Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » B12 táhne doleva-help!

barynek (Člen)
10.06.2009 11:26:55

B12 táhne doleva-help!

Jelikož mi bylo přesunem na jiný server tohle téma smazáno, tak sdělím pouze výsledek, kdyby se s tím ještě někdo potkal.
Nebylo to ani ložisko, ani vyjebaný těsnění ani nedotažená hlava nic. Ani mechoš si nebyl jistej čím to je, ale nakonec jsme zjistili to, že když se nasazovala po přezouvání guma, tak byl pravej tlumič "posunutej" víc ke středu a pavděpodobně tohel byla příčina. Jako další prej je na řadě blbá guma, tak uvidíme. Zatím to jede rovně.

Všem díky za názory a radygood. banditpussy

Bandit 4EVER!!!
VikecB12 (Člen)
10.06.2009 11:41:30

Re: B12 táhne doleva-help!

počkej počkej,jak posuneš tlumič víc ke středu,to by mě dost zajímalosurprised

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Luk (Člen)
10.06.2009 12:07:19

taky nepochopujusurprised

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Billy (Člen)
10.06.2009 12:11:08

To taky nechapu idontknow

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
K.a.s.y.m. (Člen)
10.06.2009 12:20:51

no jeden tlumič na předním kolem je jakoby na volno a utahuje se ti šroubkem co je dole na tlumiči.Takže se s nim nechá  relativně hnout plus minus o nějakej milimetr.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
luig (Člen)
10.06.2009 12:22:46

idontknow ojáááá

Předpokládám že jde o zadní gumu po přezutí, tak proč pravej tlumič (možná jsi myslel něco jinýho ne?) No to je jedno ale proč to hned po přezutí nedělalo ale až časem?

Ne asi
Ondráš (Člen)
10.06.2009 12:39:28

Připojuji se s dotazem k ostatním.surprised
Neříkal náhodou, že byl každej popuštěnej jinak?help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen)
10.06.2009 13:16:45

luig psal:

idontknow ojáááá

Předpokládám že jde o zadní gumu po přezutí, tak proč pravej tlumič (možná jsi myslel něco jinýho ne?) No to je jedno ale proč to hned po přezutí nedělalo ale až časem?

Já teda nevim ,ale pokud to chápu dobře já tak se bavíme o přední né o zadní.
o šroubku na levé vidlici dole.Tak jsem to aspon pochopil já

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/760_dsc03029.jpg

Ondráš (Člen)
10.06.2009 14:02:21

Neni to náhodou pojistnej šroub, kterej ti stáhne ten závit okolo náboje kola, aby se nevyšroubovával?help

K.a.s.y.m. (Člen)
10.06.2009 14:07:27

Ondráš psal:

Neni to náhodou pojistnej šroub, kterej ti stáhne ten závit okolo náboje kola, aby se nevyšroubovával?help

je,ale než ho utáhneš tak se s tou vidlicí nechá hnout kousek do stran..jako ke kolu a od kola.čímš si to kolo můžeš i vyosit od středu motorky.Je to ,ale nepatrny a že by to mělo takovej vliv jak píše mi přijde divný.

Billy (Člen)
10.06.2009 14:36:53

Dobre ale porad at ho utahnes kolikrat chces se musi stahnout s tema vymezovacima podlozkama na pokazdy stejny misto a ne ze ma jednu cast tlumice niz vejs nebo vlevo vpravo. Pokud ma osu rovnou, To ze to ma sundany tak chapu ze se to hejbe, ale pri dotazeni to musi bejt pokazdy stejne pokud to je ve stavu jakym ma bejt a neni to nejaky domrdany.

Filous (Člen)
10.06.2009 14:40:26

K.a.s.y.m. psal:
Ondráš psal:

je,ale než ho utáhneš tak se s tou vidlicí nechá hnout kousek do stran..jako ke kolu a od kola.čímš si to kolo můžeš i vyosit od středu motorky.Je to ,ale nepatrny a že by to mělo takovej vliv jak píše mi přijde divný.

...to je blbost Kasymeidontknow ...to bys ten teleskop musel jakoby napružit vůdči ose...prostě pičovina...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
10.06.2009 14:55:31

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:
Ondráš psal:

...to je blbost Kasymeidontknow ...to bys ten teleskop musel jakoby napružit vůdči ose...prostě pičovina...

no mě to taky připadá jako blbost,ale tak jsem to pochopil jak to psal.

