Nejsi přihlášen
trocha hecu, ale super cesta
Foto mluví za vše, není co dodat
http://rexsm.rajce.idnes.cz/vylet_na_Pi … AVA_883Km/
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Re: trocha hecu, ale super cesta
šroubovák nemam, není potřeba! Já vím, to se pak neřadím mezi jawáky Jooo ty němci to byl masakr na těch opravdu VETERÁNECH.
Nevím co každej má, že si nesednu. Je to, jako když někde sedíš na školení a několik hodin posloucháš keci, pak už taky nevíš jak sedět. Uplně v poho, ráno jsem nasednu a davaj
K.a.s.y.m. (Člen) 29.05.2009 08:04:41 Offline |
REX psal:šroubovák nemam, není potřeba! Já vím, to se pak neřadím mezi jawáky Jooo ty němci to byl masakr na těch opravdu VETERÁNECH.
Nevím co každej má, že si nesednu. Je to, jako když někde sedíš na školení a několik hodin posloucháš keci, pak už taky nevíš jak sedět. Uplně v poho, ráno jsem nasednu a davaj
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
snažím se tady jsem měl malej foťáček páč nezabere tolik místa. Nebylo moc času na nějaké extra foto...ale věcí bylo nádhernejch
vlada1200 psal:Pěkný....děláš dobrý fotky!!!
Před měsícem Ze Ždáru k nám na JM cca 100 km, Fík bez závad, akorád kouseg za Třebíčou se tozačalovlnitjakobandaska a pak cesta pokračovala stylem jak píše Osiris, skoro něco jako stuntraiding, píchlé zadní a poněm 30 km pověšeněj na řidítkách
Prstořeza známej:-)
jo kolopíš, hoooošo.....už jsem si taky ustlal díky stupačce. Vždycky jsem se o ní opíral, ale tentokrád jsem byl moc rychlej do zatáčky a neopřel jsem se o ni, ale nakopnul a nááááá, už jsem šel. . Chci tam naroubovat sklápěcí stupačky, ale zase aby to nebylo jak pěst na oko.
béšestka psal:Nemá chybu, mám stejnou barvu, ale nee tak super stav. Pěkně ho klopíš Jak se ti staví na cenrál? Makačka, co?
REX psal:Foto mluví za vše, není co dodat
http://rexsm.rajce.idnes.cz/vylet_na_Pi … AVA_883Km/
Jak mas ze zecatku na tech fotkach ten hrad, tak to je urcite Vysoky Chlumec co? Ja totiz bydlim ve vesnici asi 5 km za tim hradem.
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Stránky: 1