Nejsi přihlášen
Nehoda
Ahoj Banditisti, tak jsem svojí bandasku přenechal na naučení bráchancovi a najel sotva 600 km a složil ho. Bohužel na pravou stranu. On je naštěstí celej,ale bandaska to odnesla. Potřebuji sehnat víko motoru. To menší a brzdovou páčku. Bohužel se ulomila a kousek se prostě ztratil takže to nepůjde ani svařit. Většinou jsem se tu u vás pokaždé dočkal pomoci. Poraďte kam se mrknout abych mu ho dal zase dohromady. Díky moc.
Honza
..............mno žiju abych fšecko přežil, ne? a teď mi v tom pomáhá zase B6N
Re: Nehoda
víko je hodně rozbitý. To asi zavařit nepůjde navíc bylo odbroušený takže zbytky jsou tak na patnácti metrech. :( za ten tip na páku děkuju. Mrknu tam at má zase na co šlapat aby mu zadek brzil. Za ty prachy to je bez debat.
..............mno žiju abych fšecko přežil, ne? a teď mi v tom pomáhá zase B6N
já kupoval brzdovou páku v www.yacomi.cz
Nevím co je to za obsah či rok bo se tu moc nevypisuješ, ale zkus to tady: http://www.motobouracky.cz
nebo tady: http://www.motopuzzle.cz/dily.php?stav= … zna=SUZUKI
jelelen psal:víko je hodně rozbitý. To asi zavařit nepůjde navíc bylo odbroušený takže zbytky jsou tak na patnácti metrech. :( za ten tip na páku děkuju. Mrknu tam at má zase na co šlapat aby mu zadek brzil. Za ty prachy to je bez debat.
jinak to víko (asi ti nezbyde než koupit origo) koukni tady:
www.partsdepot.cz (maji všechny origo díly) jinak jukni ještě na cenu toho víka u jinejch ročníků (a třeba i na GSX 600 F) někdy je v tom rozdíl ač jsou ty díly totožný
Páčku koupíš kdekoli asi nejlevnější sou v tom yacomi, jak ti už někdo psal, ale je to echt čína takže občas se musí trošku přitesat aby to bylo všechno v oukeji (např. moje "stavitelná páčka přední brzy je na všechny polohy stejně daleko od řidítka....asi soudruzi z lidovědemokratické číny někde udělali chybu)
Přispěju trochu taky bo sem to loni složil taky napravo
Páčka v Elit nebo BC, vobě jsou vod Emco a maj vakl jak stará dopručuju si pohrát a napasovat nový ramínko na ten starej kamínek a bude to zas v poho
Víko u partsdepot, vyšlo na asi 8kil i s těsněním
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1