Nejsi přihlášen
jiskry nevim odkud
zdravim vas vcera sem jel vzal sem za bandoura na jednicku lehce se prizvedl a kamos co jel zamnou tak pry rikal ze videl jiskry nevite co to mohlo byt?Mam vyfuk leo vince ale nezda semize byto bylo z vyfuku poradte prosim dekuji
Re: jiskry nevim odkud
ales.tv psal:zdravim vas vcera sem jel vzal sem za bandoura na jednicku lehce se prizvedl a kamos co jel zamnou tak pry rikal ze videl jiskry nevite co to mohlo byt?Mam vyfuk leo vince ale nezda semize byto bylo z vyfuku poradte prosim dekuji
Odkud šly ty jiskry?
Nebyl to třeba nějakej bordel ve vejfuku, kterej se uvolnil když si to oroštoval a pak shořel?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2009 13:56:03 Offline |
ales.tv psal:a mel sem trosku povolenej retez nemohl nekde o neco skrtnout on?
řetěz je na levo pokud si dobře pamatuju navíc to by jsi ho musel mít hodně volnej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ales.tv psal:tak jasny ale tak co to mohlo bejt urcite ten bordel z vejfuku vy ste se este nesesli stimdle?
Neplaš vogo... Dokud mě někdo nepřesvědčí o opaku, tak si myslím, že to jen vylítnul bordel z vejfuku.
Což by spíš znamenalo, že je tam nějakej problém s motorem, protože by z něj žádnej bordel lítat neměl.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2009 14:12:26 Offline |
Ondráš psal:ales.tv psal:tak jasny ale tak co to mohlo bejt urcite ten bordel z vejfuku vy ste se este nesesli stimdle?
Neplaš vogo... Dokud mě někdo nepřesvědčí o opaku, tak si myslím, že to jen vylítnul bordel z vejfuku.
Což by spíš znamenalo, že je tam nějakej problém s motorem, protože by z něj žádnej bordel lítat neměl.
tak pokud přetočil na omezovač..tak víš co to umí když pod gasem vypneš zapneš motor
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1