Nejsi přihlášen
Re: Zajetí řetězovky
Kožak psal:No nevim ... já to taky neřešim ,ale kamarád na cbru6 po 500ti km nepravidelně vytáhlej nová sada did
...tak to měl přeplý nebo měl smůlu na blbej kus. Teď jsem si tam dal ZVM2G D.I.D tak jsem zvědav
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
...tag nevim, esi ste to uš slyšeli, ale vodborník z řetězárny Tsubaki radí následující...namontovat, přešponovat, jakože napnout na fest a na stojanu dát za jedna a nechat to deset minut točit na stojanu při rozumnejch votáčkách, řetěz si vymezí výrobní vůle, pag povolit nebo respektive upravit napnutí dle doporučení výrobce...a fakt si nedělam prdel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kožak psal:No nevim ... já to taky neřešim ,ale kamarád na cbru6 po 500ti km nepravidelně vytáhlej nová sada did
...jo a vsadil bych se že tam má levnější sadu než má bejt
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Kožak psal:No nevim ... já to taky neřešim ,ale kamarád na cbru6 po 500ti km nepravidelně vytáhlej nová sada did
Tak jaká tam má bejt origo to přesně nevim ... tahle byla kupovaná v elitu
MRDAT!!!
osiris psal:Kožak psal:No nevim ... já to taky neřešim ,ale kamarád na cbru6 po 500ti km nepravidelně vytáhlej nová sada did
..jasný ušetříš 5kilo, ale deš pro novou
....asi jako když mi volal borec s gxerem, že by chtěl organický desky, že jsou levnější
....šetřit na takovejdlech věcech to prostě nepochopím
Kožak psal:osiris psal:Kožak psal:No nevim ... já to taky neřešim ,ale kamarád na cbru6 po 500ti km nepravidelně vytáhlej nová sada did
Tak jaká tam má bejt origo to přesně nevim ... tahle byla kupovaná v elitu
...to je divný v Elitu beru, dělá jenom D.I.D
kojaksro psal:Kožak psal:No nevim ... já to taky neřešim ,ale kamarád na cbru6 po 500ti km nepravidelně vytáhlej nová sada did
...tak to měl přeplý nebo měl smůlu na blbej kus. Teď jsem si tam dal ZVM2G D.I.D tak jsem zvědav
Tak tomu dej hned čočku ... ať víme esi je to ťim
MRDAT!!!
Cyber_joker (Člen) 04.06.2009 20:58:44 Offline |
osiris psal:...a prvních 1000 km ji nemaž
a co když do tý doby bude řetěz uplně suchej? ....Já to mažu tak po 300 km
...přátelé jí bych vám to neradil, já totiž všechno sežeru....
Cyber_joker psal:osiris psal:...a prvních 1000 km ji nemaž
a co když do tý doby bude řetěz uplně suchej? ....Já to mažu tak po 300 km
....dyť je totálně namazanej z fabriky.
Meloun psal:..no to fabrický mazání z toho ale lítá.jak prase..je to jak krém na ruce..
Budem tedy dělat, že jim věříme..
..čéče, mě z DID nigdá nic nelítalo a to fabrický namazání vopravdu vydrželo hodně dlouho ...a mladej má na Vanu ČZ, najeto asi 600km a furt je namazanej z fabriky a taky z něj bordel nelítá...
Já tam mám Rk 530 gxw tak to snad něco vydrží né
Filous psal:Meloun psal:..no to fabrický mazání z toho ale lítá.jak prase..je to jak krém na ruce..
Budem tedy dělat, že jim věříme....čéče, mě z DID nigdá nic nelítalo a to fabrický namazání vopravdu vydrželo hodně dlouho ...a mladej má na Vanu ČZ, najeto asi 600km a furt je namazanej z fabriky a taky z něj bordel nelítá...
No tak to zas mam asi něco extra
Mám taky 530ZVM2G a je to napatlaný tou žlutou sračkou..jen jsem to projel..max 60km/h..((bez škopku před barákem) a celý kolo voházený..
