Nejsi přihlášen
Prolemy s Banditom
Zdravim Banditov
mam vo vyhlade jedneho jazdeneho Bandita 2001 s 21500 km na tachometri. Chcel by som sa opytat co ste menili na svojich Banditoch pri tychto kilometroch, ake chyby sa vyskytli na viacerych Banditoch. Pocul som o makkych pruzinach a ze dosadaju na doraz casto, pocul som o problemoch so studenym startom. Ako je na tom prevodovka, spojka, ... Nevadi vam, ze to nema ukazovatel nadrze? Da sa to domontovat? Na co si dat pozor?
Dik
Re: Prolemy s Banditom
já už ho mám tak dlouho, že ani nevím kdy bylo 20 tis. a měnil jsem to co bylo potřeba... převodovka v poho, spojka mě čeká asi v 60 tis, studené starty napoprvé, ale já mám starší model.
spíš jsem se chtěl zeptat já, někde u Pezinku, když se jede asi na karpaty se jezdí závody do vrchu??? prej nově udělanej asflat atd? kde to je?
on the road
Pri Pezinku je kopec, ktory sa vola Pezinska Baba. JAzdia sa tu preteky do vrchu a minuly rok davali komplet novy koberec. Ale len na tu cast, kde sa jazdia preteky. Kazdopadne je to cca 10 km kvalitnej cesty a super zataciek. Cez vikend je na kopci tak cca 100 motorkarov. Odporucam .. Je to medzi Malackami a Pezinkom. Ked pojdete po dialnici z CZ, tak treba odbocit na malacky a potom je smer pezinok.
KEd pojdete, dajte vediet .. uz by som mal mat Bandita.
Hele s tim palivem je to stejnak jedno....já palivoměr mám a stejně jezdim stilem až přepnu hledám pumpu. A vono až si to očíhneš, tak zjistíš, že stejně jedeš spíš podle počítadla (apoň já) na pumpě vynuluješ a hotovo (horší je když to zapomeneš vynulovat a nevíš v kolika si tankoval to ti pak zbyde metoda první.
Jo a co se tejče podvozku, tak ty vidle sou fakt měkký, ale zase spousta lidí odsud si do 6 montovala progesivní pružiny, takže je velká šance, že seženeš už přitvrzenej kus, a nebo si je tam prostě dáš (do B12 mě teť stály asi 3600 nebo tak nějak).
Teraz mam skuter suzuki a nenasiel som tu v okoli ziaden poriadny servis. Vsade prudko ochotni, zoberu moto do opravy a tyzden na nu ani nepozru, ...
Neporadite niekde blizko hranice dobry Bandit servis? Niekde kde by urobili aj neznackove upravy .. napriklad tie pruziny.
Pripadne poslite link
jirka silver (Člen) 23.04.2007 19:44:45 Offline |
Mám 2003 najeto 35 tis km měním akorát filtr a olej po 12 tisících svíčky.Takže ve 24 tisících tě čeká svíčky,olej,seřídit ventily,profouknout vzduchovej filtr,brzdové hadičky plastové doporučení měnit po 4 letech,
brzdovka po 2 letech.Jsem spokojenej měkej předek je.
Najdete nás na každém kilometru
Zdar,
Břeclav, http://www.triskel.cz/
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
pezinská baba je fajn,dokonce i to bistro nahoře je pomalejší než buchlovjáky a víc sa krůtí
jináč,ten palivoměr je vážně spíš informačka,na kterů se moc nespoléhám,jak říká Lihoměr,jakmile přepnu na rezervu,vím že musím nutně do 80 km načerpat navíc nuluju to počítadlo a vím,že dle stylu jízdy najedu do přepnutí na rezervu od 220 do 270 km
s těma pružinama to byl nejvěčí problém hlavně u starších šestek (r.v. pod 2000),ty novější byly už lepší a jsem si jistej,že pokud začínáš,nebudeš s tím mít problém
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
tak tak jak to prepnu na rezervu hledam pumpu. vetsinou prepinam kolem 240km ale to sem jeste nemel natankovanou plnou.ted mam plnou tak uvidime mam najeto asi 220km. B6 1997
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
tož tu babu budu muset sjet, díkk za rady, jsem o tom slyšel,ale nějak to časově nevyšlo, lepčí to bude asi ve všední den bez bláznů. já radši pomalejší a kroutící
jinak spotřebu neřešit, jestli jo si kupte tdi power
on the road
Len nezabudni, že na Pezinskej babe je kríž nejakého motorkára na každej zákrute a na niektorých aj viac vedľa seba !!! Cez víkend tam jazdia ozaj šialenci a je tam plno , ale cez týždeň sa to dá celkom v pohode prejsť. Hlavne opatrne !!!
Suzuki Bandit 1250SA
pepas psal:k téj spotřebě minuly měsíc jsem tankoval po 300 km za 350,- a ted za 450 zase to hajzlové zdražili
Beru 13-15 litrů. Nepřepočítávám na peníze. Bych se z toho jinak posral.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1