Nejsi přihlášen
Proražená guma (malá dírečka)
Zdar šéfici a šéfkyně. Utíká mi guma a co čert nechtěl, je tam díra. Teda spíš dírečka. Byl tam železný osten, který ji bohužel propíchnul skrz. Ta dírka je opravdu maličká, skoro jak špička od malýho hřebíku.
Tak a teď mě zajímá, jestli to borci v pneuservisu dokáží zadělat přímo s gumou na ráfku, nebo jestli musí guma dolů. Chci tam totiž dojet a za chvíli odjet. Jde tam narvat ten knot, aniž by sundávali gumu??? A nebo čím to zadělat? Je to opravdu malá dírka, ale bohužel utíká to
"Burn rubber, not your soul"
Re: Proražená guma (malá dírečka)
.....pokud je to opravdu jenom malá dírečka a není to na blbém místě, zalepit to jde, ale je lepší tam dát hříbek zevnitř takže musí kolo dolů. Pokud je guma už hodně sjetá dá se dát knot, ale lepčí je dát hříbek zevnitř.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:.....pokud je to opravdu jenom malá dírečka a není to na blbém místě, zalepit to jde, ale je lepší tam dát hříbek zevnitř takže musí kolo dolů. Pokud je guma už hodně sjetá dá se dát knot, ale lepčí je dát hříbek zevnitř.
.... guma má před sebou poslední sezónu života. Už je sjetá uprostřed na plošku a právě v tý plošce to je narvaný.
...Kožak to neuslyší rát, ale já dycky píchlou gumu vopravil knotem a dycky jí dojezdil na plátno a žádnej trabl, vopravuju to tag i na 4kole, gde píchám každou chvíli (v jedný uš jich je 6)...ale pravdou je, že je to primárně určený jen na dojetí a měl by se dát hřip...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
XJelen psal:Filous psal:... gde píchám každou chvíli ...
Taky jseš ještě jůra
sorry já musel, to bilo do očí
...no snažim se, ale uš to taky nejni vono ...sem čekal, gdo se chytí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:Na kolik km jí ještě odhaduješ?
Jestli nemá cenu koupit novou.
... ještě mi jí je líto poslat jí do kytek. Na bocích je masa dost a konečně jsem se to naučil klopit tak ji chci právoplatně oddělat. Tzn. můj odhad je opravdu ještě tahle sezóna. U středu už ploška je, ale to se nedá nic dělat.
Jinak ten rádoby sprej mám doma taky, ale nikdy jsem se ho neodvážil použít. Nechci kvůli té maličcé dírce sundávat kolo. Tzn. ten knot by se mi zamlouval víc, než ten hřeb. Ale jak tu někdo psal, že je to jen na dojetí, bojím, aby mi to někde nekykslo 1000 km od baráku. Nebo tomu můžu věřit???? A nebo tam mám nasrat ten sprej. Tak a teď babo raď. Vím, že nejlepší by bylo to sundat a dát tam hřeb, ale na to jsem moc línej, tzn. buď knot, nebo ten sprej.
K.a.s.y.m. (Člen) 08.06.2009 12:37:35 Offline |
to máš tu gumu novou když je nadojetí tuhle sezonu ne
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
sprej??? nikdy!!! teda už nikdy... je tady pár jedinců, co tu anabázi se mnou prošli dva spreje, po cca 20km byly f píči (to jsem eště prozřetelně nechal kámoše koupit dva) nakonec Karlos100 vyčaroval s kamasi nějaký knoty a jeden hodnej strejda v jedný dědince měl ve sklepě kompík a vod tý doby to vozím pod sedačkou i s bombičkama. a ten sprej??? dodneška ta sračka nejde umejt
Strýcfajtr !!!
Před týdnem jsem měnil zadní gumu a v pneuservisu mi radil knot a ještě sprej. Vozím s sebou vše. Sprej, knoty i soupravu s bombičkami. Jenom nevím, kolik by bylo třeba 16g bombiček k nafouknutí např. zadní gumy.