PURE NAKED BIKE!
tak proč na tom jezdíš ????
tady se kolikrát fakt řeší kraviny...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Meloun psal:tomasNJ psal:tak proč na tom jezdíš ????
tady se kolikrát fakt řeší kraviny...Mě je to buřt..jiní tvrděj,jak nemazat..
Až mi to z toho vodlítá,tak to namatlám a jezdim..
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 05.06.2009 12:50:25 Offline |
Filous psal:Meloun psal:..no to fabrický mazání z toho ale lítá.jak prase..je to jak krém na ruce..
Budem tedy dělat, že jim věříme....čéče, mě z DID nigdá nic nelítalo a to fabrický namazání vopravdu vydrželo hodně dlouho ...a mladej má na Vanu ČZ, najeto asi 600km a furt je namazanej z fabriky a taky z něj bordel nelítá...
a už je slyšet dřív jak vidět ?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Meloun psal:..no to fabrický mazání z toho ale lítá.jak prase..je to jak krém na ruce..
a už je slyšet dřív jak vidět ?
...eště né ...víš jag to je, kovářova kobyla............... ...ale komponenty uš mam fšechny, jen to zbouchat dohromady, snat do vánoc.............
K.a.s.y.m. (Člen) 05.06.2009 14:33:16 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
..čéče, mě z DID nigdá nic nelítalo a to fabrický namazání vopravdu vydrželo hodně dlouho ...a mladej má na Vanu ČZ, najeto asi 600km a furt je namazanej z fabriky a taky z něj bordel nelítá...a už je slyšet dřív jak vidět ?
...eště né ...víš jag to je, kovářova kobyla............... ...ale komponenty uš mam fšechny, jen to zbouchat dohromady, snat do vánoc.............
no ty voe....jsem si myslel ,že jsem jedinej kdo to ještě nedodělal a vono ne....Jak řikáš komponenty všechny na hromadě,ale prostě neni čas a když je tak zase nemůže svářeč....snad po dovolený
..chlapi byl jsem se s kámošem o víkendu projet(oba B6)...dali jsme cca 150 km a jak jsme přijeli, tak kámoš měl 4 články řetězu ČZ530 SDZ "horké" oproti ostatním.....setkali jste se s tím někdo??? věští to nějaký problém či je to zcela normální? řetěz má najeto 3 tis. km a byl a je celou dobu namazaný...fakt se o něj pečlivě stará...napnutí stále dle manuálu
...jen ty 4 články.... co myslíte...dělat si z toho hlavu?
Koldan psal:ně by spíš zajímalo jag ste na to došli, to čučím, promakávat po vyjížďce řetaz
no kámoš si z řetězu stíral čistou hadrou přebytečné mazivo a jak držel řetěz přes tu hadru tak to cítil!!! v jednom místě byl ten řetěz prostě "horký"...jsem na ty 4 články taky sahal!!! a v místě spoje to nebylo...snýtovaný je ten řetěz úplně na jiném článku...těsnící x kroužky jsou na horkých článcích v pořádku...žádné poškození
že by tam ve výrobě zapoměli dát mazivo?
fakt nevím
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2009 07:48:28 Offline |
Kelly01 psal:Neumím namíchat ani sádru
Natož betón
velkej panák becherovky a nalejt do trojky toniku...co na tom nezvládneš
K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:Neumím namíchat ani sádru
Natož betónvelkej panák becherovky a nalejt do trojky toniku...co na tom nezvládneš
...prosimtě, ten je rát, že si naleje fermet a ty na něj hnet s přípravou long drinku
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2009 09:21:46 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:Neumím namíchat ani sádru
Natož betónvelkej panák becherovky a nalejt do trojky toniku...co na tom nezvládneš
...prosimtě, ten je rát, že si naleje fermet a ty na něj hnet s přípravou long drinku
omlouvám se ,že jsem ho tak přecenil
Stránky: 1