádoucí a nereaguj na řeči o plovoucích kotoučích good

Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
Filous (Člen)
05.06.2009 08:26:00

...po směru jízdy vůli mít nemaj...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lihy (Člen)
05.06.2009 08:33:46

Filous psal:

čéče včera sem přezouval gumy u pepína a jen tak mě napadlo že když už se to tam motá na tý vyvažovačce že přiložim klíč ke kotouči estli je ještě rovnej.....no tak neni...a to tak že dost, naštěstí jak už sou tenký tak to při brždění jen trochu drnčí do řidítek...
Co ty kotouče z toho elitu? sou v cajku?

Filous (Člen)
05.06.2009 08:40:20

Lihy psal:
Filous psal:

čéče včera sem přezouval gumy u pepína a jen tak mě napadlo že když už se to tam motá na tý vyvažovačce že přiložim klíč ke kotouči estli je ještě rovnej.....no tak neni...a to tak že dost, naštěstí jak už sou tenký tak to při brždění jen trochu drnčí do řidítek...

...můžou uš bejt i vybržděný tag že se zvlněj, prostě se ten materijál vinou tepelnýho namáhání zdeformuje...a esi ti za studena drnčí do páčky, tag bych nechtěl vidět, co by to ďálo při zátěži třeba na dromu...no myslim si, že by stačilo dát dvakrát-třikrát Železňák a bylo by...ty NG z Elitu se zdaj jako fakt dobrý, určitě bych do nich šel, páč je to slušná náhrada za fakt slušný prachy...jinag limitní házivost je nějakejch 0,10 mm...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lihy (Člen)
05.06.2009 08:49:16

Filous psal:
Lihy psal:
Filous psal:

...můžou uš bejt i vybržděný tag že se zvlněj, prostě se ten materijál vinou tepelnýho namáhání zdeformuje...a esi ti za studena drnčí do páčky, tag bych nechtěl vidět, co by to ďálo při zátěži třeba na dromu...no myslim si, že by stačilo dát dvakrát-třikrát Železňák a bylo by...ty NG z Elitu se zdaj jako fakt dobrý, určitě bych do nich šel, páč je to slušná náhrada za fakt slušný prachy...jinag limitní házivost je nějakejch 0,10 mm...

drnčej až při tvrdym brždění a neni to cejtit v páčce ale roztřepou se zrcátka a brní to do rukoubigsmile
Vogo ty na vokruhu brzdíš?....no tak to se nedivim že ty výsledky nejsoubigsmile

Ondráš (Člen)
05.06.2009 09:30:51

K.a.s.y.m. psal:

Ondráši!!!!!! bigsmile

Voe! fuckbigsmilebigsmile

1-2 mm je v klidu... Až to bude tak 4-5 začni uvažovat. smokinsmokin

Ne... Prostě je sundej a dej přenejtovat. Mě to vyšlo asi na 2,5 tis za oba. Což oproti novému za něcomálo přes 5000 je celkem úspora.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS