Nejsi přihlášen
Re: Ukazateľ zaradenej rýchlosti
Ondráš psal:Kde by se vzalo... Tacháč je ještě na lanko.
No právě, budeš potřebovat tedy ještě přídavný senzor
Ten bude ale asi až koncem léta
Pavel "Kokin" Köhler, V-Strom DL1000 K05
1-BIKE motodoplňky, distribuce GIpro a Speedohealer pro ČR www.1bike.cz, www.gipro.cz - slevy pro Bandiťáky
Kokin psal:No právě, budeš potřebovat tedy ještě přídavný senzor
Ten bude ale asi až koncem léta
A co vymyslet nějakej bazmek se dvěma koncákama co by se připnul k řadičce a bylo by po prdeli?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Vim že je to jako sranda, ale čistě hypoteticky to někdo už taky zvažoval. A mechanicky by to šlo, ale protože řadička na motoce není s koncovými stavy, ale sekvenční, tak by ten "bazmek" nevěděl na co z čeho řadíš. Jenom by věděl že nahoru a dolů.
A pokud bys 2x dupnul na řadičku (tj. nezapadne kvalt, u jedničky atd.), tak bude ukazovat nesmysly....
Pavel "Kokin" Köhler, V-Strom DL1000 K05
1-BIKE motodoplňky, distribuce GIpro a Speedohealer pro ČR www.1bike.cz, www.gipro.cz - slevy pro Bandiťáky
Kokin psal:Vim že je to jako sranda, ale čistě hypoteticky to někdo už taky zvažoval. A mechanicky by to šlo, ale protože řadička na motoce není s koncovými stavy, ale sekvenční, tak by ten "bazmek" nevěděl na co z čeho řadíš. Jenom by věděl že nahoru a dolů.
A pokud bys 2x dupnul na řadičku (tj. nezapadne kvalt, u jedničky atd.), tak bude ukazovat nesmysly....
Stačí připojit na kontrolku neutrálu a při tom vždycky vyresetovat.
Ta řadička se musí dostat do určitý polohy, aby to tam spadlo...
Teda většinou...
Myslím, že většina z nás ji dotahuje až na doraz...
Nevim... Ty s tím máš určitě víc zkušeností.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Nekdo to uz sem kdysi daval tak sem si na to vzpomel, ale teda nevim zda to je i na starem modelu do 99´tady ten bazmekt
K.a.s.y.m. (Člen) 15.05.2009 14:44:50 Offline |
Billy psal:Nekdo to uz sem kdysi daval tak sem si na to vzpomel, ale teda nevim zda to je i na starem modelu do 99´tady ten bazmekt
podobnej system maj nový modeli SV a myslim ,že vodník bandit.Každá rychlost má jinej odpor a podle toho se řídí zapalování a vstřiky...taky každá rychlost je jinak omezená a teprve na šestku máš plnej výkon,ale dá se to obejít tím ,že to celý odpojí a vsadí odpor s hodnotou šestky :) na tomhle principu myslim funguje Gipro u novejch modelů plus to navic ostraní omezení.
pokud jsem napsal něco co tu je tak sorry
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
http://www.bandit-basteleien.selfhost.e … /geber.jpg
funguje 100% a da se to udelat bez problemu, akorat je lepsi pouzit 2,5mm sroubek ne 3mm to jsou pak ty kontakty velke jak krava.
Jo a na starsich banditech tam neni zadny odpor ale rovnou kontakt vuci zemi.
staci jen vedet zda-li tam mate tento sensor a pak uz jen trocha zrucne prace.
B12 neni uz je autobus :)
takže už mám namotnované GIPRO-S02 (ATRE) a funguje skvele. Ukazuje úplne presne bez omeškania aj s vymáčknutou spojkou aj bez naštartovaného motora s kľúčom v zapalovaní !!! A funkcia, ktorá odblokovala vstrekovanie pri rýchlostiach 1 až 4 sa ukázala ako super, lebo to o dosť lepšie a čistejšie ťahá !
Suzuki Bandit 1250SA
stvrto1 psal:takže už mám namotnované GIPRO-S02 (ATRE) a funguje skvele. Ukazuje úplne presne bez omeškania aj s vymáčknutou spojkou aj bez naštartovaného motora s kľúčom v zapalovaní !!! A funkcia, ktorá odblokovala vstrekovanie pri rýchlostiach 1 až 4 sa ukázala ako super, lebo to o dosť lepšie a čistejšie ťahá !
Kterej TRE mód máš nastavenej? Já nechal defaultní, tak nevim jestli s tím dál laborovat, nebo na to
Mě stačilo při montáži vyšroubovat zadní silentbloky nádrže a jen jí přizvednout + sundat boční plasty u krku řízení. Pak jde v pohodě chytit dráty od Gipro k hlavnímu kabelovýmu svazku vpravo na rámu a pokračovat až pod sedačku. Kabely vyšly akorát dlouhý, až ke konektoru GPS.
Stránky: 1 2