XJelen psal:sprej??? nikdy!!! teda už nikdy... je tady pár jedinců, co tu anabázi se mnou prošli dva spreje, po cca 20km byly f píči (to jsem eště prozřetelně nechal kámoše koupit dva) nakonec Karlos100 vyčaroval s kamasi nějaký knoty a jeden hodnej strejda v jedný dědince měl ve sklepě kompík a vod tý doby to vozím pod sedačkou i s bombičkama. a ten sprej??? dodneška ta sračka nejde umejt
Nojo to tam ale nesmis mit diru jako kravu
ta dírka je opravdu malá, nepředstavujte si díru jak do Je to jak od železný spony. Na ten knot je to asi taky hodně malý, ale asi by byl lepší než ten sprej. Jelikož ale mám doma sprej a vím prd co s ním, a guma už je skoro v tak ho tam zkusím asi narvat. Když to nevydrží, dám knot.
Ještě jedna věc, mám tu ostnu vytáhnout?????? Je pořád tam, tak když tam budu rvát ten sprej, jestli ji mám tahat ven. Asi jo co? To by se tam jinak pořád zarážela a sprej by neměl potom žádnou funkčnost - teda jestli vůbec mít nějakou bude, když to tu čtu
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2009 12:15:33 Offline |
Bombarďák psal:ta dírka je opravdu malá, nepředstavujte si díru jak do Je to jak od železný spony. Na ten knot je to asi taky hodně malý, ale asi by byl lepší než ten sprej. Jelikož ale mám doma sprej a vím prd co s ním, a guma už je skoro v tak ho tam zkusím asi narvat. Když to nevydrží, dám knot.
Ještě jedna věc, mám tu ostnu vytáhnout?????? Je pořád tam, tak když tam budu rvát ten sprej, jestli ji mám tahat ven. Asi jo co? To by se tam jinak pořád zarážela a sprej by neměl potom žádnou funkčnost - teda jestli vůbec mít nějakou bude, když to tu čtu
když se dává knot tak se díra stejně zvětšuje takovou frezou která k tomu je pokud možno na sprej radši zapomeň...pokud plánuješ víc 2000 km tak do ní nech dát co nejmenší hříbek nejlépe max. 4mm a budeš bez starostí.
Bombarďák psal:kojaksro psal:.....pokud je to opravdu jenom malá dírečka a není to na blbém místě, zalepit to jde, ale je lepší tam dát hříbek zevnitř takže musí kolo dolů. Pokud je guma už hodně sjetá dá se dát knot, ale lepčí je dát hříbek zevnitř.
.... guma má před sebou poslední sezónu života. Už je sjetá uprostřed na plošku a právě v tý plošce to je narvaný.
kolik sezon na te gumě jezdiš?
Tomas600N psal:Bombarďák psal:kojaksro psal:.....pokud je to opravdu jenom malá dírečka a není to na blbém místě, zalepit to jde, ale je lepší tam dát hříbek zevnitř takže musí kolo dolů. Pokud je guma už hodně sjetá dá se dát knot, ale lepčí je dát hříbek zevnitř.
Zalepí a ještě 7 tis dá
K.a.s.y.m. (Člen) 10.06.2009 07:44:44 Offline |
Michal Dk psal:Tomas600N psal:Bombarďák psal:
.... guma má před sebou poslední sezónu života. Už je sjetá uprostřed na plošku a právě v tý plošce to je narvaný.kolik sezon na te gumě jezdiš?
Zalepí a ještě 7 tis dá
tak to motorku zřejmně popováží ne vozíku ne?
Tomas600N psal:Bombarďák psal:kojaksro psal:.....pokud je to opravdu jenom malá dírečka a není to na blbém místě, zalepit to jde, ale je lepší tam dát hříbek zevnitř takže musí kolo dolů. Pokud je guma už hodně sjetá dá se dát knot, ale lepčí je dát hříbek zevnitř.
... druhou sezónu (Road Attack). Minulou jsem toho moc nenalítal, cca 3 - 4 tis.
Stránky: 1