Nejsi přihlášen
Pro tichý blázny II
Hele jakej smekací naviják na přívlač (prut 2,70m zátěž kolem 20-60 - ten teda taky nemám uplně vybranej bo transportní rozměry mi nehrajou do karet ale předběžně mi připadá použitelný todle http://potreby-rybarske.eu/rybarske-pru … rmoran.htm) v nějaký rozumný cenový kategorii.
Jinak chytal bych na pletenou šňuru 0.2mm návin tak kolem 200 m
Na starej kaprovej teleskop co mám doma (3,6m zátěž 80-150g) bych dal http://www.braunstar.cz/rybar/www/index.htm vlasec tak 0,5 (možná 0,6) a chytal bych na paternoster návazce nebo jiný těžší kousky (popřípadě na položenou).
Ps. jedná se o lovení z mořského pobřeží....skály a kamenitý pláže
něco takovýho:
Tak co vy ekšperti? se to tu chlubí kapitálníma oulovkama tak poraďte
Dik
Re: Pro tichý blázny II
Baltazar psal:Potřebuješ hodit daleko a velký olova - surfovej prut a naviják
no jistě ale děličkua zas jsme s cenou jindea naviják,ale kua velkejve dvou prutách mám bezmála 30 kolíků a vo vostatním nádobí ani nemluvím a co?no ještě sem nevodevzdal loňskou povolenku
Jebat motorky :-)
a nejni lepčí se stafit na sklénku f krčmě a tu vobludu z moře si poručit už hotovou.....
bych řek že to nakonec vyjde i lefnějc
a nemel mi vo tom že tam jedeš lovit ryby pičo
to bys tam jel sám a né s princeznou
takže votázka zní ..lubrigant nebo guma
...nikdo nevojebe Ježíše...
Baltazar psal:Potřebuješ hodit daleko a velký olova - surfovej prut a naviják
hele a na co jako budu potřebovat házet extrémě daleko? dyk tam nejsou žádný písečný lavice který bych potřeboval přehodit, ale spíš útesy pod kerejma bude pravděpodobně hned u kraje hloubka jak kráva (nejde mi sem vložit obrázek kde chytaj z kajaků kousek od místa kde budem přebývat - http://www.argonauta-flores.com/servicos_e.html#caiaque - třeba zrovna najeď na 3.foto v odstavci rent a kaiak). Jinak na tenhle stil (velký olovo návazce a mrsknout s tim do hlubin) chci právě použít ten delší teleskop, ale to spíš jako že pokus estli se chytně nějaká ta větší mrcha. Ten vláčecí bych ctěl hlavně kvůli tomu že je lehkej a stejnak nehodlám primárně chytat nějaký obry, ale spíš něco na gril (makrely, pražmany atd.) takže si myslim že nádobíčko co zvládne českou štiku bude dostatečný, když pominu přepravní rozměry, tak tahat se pár hodin s těžkym prutem na kerym mi bude viset půl kila zátěže kerá se mi pravděpodobně chytne někde za skálu se mi moc nechce.
vOjTaB6 psal:Lihy, te cituju: "esli se chytne vetsi mrcha"...
Pri tvy postave bych radeji nechtel aby se chytla vetsi mrcha...
Vole to bylo první co mě napadlo když sem koukal na pevnosti šňůr a tak... vogo když se to nepřetrhne ani 30ti...40ti kilama, tak mám takovej dojem, že to asi neni žádná prdel zůstat i s prutem na břehu když to v plný rychlosti čapne něco většího
Filous psal:...kup si šnorchl, brejle, harpunu a vyser se na prut ...přeci tam nebudeš stát na břehu jag vocas
brejle beru, šnorchl ne bo se dycky nadechnu vody na místě šlohnu někomu ze zahrady vidle a začne ten pravej masakr
Lihy psal:Ondráš psal:A přemejšlel si jak to dostaneš k sobě, když budeš na tom útesu? Potáhneš to nahoru na tom vlasci (šňůře..)?
ne sem uplně blbej
samo že to budu vytahovat jak jeřábem 100 m na útes
ti fandim... asi budeš první :)
Bandit pičo
Stránky: 1