Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Dotaz na jebku

tomasNJ (Člen)
19.06.2009 19:05:43

Re: Dotaz na jebku

jo je to minarelligood

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
mr.BSE (Člen)
19.06.2009 19:06:03

VikecB12 psal:
mr.BSE psal:

Oh, tak díky za info.good
Žil sem v tom, že pegaso ma rotax (jako jawka a GS) a hotovo.

To bejvávalo. Tedka je to Minareli tuším,jako ten XT660. Ale kluci co jezdí mona mě říkali že kdyš rozdělali ten novej 660,tak je udělanej stejně jako starej 660teneré se závodním kitem,takže myslím že potenciál k ladění by tam byl,asi to v sérii kazí výfuky a stříkačkaidontknow
PS Cos potřeboval,byl sem na slovensku...?

Kua, já nemusím kupovat časáky surprisedgoodgood
Chtěl sem vědět, jestli nevíš bigsmile Kde narychlo (na zítřejší kotlík) sehnat chlaďák help
Zatím mě zůstala jen "mladická" alternativa-> bečku, pípu,pumpu a z Rosickýho stadionu dovézt dva vozejky sněhu bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 (Člen)
19.06.2009 19:31:27

No já ho pučuju ve vyškově,ale míváme ho vobědnanej dost dopředusmile2 Leda skusit zápujčky Starobrno,u Malé ameriky,v těch drážních skladech,vedle je velkosklad s chlastem HIVECO,vot tam sem ho taky párkrát pučoval,ale domlouval to vždycky kamoš co tam dělával,jinak chcou tuším 10 000kč zálohusmile2
Začíná mě to věčný shánění chlaďáku srat,uvažuju,že bych ho asi koupil.časem.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mr.BSE (Člen)
19.06.2009 20:01:03

No právě, tydlety kšefty a možnosti sem už obvolal. Se stejným výsledkem - buď chce 8-10 litrů nebo nemá bad
Taky mě to sere, to je furt lítání kvůlu každý bečce... A teď v létě je to každej druhej víkend :D

Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen)
22.06.2009 07:46:03

to Petula:tady máš ideálního kandidáta a na tvoje blbnutí bigsmile
http://www.tipmoto.com/motorky/honda/13 … 600-f.html

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
22.06.2009 07:55:30

K.a.s.y.m. psal:

...to je přesně vonogood ...a ani nevypadá zhuntovaně...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Koldan (Člen)
22.06.2009 14:58:50

kuwa to je stejně síla kam se ty ceny dostaly. Za pár šupů sa dá kůpit celkem slušný stroj. Dyž sem byl puboš a něgdo měl simsona, tag byl král mezi králi (akorát ti co měli teho skůtrového byli princezny:o) a dneskaj si mladí cápci možů za lováče z brigády kůpit mašiny co lítaj dvje kila a přitom i vypadaj masérsky. vono to asik nebude špatně, na druhů stranu dyž sa k podobný mašině člowěk prohrabal přes fšechny možný stroje, tag už věčinů měl aj v hlavě dost rozumu, aby to za týden nerozvěsil po pangejtech v první rychlý zatáčce, zatímco tagto si cápek udělá první noty v osnácti a už lítá jako péro. no to já jen tag,je mi jasný,že je to furt dokolas a holt sa pokrok nezastavíidontknowheadshake

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
jaryn (Člen)
22.06.2009 15:33:45

Koldan psal:

kuwa to je stejně síla kam se ty ceny dostaly. Za pár šupů sa dá kůpit celkem slušný stroj. Dyž sem byl puboš a něgdo měl simsona, tag byl král mezi králi (akorát ti co měli teho skůtrového byli princezny:o) a dneskaj si mladí cápci možů za lováče z brigády kůpit mašiny co lítaj dvje kila a přitom i vypadaj masérsky. vono to asik nebude špatně, na druhů stranu dyž sa k podobný mašině člowěk prohrabal přes fšechny možný stroje, tag už věčinů měl aj v hlavě dost rozumu, aby to za týden nerozvěsil po pangejtech v první rychlý zatáčce, zatímco tagto si cápek udělá první noty v osnácti a už lítá jako péro. no to já jen tag,je mi jasný,že je to furt dokolas a holt sa pokrok nezastavíidontknowheadshake

Pravda pravda...smile1 Když soused koupil Mustanga,bylo mi asi 13, seběhli se všichni podívat,jakej je masér. Hele,a za půl roku se začaly dovážet Simsoni,nejdřív jen 3 kvalty Elektronik. A v dalším roce 4 kvalty Endura...smile1 a on s Mustošem byl jak s Pařezem... Žádná holka si za něj nechtěla sednout. páč tenkrát ještě nebyly povinný helmy, a ony mohly nechat vlasy vlát...

God Gave me Everything I want
Petula (Člen)
22.06.2009 15:55:45

K.a.s.y.m. psal:

Jo tak to vypadá slušně, až teda na ten počet nalítaných km.. to je trošku divný bigsmile

Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
K.a.s.y.m. (Člen)
22.06.2009 20:45:35

Petula psal:
K.a.s.y.m. psal:

Jo tak to vypadá slušně, až teda na ten počet nalítaných km.. to je trošku divný bigsmile

pro tvoje potřeby je to stejně jedno protože ti z toho zůstane akorát rám motor a sedačka možná podsedlák a olej se bude měnit podle blbnutí dvakrát ročně bigsmile
P.S.myslim,že máte trochu ve voku po čem koukat a co poslouchat aby jste nekoupili shit..navíc ta motorka vypadá jinak velmi slušně a za tu cenu ještě líp bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Koldan (Člen)
22.06.2009 21:18:31

jaryn psal:
Koldan psal:

Pravda pravda...smile1 Když soused koupil Mustanga,bylo mi asi 13, seběhli se všichni podívat,jakej je masér. Hele,a za půl roku se začaly dovážet Simsoni,nejdřív jen 3 kvalty Elektronik. A v dalším roce 4 kvalty Endura...smile1 a on s Mustošem byl jak s Pařezem... Žádná holka si za něj nechtěla sednout. páč tenkrát ještě nebyly povinný helmy, a ony mohly nechat vlasy vlát...

já začínal na pařezu a s obdivem čučel na maníky co už měly dvousedadlovů jednadvacítku, tag zme s bráchů přemýšleli jak překopat pařeza,aby byl taky tak vyvoněnejbigsmile pak zme měli teho Mustanga, akorát sa ně furt nelíbilo, že to má taků chudů nádrž,dumal sem jak tam namontýrovat nádrž ze simála,aby to vypadalo jako hustohustá mašina pro velký kluky, jezdili zme na ní s bráchů, akorát dyž zme jeli do kopca,tag sem musel slýzt. bigsmile pak už sem začal krast tátovi z garage ČZ 175 později JAWU 350 kývačku. Akorát ně mrzelo, že táta už neměl mašiny co si pamatuju jako děcko, JAWU 500 aj se sajdů nemluvě vo Indiánu, NSU, BMW kerý dal z domu eště za mlada za pakatelsmile2

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS