Nejsi přihlášen
Pomoc - nemaze mi motor
Tak. Vse zacalo pri beznem provozu kdy mi z niceho nic vynechala spojka, ktera nesla zmackonut. Tipoval jsem to na spatne lanko, rozdelal jsem, ale zadna zavada nebyla viditelna, ale spojku jsem porad nezmackl, tak jsem tycinku podlozil jeste kulickou a spojka uz fakala. Ale jak jsem nastartoval rozsvitila se kontrolka mazani. Vydelal jsem tedy kulicku a spojku uplne odpojil a hle motorka uz mazala, ale jenom chvili, pak se ozuvalo nejake cvaknuti a kontrolka porad sviti. Protoze neni olejovy filtr zahraty mam presvedceni, ze o pravdu nemaze. Nejake rady prosim? Muze mit spojka vliv na mazani motoru? Dekuji za vsechny napady:idontknow:
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2009 19:38:40 Offline |
Re: Pomoc - nemaze mi motor
Baltazar psal:Vy tedy umíte poradit
Je to jasný, japonská mrdka, kup si pořádnou motorku a budeš mít klid
motorku co potřebuje kardan jako na nákladáku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 12.06.2009 13:10:56 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:motorku co potřebuje kardan jako na nákladáku
Voe... Nejlepší na tom jsou ty doplňky vod Touratechu. Kvůli nim si to všichni kupujou...
aaaa tak to jooooo
P.S.mám pro tebe revanš za ty řidítka tak si sebou nic neber
K.a.s.y.m. psal:aaaa tak to jooooo
P.S.mám pro tebe revanš za ty řidítka tak si sebou nic neber
Supr! Peněženku nechávám doma, ale myslím, že v tom případě tě ty řídítka přidjou dost draho.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.06.2009 14:15:06 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:aaaa tak to jooooo
P.S.mám pro tebe revanš za ty řidítka tak si sebou nic neberSupr! Peněženku nechávám doma, ale myslím, že v tom případě tě ty řídítka přidjou dost draho.
pokud ten revanš zvládneš na dvakrát tak tě v neděli bude muset někdo odvézt
Rozstelovana spojka? Nevim, nevim, asi ne, dobre rekneme, ze byla rozstelovana, ale myslite si, ze by kvuli tomu nemazal motor? Jako to mi prijde na hlavu postavene, prece spojka nemuze mit s tlakem nic spolecneho, sice je tech 6 lamel v olejove lazni, ale s tlakem absolutne nic
psal jsi,že to začalo tím,že ti nešla zmáčknout spojka, což jsi považoval za prvopočátek toho,že ti přestal mazat motor. já ti napsal proč nešla možná spojka mačkat a to, že ti svítí kontrolka nebo jak ty říkáš nemaže motor nemusí mít s tím souvislost.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1