Nejsi přihlášen
... posloucháte při jízdě hudbu ??
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 04.06.2009 10:19:56 Offline |
Re: ... posloucháte při jízdě hudbu ??
sluchátka z telefonu do uší a už se jede.Ale přes ladák toho moc neslyšim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 04.06.2009 18:26:59 Offline |
barynek psal:poslouchat hudbu při jízdě na moto mi přijde dost o hubu, v autě budiž, ale na moto?
mě to v ničem jiný nepřipadá
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
SLUGI psal:
dobrý .... sluchátka sou pro úchyli na kole
MRDAT!!!
SLUGI psal:... sem nadpis nemyslel doslova, stačí rozkliknout ten odkaz
no já jsem to rozkliknul, to se neboj
pochopil jsem dokonce i jak jsi to myslel, ale chtěl jsem upozornit na tu volbu sluchátek v helmě, že to neni uplně dobrej nápad, z mýho pohledu. Mě by to sralo
Bandit 4EVER!!!
luig psal:Jednou jsem to testnul, sice bolej uši jak to tlačí sluchátka do kebule ale má to něco do sebe, samo že jen lehce nahlas ale takový Queeni když si to člověk prdí krajinou...
když to hraje potichu tak je to o kundě. Queeni musej pořádně valit, a to mi sluchátka nedopřejou, navíc bych se soustředil na hudbu a ne na řízení a hned bych se někde vyjebal
já vim, na to abych se vyjebal nemusím mít ani sluchátka (to jen kdybys to chtěl dodat, tak jsem tě předběhnul )
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:když to hraje potichu tak je to o kundě. Queeni musej pořádně valit, a to mi sluchátka nedopřejou, navíc bych se soustředil na hudbu a ne na řízení a hned bych se někde vyjebal
Ty se vyjebeš i bez sluchátek
Ne asi
luig psal:.... takový Queeni když si to člověk prdí krajinou...
No tak kdyby mě tlačily sluchátka do kebule a ještě mi tam ječeli Queeni tak to dobrovolně poštu do zdi abych měl to utrpení rychle za sebou
.
.
.
ale třeba při takovejch Dimmu Borgir nebo starý dobrý sepultuře by to nemuselo bejt zlý...ale to bych se zas vykravil bo bych jel jak pako
Lihy psal:luig psal:.... takový Queeni když si to člověk prdí krajinou...
No tak kdyby mě tlačily sluchátka do kebule a ještě mi tam ječeli Queeni tak to dobrovolně poštu do zdi abych měl to utrpení rychle za sebou
Freddie, slyšíš to?
Ne asi
Lihy psal:luig psal:.... takový Queeni když si to člověk prdí krajinou...
.
.
.
ale třeba při takovejch Dimmu Borgir nebo starý dobrý sepultuře by to nemuselo bejt zlý...ale to bych se zas vykravil bo bych jel jak pako
...tag tag, dyby mi kvílel Fredýýý do uší ňáký to "čempijóóón..........."tag by mi jeblo a dobrovolně by s tym praštil ...ofšem něco normálního jako třeba ta Sepultura nebo poslední Metallica nebo i starý dobrý Rammstein, to je iná ...ale jag řikáš, to zas pag čovek jede jag magor
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Sem kdysi dávno slyšel nějakej blaf, že se dělal průzkum která hudba je při řízení auta nejnebezpečnější a vyhrálo to Prodigy Smack My Bitch Up (jako normálně to neposlouchám, ale v autě se u toho řídí fajn)
luig psal:barynek psal:když to hraje potichu tak je to o kundě. Queeni musej pořádně valit, a to mi sluchátka nedopřejou, navíc bych se soustředil na hudbu a ne na řízení a hned bych se někde vyjebal
Ty se vyjebeš i bez sluchátek
čekal jsem to od tebe a tak jsem NEpřekvapen
Bandit 4EVER!!!
2 Filous a Lihy: víte hovno, co je dobrá hudba. Až se za dvacet let zeptá někdo, co je to dimmu borgir, tak na vás bude každej čumět jak na blázny. Když se řekne Queen, tak každej ví wo co gou. Ta senilita je hrozná věc, jak to s váma mává snad se toho nedožiju
PS: Jinak Rammstein a Metallica maj u mě taky
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 Filous a Lihy: víte hovno, co je dobrá hudba. Až se za dvacet let zeptá někdo, co je to dimmu borgir, tak na vás bude každej čumět jak na blázny. Když se řekne Queen, tak každej ví wo co gou. Ta senilita je hrozná věc, jak to s váma mává snad se toho nedožiju
PS: Jinak Rammstein a Metallica maj u mě taky
čeče máš recht...
Bandit pičo
Stránky: 1