Nejsi přihlášen
Original mezi B6
Lidi tak koukam kamaradce po banditu Nko neche tak koukam na Ska a libi se ji supersporty tedy kapoty a narazil jsme na tuto važnmě musim řici že to je originalni Sko
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 12327.html
Editoval inkvizitorr (20.06.2009 15:36:46)
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Banditatom (Člen) 20.06.2009 15:59:58 Offline |
Re: Original mezi B6
tfuj velebnej pane!!! brouk a ještě s nějakým ohyzdným plasťákem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kakac psal:Banditatom psal:tfuj velebnej pane!!! brouk a ještě s nějakým ohyzdným plasťákem
Tome jakej brouk!!
Určite je to takto hezči než klasicky Sko. Ale ja sjme Nkař a osobně by si to nekoupil.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Kakac psal:Banditatom psal:tfuj velebnej pane!!! brouk a ještě s nějakým ohyzdným plasťákem
Tome jakej brouk!!
Určite je to takto hezči než klasicky Sko. Ale ja sjme Nkař a osobně by si to nekoupil.
Tak to ani náhodou
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
VikecB12 psal:Je to hnus velebnosti,mladé sem takhle zabalený dovezl SVčko a ještě ten den sem to vorval dolů,je to fakt vrchol nefkusu,skoro jako Jawa 350 640 v "celokapotě"
Jáwku v celokapotě sem měl a nebylo to zas tak hrozný (krom toho že to moc nepasovalo)...ale na bandasku dát plasty,to může jen vocas, naháč má bejt naháč...tož tak.
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:VikecB12 psal:Je to hnus velebnosti,mladé sem takhle zabalený dovezl SVčko a ještě ten den sem to vorval dolů,je to fakt vrchol nefkusu,skoro jako Jawa 350 640 v "celokapotě"
Jáwku v celokapotě sem měl a nebylo to zas tak hrozný (krom toho že to moc nepasovalo)...ale na bandasku dát plasty,to může jen vocas, naháč má bejt naháč...tož tak.
Ano jsem tu u myšlenky Nahač ma byt nahač. Ale Sko už neni nahač. A popravde sice mi to přijde barbarské schovavat tak krasnej motor. ale na druhou starnu mi přijde barbaské zabalovat tak krasne budiky a to krasné světlo do polokapoty. Nevim hold mi plno kapotaž na bandasce přijde jako menši barbaství než polokapotaž a navic ta plnokapotaž ukazuje zas puvod motoru.
qwerty psal:mam rad zmrzliny, aji Sko se mi libi ale nemuzu se pomoct ale na toho bandita mi to nesedi todle se mi fakt vuuuuuuuubec nelibi
Tak asi takto 10.nejlepči 1.nejhorši
Obdivuji originalitu a neco to ma do sebe.
10 Nakedbike
9
8
7 Sko u B6 od roku 2000 u B12 od roku 2001
6 Tahle plno kapota
5
4
3
2
1 Sko prvni generace
Stránky: 1