Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 10.06.2009 18:17:21 Offline |
Re: tričko bandit pičo
větnamec bude mít šop v sobotu v sosnový na vokruhu
doba je temná...
inkvizitorr psal:větnamec bude mít šop v sobotu v sosnový na vokruhu
a bude mít i verze pro B1250
když pán bůh dá energii do rukou nejmenované osoby, tak možná dozím i na motorce
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:inkvizitorr psal:větnamec bude mít šop v sobotu v sosnový na vokruhu
když pán bůh dá energii do rukou nejmenované osoby, tak možná dozím i na motorce
...nejmenovaná vosoba čeká jen na nádrš, madlo a přední blatník, dorazit to je votáska dvouhodiny, záleží na lakýroj...ofšem co lauf???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Bedřich psal:inkvizitorr psal:větnamec bude mít šop v sobotu v sosnový na vokruhu
když pán bůh dá energii do rukou nejmenované osoby, tak možná dozím i na motorce...nejmenovaná vosoba čeká jen na nádrš, madlo a přední blatník, dorazit to je votáska dvouhodiny, záleží na lakýroj...ofšem co lauf???
...lauf bude bohužel a po Sosnovej.......řekl mi to pozdě a nebyli na skladě
....hodí masírku později no
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
JJ, asi to bude muset vodfrčet na té hrůze odřené... se už vážně musím projet.
Lak je prej hotovej - dnešní odpolení info...
jinak já chtěl ouplnějinej lauf, ale holt v helmutově už to neni tak ouplně pravda s tou jejich přesností a proto jsem musel improvizovat...
Kojak: třeba v tom brně bude
Bedřich psal:JJ, asi to bude muset vodfrčet na té hrůze odřené... se už vážně musím projet.
Lak je prej hotovej - dnešní odpolení info...
jinak já chtěl ouplnějinej lauf, ale holt v helmutově už to neni tak ouplně pravda s tou jejich přesností a proto jsem musel improvizovat...
Kojak: třeba v tom brně bude
...esi je lak hotovej, tag to zejtra nemenovanej dorazí...
nenasel by se nekdo ochotny kdo by mi od vjetnamcu koupil triko a mikinu a pak mi to poslal , bud na dobirku nebo poslu love na ucet
popripade na kolk co vyjde
chtel jsem tam dojet sam ale Bandaska nejezdi a jde v pondeli na servis bo ma nejake bebi
WD club member.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.06.2009 08:31:22 Offline |
a plechovkou???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Bedřich psal:Tak jsem se dnes dozvěděl, že lak hotovej není
... to nechápu
...a gdo ti původně řikal, že to má lakoš hotový??? ...Aleš prej ne ...snat by to mělo bejt hotový dneska navečír...je mi to líto, ale nic s tym neudělam...chtěl sem jít dneska jezdit, ale páč je tady hnusně a mokro, tag bych na tom eventuelně moch eště máknout, esi to teda s tym lakošem klapne...abys moch třeba zejtra vyjet...ale................
Filous psal:Bedřich psal:Tak jsem se dnes dozvěděl, že lak hotovej není
... to nechápu...a gdo ti původně řikal, že to má lakoš hotový??? ...Aleš prej ne ...snat by to mělo bejt hotový dneska navečír...je mi to líto, ale nic s tym neudělam...chtěl sem jít dneska jezdit, ale páč je tady hnusně a mokro, tag bych na tom eventuelně moch eště máknout, esi to teda s tym lakošem klapne...abys moch třeba zejtra vyjet...ale................
To je jedno, pak si to povíme spolu...
čím dřív se dočkám, tím lepší to bude. Uvidíš jak ti to vyjde s časem
Stránky: 1