Nejsi přihlášen
![]() |
Banditatom (Člen) 14.06.2009 11:50:03 Offline |
Re: zvyšení vykonu B1200
B1400?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Paladin86 psal:já bych založil anketu: Komu chybí u B12 výkon? Podle mě tuhle motorku spíš limituje podvozek než výkon.
Mnoooooo. To záleží. Ale je fakt, že podvozek se jekš takš povedl, ale ten výkmon...je to prostrě mrtvá liška......
Tož tak:-D
Jiřina psal:Paladin86 psal:já bych založil anketu: Komu chybí u B12 výkon? Podle mě tuhle motorku spíš limituje podvozek než výkon.
Mnoooooo. To záleží. Ale je fakt, že podvozek se jekš takš povedl, ale ten výkmon...je to prostrě mrtvá liška...
...
Si děláš ne
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 15.06.2009 18:54:25 Offline |
a nebo povýšit na B13
Slugiiiiii
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:a nebo povýšit na B13
Slugiiiiii
Panove jde te na to špatně
Musite to vzit od piky co takhle zhubnout Když sem tak 2 roky z5 dělal mechanika jednomu jezdci na Zavody do vrchu. Tak se řikalo 10kg = 1PS tedy když zhubnete 20kg mate dve kobyly na vic.
Ne važne sory blbost ale navyšovat vykon u B12 mi přijde jako zbyteč narvete do toho akorad penize aby to trošku narostlo. Radši by tu B12 prodal a koupil si neco jineho. muj sen je třebas XJR1300 v r.v. 04-06 nebo mastodotní MT01
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:K.a.s.y.m. psal:a nebo povýšit na B13
SlugiiiiiiPanove jde te na to špatně
Musite to vzit od piky co takhle zhubnoutKdyž sem tak 2 roky z5 dělal mechanika jednomu jezdci na Zavody do vrchu. Tak se řikalo 10kg = 1PS tedy když zhubnete 20kg mate dve kobyly na vic.
![]()
Ne važne sory blbostale navyšovat vykon u B12 mi přijde jako zbyteč narvete do toho akorad penize aby to trošku narostlo. Radši by tu B12 prodal a koupil si neco jineho. muj sen je třebas XJR1300 v r.v. 04-06 nebo mastodotní MT01
Tak to já bych šel do B-Kinga
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Ale když už neco tak by zkusil.
Sportovni filtr, lepši olej, vyleštěni kanalu, a nějaky ten ladak když už otevirate sani aby byl i vyfuk
Nic vic me nenapada
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Nic proti B-Kingu jeden manik od nas ho ma ale me se to vzhledove nezda ono. Je to pohled nazoru, ale přijde mi to už krapek přehnane.
Frodo89 psal:Nic proti B-Kingu jeden manik od nas ho ma ale me se to vzhledove nezda ono. Je to pohled nazoru, ale přijde mi to už krapek přehnane.
Když jsem na tom seděl tak mi to připadlo že sedím na přežraným drakovi
Tlustej a bachratej to teda je ale když se nasere tak to je mazec
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Paladin86 psal:Podle mě má cenu B12 upravovat akorát když tam hodíš ladák ( co by jsme neudělali pro krásnej zvuk!
) a rozhodí ti to křivku. Tak tam dát KNko a dyno, aby jsi to srovnal.
A až to tam fšechno nacpeš,tak zjistíš že jezdíš za 10-12L na sto a zase to vyhážeš a necháš jenom laďák
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kakac psal:Frodo89 psal:Nic proti B-Kingu jeden manik od nas ho ma ale me se to vzhledove nezda ono. Je to pohled nazoru, ale přijde mi to už krapek přehnane.
Když jsem na tom seděl tak mi to připadlo že sedím na přežraným drakovi
Tlustej a bachratej to teda je ale když se nasere tak to je mazec
Jako co se tyče přimo B-Kingu me se strašně libi jeho zadek. zezaqdu to je krasnej pohled ale jakmile kouknu na tu přid to neohrabany svetlo a tu širokou bandu tak kroutim hlavou zepředu mi prostě přijde poněkud divny.
VikecB12 psal:Paladin86 psal:Podle mě má cenu B12 upravovat akorát když tam hodíš ladák ( co by jsme neudělali pro krásnej zvuk!
A až to tam fšechno nacpeš,tak zjistíš že jezdíš za 10-12L na sto a zase to vyhážeš a necháš jenom laďák
To je osobní zkušenost?
Paladin86 psal:VikecB12 psal:Paladin86 psal:Podle mě má cenu B12 upravovat akorát když tam hodíš ladák ( co by jsme neudělali pro krásnej zvuk!
To je osobní zkušenost?
Moja né,počkej si na Kellyho až tudy pude vokolo s fernetů,ten s tím tuším laboroval. Já měl na prvním banditovi laďák,propustnější filtr DNA a nechával sem to seřídit na brzdě s lambdasondou a po troše laborování se to jakžtakš povedlo aji bez dynojetu. Ale aji tak sem s tím pak jezdil kolem 7-9L. Tedka na K6 mám jenom laďák a je cítit,že v nízkejch otáčkách ten motor fšelijak pocukává,tak to ve 24tis km nechám zase seřídit na té lambdě,ale s origo filtrem
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Me to taky pocukava kolem 3500 ot., este se udela synchro karb. , a uvidi se a kdyztak se s tim ozvu Vikeci , jinak sem spokojenej
Sem semka chtel vrazit odkaz na tema (wiseco, vacky) ale v tom vyhledavani to stale nefunguje, bude to opraveno nejak ? To jinak zaletelo pekne doprdele ty starsi temata
John psal:Jiřina psal:Paladin86 psal:já bych založil anketu: Komu chybí u B12 výkon? Podle mě tuhle motorku spíš limituje podvozek než výkon.
Mnoooooo. To záleží. Ale je fakt, že podvozek se jekš takš povedl, ale ten výkmon...je to prostrě mrtvá liška...
...
Si děláš
ne
Neee, proč? Stačí progressiv dopředu, dozadu centrál z GSXR, trošku nastavit a vážně nemám trabl. Klidně se ptej ;-)
wolff podruhy (Člen) 17.06.2009 23:58:57 Offline |
15 koní dvacet táců...
To si rozhodni sám. Za sebe, když otevřít tak vobojí lauf i filtr...
http://www.dkracing.cz/tuning-detail/gs … dit-96-00/
Každopádně tohle je dle mě poslední model, kterej mělo nějakej smysl ladit...
http://www.dkracing.cz/tuning-detail/gs … dit-01-04/
Datel psal:Co Kecáš! Dyť Ti vadí už i výfuk! A je to stejně mrtvá Mrdka:)Koldan: ty proužky fakt Nepomahajů :(
No to jooo, ale top přeci není problém podvzku, ale zbytečnosti na motorce. Na takovém FZ1 je to mnohem horší. A to že je to mrtvá mrdka, tak to je přecui zace o motoru
Stránky: 1