Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 09.06.2009 00:01:15 Offline |
Hnuté lešení na S-ku
čau, trochu jsem pocuchal S-ko 2003 a po novém spasování plastů je dole mezi světlem a kapotáží asi 4mm mezera celé to jde napasovat dost špatně, takže přepokládám, že je trochu hnuté lešení.
předpokládám, že to těžko ve svěráku narovnám, tak se chci zeptat jestli nevíte o někom kdo by to spravil případně jak co s tím.
Dík
zzzmrzlinar (Člen) 09.06.2009 09:05:07 Offline |
Re: Hnuté lešení na S-ku
woe to snad ne, když dou narovnat celý auta co by nešlo lešeníčko
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2009 09:06:21 Offline |
když to nejde silou tak to půjde ještě větší a pokud ani to ne tak nahřát.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 09.06.2009 11:34:18 Offline |
K.a.s.y.m. psal:když to nejde silou tak to půjde ještě větší a pokud ani to ne tak nahřát.
tak tohle se mi líbí mnohem víc, jen teda sehnat někoho kdo takhle domluví
a nebo že bych to teď v sobotu v Sosnový položil na druhou stranu a tím to srovnal
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2009 12:16:05 Offline |
zzzmrzlinar psal:K.a.s.y.m. psal:když to nejde silou tak to půjde ještě větší a pokud ani to ne tak nahřát.
tak tohle se mi líbí mnohem víc, jen teda sehnat někoho kdo takhle domluví
a nebo že bych to teď v sobotu v Sosnový položil na druhou stranu a tím to srovnal
to je trošku nákladnej způsob rovnání nemyslíš
zzzmrzlinar (Člen) 09.06.2009 13:37:37 Offline |
no možná to pravda není nejelegantnější způsob, ale pravda je že při tom posledním jsem lehnul na levou stranu a praskla mi i pravá kapotáž takže lakování sejně bude na vobouch stranách, ale to asi až po sezóně, že já pytscha sem si nekoupil nějakou starou mr.ku na kravení v Sosnovce a Mostě.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2009 13:57:31 Offline |
zzzmrzlinar psal:no možná to pravda není nejelegantnější způsob, ale pravda je že při tom posledním jsem lehnul na levou stranu a praskla mi i pravá kapotáž takže lakování sejně bude na vobouch stranách, ale to asi až po sezóně, že já pytscha sem si nekoupil nějakou starou mr.ku na kravení v Sosnovce a Mostě.
tak to v sosnový sundej....je to šest šroubů a čtyři združený konektory
Pokud to chceš rovnat na mašině, pouze pokud je to v rámci centimetrů, doporučuju pomoct si při tom "mlácení" přišponovat třeba popruhama s ráčnou. Já to nakonec sundal, pořezal flexou a na stole pečlivě svařil zpět
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 11.06.2009 10:51:24 Offline |
tak jsem fčéra mluvíl s mým lakýrmajstrem a vohnuté lešení prej zvládne narovnat, teda neříkal jak to bude dlat, ale zatím mi nikdy nic nezkurvil tak mu věřím,
akurát teda to chce samozřejmě s celou motykou, takže mu asi budu muset zaplatit něco za vodstrojení.
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2009 12:14:09 Offline |
faitík psal:K.a.s.y.m. psal:když to nejde silou tak to půjde ještě větší a pokud ani to ne tak nahřát.
sem to rovnal kladivem rovnou na motorce chce to víc udeřit
sem psal..když to nejde silou půjde to ještě větší...myslel jsem větší kladivo
Taky sem to loni rovnal, bylo to hnutý na jednu stranu. Stačilo to dát do většího svěráku a za studena porovnat. Tahal sem to asi 2 metrovou trubkou a kontroloval uhlopříčky metrem a povedlo se
Kam nevidím, tam nepospíchám
Stránky: 1