Nejsi přihlášen
Filousoj
Cao Filousi.Nemohl bys mi prosim te vysvetlit na co je plastigauge? (nebo jak se to jmenuje..)Vobjednavam novy saly dle cisel a barev,ale v manualu maj vo tomdle kousku plastu furt nejaky pindy.Jeho funkce mi je dost nejasna a nechci nic vy . Kdybys mej chvilku a nejni to ńejaka tajna zalezitost, dej mi prosim vedet. Dikes
Re: Filousoj
...jestli teda můžu vznýst pind a myslíš tím ten etalon k porovnání opotřebení, tak nešil a vyser se na to (předpokládám že to nemáš ojetý tak abys na povrchu viděl vydřený-vydrolený fleky)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Dik za pind Vydroleny to prave mam.A sice na hlavnich loziskach.Nastesti jsem to podchytil vcas a klika s vojnicema je jeste v dobry kondici(tzn.v predepsany toleranci).Tomu se rika za pjet dvanact No a kdyz uz to mam rozhozeny,udelam z teho novej motór . Mozna
Mirass psal:OK, tak nejak jsem si to myslel.Sejru na nej.A kdyz uz se bavime vo tom plzenskym pivu.... tak uz jen ciste ze zvedavosti .Jak se s tim plastimatem pozna vopotrebeni? jak to funguje? Ási se prilozi a vidi se Vi to nekdo?
...oko vidí, oko nejni
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1