Mour (Člen)
10.06.2009 14:58:20

V případě, že vezmeš stolařskou svorku, tak by to šlo surprised

mazo (Člen)
10.06.2009 15:03:44

pridavam sa na stranu nechapavych idontknow

Vidieť a byť videný je základ bezpečnosti. Vedieť predvídať je dokonalosť.
Ondráš (Člen)
10.06.2009 15:35:22

Takže záhada pokračuje. Prosím Barynka o doplňující informace.helphelp

Filous (Člen)
10.06.2009 15:45:17

Ondráš psal:

Takže záhada pokračuje. Prosím Barynka o doplňující informace.helphelp

...no co, prostě měl jeden teleskop níš neš druhej a šmajdalo mu tobigsmile

Ondráš (Člen)
10.06.2009 15:53:46

Filous psal:

...no co, prostě měl jeden teleskop níš neš druhej a šmajdalo mu tobigsmile

Jsem si to taky myslel ale nedovolil jsem si Kasymovi oponovat, páč o tom vim hovno.smile1

barynek (Člen)
10.06.2009 16:41:48

Kasym má bod. Pochopil to správně. Na předním tlumiči jsou dva šrouby který to dotahujou a tím, že se posunul o kousek teleskop dál od osy kola, tak mi přinde, že už to nedělá. Jo jasně, kdo se sveze může říkat něco jinýho,jako že pro něj dobrý, ale mě to táhlo doleva - a ne subjektivně.
Jinak co by to mohlo bejt, když všechno ostatní je cajk? Filousuuu, co?idontknow

Bandit 4EVER!!!
luig (Člen)
10.06.2009 17:14:47

Kasym získává tři stříbrňáky, ostatní bohužel o jeden stříbrňák přicházejí...

Jen nějak nechápu proč se ti teda sjížděla zadní guma, teda pokud si to dobře pamatuju z těch fotek (taky někam zmizlyidontknow)

Ne asi
barynek (Člen)
10.06.2009 22:09:03

luig psal:

Kasym získává tři stříbrňáky, ostatní bohužel o jeden stříbrňák přicházejí...

Jen nějak nechápu proč se ti teda sjížděla zadní guma, teda pokud si to dobře pamatuju z těch fotek (taky někam zmizlyidontknow)

na tý zadní gumě to bylo nejviditelnější, ale sjela se i přední. Ztratily se při přesunu na novej server, psal jsem to hned v prvním příspěvku, ojaaaaaaa

Bandit 4EVER!!!
Ondráš (Člen)
10.06.2009 22:59:59

barynek psal:

Kasym má bod. Pochopil to správně. Na předním tlumiči jsou dva šrouby který to dotahujou a tím, že se posunul o kousek teleskop dál od osy kola, tak mi přinde, že už to nedělá. Jo jasně, kdo se sveze může říkat něco jinýho,jako že pro něj dobrý, ale mě to táhlo doleva - a ne subjektivně.
Jinak co by to mohlo bejt, když všechno ostatní je cajk? Filousuuu, co?idontknow

V tom případě teda byla chyba v tom, že někdo nedotáhl ten náboj kola. Je to tak?help Respektive přetáhl (když to bylo blíž než má), což nechápu, protože tam je to vymezený.helpsurprisedhelp

Honza B12 (Člen)
10.06.2009 23:55:24

S tím předním kolem je to pussy ovina.
Pokud je všechno rovný a gumy sjetý jen na jedný straně, je to jenom o průjezdech zatáčkou. Hawgh.

Billy (Člen)
11.06.2009 07:31:42

Estli brzdis az v zatacce tak sem mel taky kdysi gumu jak zuby, a bylo to brzdenim a ne tlumicema.

K.a.s.y.m. (Člen)
11.06.2009 08:01:33

tak pokud montuješ kolo tak ,že máš ten malej šroubek povolenej a na trubička na ose kola ti tam chodí na volno tak se tohle stát nemůže.Já ten malej šroubek utahuju až když mám dotaženou osu kola a pokud jsou vidli OK tak tenhle tvůj případ nemůže nastat.

barynek (Člen)
11.06.2009 08:31:48

K.a.s.y.m. psal:

tak pokud montuješ kolo tak ,že máš ten malej šroubek povolenej a na trubička na ose kola ti tam chodí na volno tak se tohle stát nemůže.Já ten malej šroubek utahuju až když mám dotaženou osu kola a pokud jsou vidli OK tak tenhle tvůj případ nemůže nastat.

jasně že dotahuju nejdřív osu a pak ty malý šroubky... v tom případě už teda nevim...

Bandit 4EVER!!!
barynek (Člen)
11.06.2009 08:33:00

Honza B12 psal:

S tím předním kolem je to pussy ovina.
Pokud je všechno rovný a gumy sjetý jen na jedný straně, je to jenom o průjezdech zatáčkou. Hawgh.

Honzo, ale přece mi to nezačne dělat z ničeho nic ne?idontknow ze dne na den nezačnu projíždět levou zatáčku ostřejc...

Bandit 4EVER!!!
VikecB12 (Člen)
11.06.2009 08:34:07

Ale kuci,nebuďte pussy,oska má v každé vidli jen jednu správnou polihu. Kdyš dotáhnu osku nafest,tak se mě přitáhne z každé strany jedna vidle přes vymezovací kroužky až k ložisku v kole a jinak to prostě být nemůže. Ty šroubky dole sou jenom pojišťovací,aby nemohla oska vyjet ven kdyby se náhodou povolila.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous (Člen)
11.06.2009 08:38:17

VikecB12 psal:

Ale kuci,nebuďte pussy,oska má v každé vidli jen jednu správnou polihu. Kdyš dotáhnu osku nafest,tak se mě přitáhne z každé strany jedna vidle přes vymezovací kroužky až k ložisku v kole a jinak to prostě být nemůže. Ty šroubky dole sou jenom pojišťovací,aby nemohla oska vyjet ven kdyby se náhodou povolila.

...asi taggood

Kelly01 (Člen)
11.06.2009 08:39:24

Neplatí na křivých vidlích..

God Save The Queen!
barynek (Člen)
11.06.2009 08:44:57

Kelly01 psal:

než se to objevilo tak jsem s tím švihnul jen jednou ale jezdilo to jak má. A než to začlo zatáčet, tak to bylo bez kreše... čili kdyby byly hnutý vidle, tak bych to poznal už dřív a ne z ničeho nic ne?

Bandit 4EVER!!!
luig (Člen)
11.06.2009 09:42:25

barynek psal:
Kelly01 psal:

než se to objevilo tak jsem s tím švihnul jen jednou ale jezdilo to jak má. A než to začlo zatáčet, tak to bylo bez kreše... čili kdyby byly hnutý vidle, tak bych to poznal už dřív a ne z ničeho nic ne?

To máš recht. Hlavně že už to teď nedělá, ass na to a je to vyřešený good

Ne asi
barynek (Člen)
11.06.2009 13:47:10

luig psal:
barynek psal:
Kelly01 psal:

To máš recht. Hlavně že už to teď nedělá, ass na to a je to vyřešený good

no tak na kilometru navíc ve městě se toho moc asi nepozná, ale zatim mam následující pocit - nedělá to.
Uvidíme až se dohnisam na masofku, pak se můžou místní technici předvýstcoolbigsmile I svýzt vás na tom nechám, když bude potřebagood

Bandit 4EVER!!!
mazo (Člen)
11.06.2009 16:42:00

podla mna si uz zacal byt skuseny ridič, tak si do lavotocivych siel ostrejsie. Zatial iba v lavotocivych, ale predsa. Lenze si sa zlakol toho pocitu a zodpovednosti a uz ti to nerobi....
Takze si zase rovnaky amater ako predtym a ako my ostatni bigsmile

luig (Člen)
11.06.2009 17:14:24

mazo psal:

podla mna si uz zacal byt skuseny ridič, tak si do lavotocivych siel ostrejsie. Zatial iba v lavotocivych, ale predsa. Lenze si sa zlakol toho pocitu a zodpovednosti a uz ti to nerobi....

Hele na těch levotočivejch něco bude...kdysi dávno v Martině... bigsmilebigsmilebigsmile

Ne asi
barynek (Člen)
11.06.2009 18:01:12

luig psal:
mazo psal:

Hele na těch levotočivejch něco bude...kdysi dávno v Martině... bigsmilebigsmilebigsmile

fuckfuck tady na svini nenarazíšidontknow

bigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
mazo (Člen)
12.06.2009 17:44:05

luig psal:

tak to dost neskoro zistil, ze mu to taha bigsmile

barynek psal:

fuckfuck tady na svini nenarazíšidontknow

bigsmilebigsmile

vidim, ze viac veci zistujes dost neskoro evilbigsmilebigsmile

barynek (Člen)
14.06.2009 12:31:36

to já už vím, že se tady sem tam nějaká najde, ale že i ty??surprisedsmile2
bigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
mazo (Člen)
15.06.2009 17:07:11

poznas to: kto chce s vlkmi zit, musi s nimi vit...good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS