![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
![]() |
Progear 650 (Člen) 20.06.2009 10:41:58 Offline |
Re: Jakého Bandita???
VikecB12 psal:Do roku 05 bylo Nko krásný,pak jim sebrali chromovaný budíky a už to není vono,ale prozměnu trochu prokoukla S verze,která se zbavila hlavy brůka
Vždycky sem chtěl Nko,proto mám už třetí Sko
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Frodo89 psal:mr.BSE psal:Meloune, ač nerad
, tak musím říct, že tohle je fakt super
Ta hadka už me taky štvala
Někdo hold ma rad holky někdo zase vdolky
![]()
A to že si každej bude stat za svou milenkou to je snad jasny ne?
Takže Nakedbikea eSkaře pozvem na
at jim neni smutno
Srát na eSkaře
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Frodo89 psal:mr.BSE psal:Meloune, ač nerad
, tak musím říct, že tohle je fakt super
Ta hadka už me taky štvala
![]()
at jim neni smutno
Srát na eSkaře
To víš že jo hade
eSkaři do toho!! A eSko je stejně pěknější
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:mr.BSE psal:Frodo89 psal:Ta hadka už me taky štvala
![]()
at jim neni smutno
Srát na eSkaře
To víš že jo hade
![]()
eSkaři do toho!! A eSko je stejně pěknější
To, že je pěknější nemůže myslet vážně snad nikdo.
A to, že je lepší v rychlostech skrz vítr nám tady vyvrtátil Palous.
Z toho plyne, že eSko je prostě omyl v Suzučím programu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:To, že je pěknější nemůže myslet vážně snad nikdo.
Z toho plyne, že eSko je prostě omyl v Suzučím programu
páč si "šílenej", tak to máš prostě v hlavince špatně uspořádaný, ty věco kolem eNka a eSka
Palous sice říkal něco o tom, že měl oboje dvoje, ale páč teď má italskou jebku a ta eSko není, tak říká že je eNko lepčí. Ale se vsadím, že kdyby dělali taloši shivera v eSku, tak po něm sáhne jako nic
a poslední věc. eSko je ve výrobním programu proto, že S jako Suzuki, kdežto N jako ... momentíček, nemůžu najít ve slově Suzuki eN... a jo vlastně, ono tam není.. no prostě ještě musíš na tej svej teorii zapracovat
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:mr.BSE psal:To, že je pěknější nemůže myslet vážně snad nikdo.
Z toho plyne, že eSko je prostě omyl v Suzučím programupáč si "šílenej", tak to máš prostě v hlavince špatně uspořádaný, ty věco kolem eNka a eSka
Palous sice říkal něco o tom, že měl oboje dvoje, ale páč teď má italskou jebku a ta eSko není, tak říká že je eNko lepčí. Ale se vsadím, že kdyby dělali taloši shivera v eSku, tak po něm sáhne jako nic
a poslední věc. eSko je ve výrobním programu proto, že S jako Suzuki, kdežto N jako ... momentíček, nemůžu najít ve slově Suzuki eN... a jo vlastně, ono tam není.. no prostě ještě musíš na tej svej teorii zapracovat
Naopak, to ty musíš na své teorii zamakat, celý jsi to postavil na tom, že Palous (jakožto jedinej, kdo měl oboje a napsal jak to ve skutečnosti je) by vzal Shivera v eSku, kdyby se dělal . Kdyby chtěl eSko (a né bandasku) tak může vzít hnusnýho fazera. Jenže on nejspíš chtěl Shivera, protože je to pěknej stroj. A pěknej proto, že nemá tu sračku vokolo světla
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Už trošku nepobiram
Ale nevim jak se ten hnusnej kus nesmyslu vepředu před řiditky muže někomu libyt vždit to kazi celou siuletu stroje jak to přečumuje.
Jinak vžně znam jen jedno hezke Sko ale to jen tim napadem zpracovani jeho majitele
http://www.motorkari.cz/upload/images/bazar/391568.jpg
A to se mi kapoty nelibi
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:
Už trošku nepobiram
![]()
Ale nevim jak se ten hnusnej kus nesmyslu vepředu před řiditky muže někomu libyt vždit to kazi celou siuletu stroje jak to přečumuje.
Jinak vžně znam jen jedno hezke Sko ale to jen tim napadem zpracovani jeho majitele
http://www.motorkari.cz/upload/images/bazar/391568.jpg
A to se mi kapoty nelibi
To je moc hezké, až nato že nic nevidím. A kapota se mi líbí.
mr.BSE psal:barynek psal:mr.BSE psal:To, že je pěknější nemůže myslet vážně snad nikdo.
Z toho plyne, že eSko je prostě omyl v Suzučím programupáč si "šílenej", tak to máš prostě v hlavince špatně uspořádaný, ty věco kolem eNka a eSka
a poslední věc. eSko je ve výrobním programu proto, že S jako Suzuki, kdežto N jako ... momentíček, nemůžu najít ve slově Suzuki eN... a jo vlastně, ono tam není.. no prostě ještě musíš na tej svej teorii zapracovatNaopak, to ty musíš na své teorii zamakat, celý jsi to postavil na tom, že Palous (jakožto jedinej, kdo měl oboje a napsal jak to ve skutečnosti je) by vzal Shivera v eSku, kdyby se dělal . Kdyby chtěl eSko (a né bandasku) tak může vzít hnusnýho fazera. Jenže on nejspíš chtěl Shivera, protože je to pěknej stroj. A pěknej proto, že nemá tu sračku vokolo světla
Barynek má pravdu
A Fázi sice kapotku má ale je na protože suza ji má vymakanější a praktičtější
Kakac psal:mr.BSE psal:barynek psal:páč si "šílenej", tak to máš prostě v hlavince špatně uspořádaný, ty věco kolem eNka a eSka
a poslední věc. eSko je ve výrobním programu proto, že S jako Suzuki, kdežto N jako ... momentíček, nemůžu najít ve slově Suzuki eN... a jo vlastně, ono tam není.. no prostě ještě musíš na tej svej teorii zapracovatNaopak, to ty musíš na své teorii zamakat, celý jsi to postavil na tom, že Palous (jakožto jedinej, kdo měl oboje a napsal jak to ve skutečnosti je) by vzal Shivera v eSku, kdyby se dělal . Kdyby chtěl eSko (a né bandasku) tak může vzít hnusnýho fazera. Jenže on nejspíš chtěl Shivera, protože je to pěknej stroj. A pěknej proto, že nemá tu sračku vokolo světla
Barynek má pravdu
A Fázi sice kapotku má ale je naprotože suza ji má vymakanější a praktičtější
Jojo, vymakanější... proto fouká stejně jako na eNku,co?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Kakac psal:mr.BSE psal:
Naopak, to ty musíš na své teorii zamakat, celý jsi to postavil na tom, že Palous (jakožto jedinej, kdo měl oboje a napsal jak to ve skutečnosti je) by vzal Shivera v eSku, kdyby se dělal . Kdyby chtěl eSko (a né bandasku) tak může vzít hnusnýho fazera. Jenže on nejspíš chtěl Shivera, protože je to pěknej stroj. A pěknej proto, že nemá tu sračku vokolo světlaBarynek má pravdu
A Fázi sice kapotku má ale je naprotože suza ji má vymakanější a praktičtější
Jojo, vymakanější... proto fouká stejně jako na eNku,co?
![]()
Tak to ani náhodou
Ale protože jseš eNkař tak to ti nevysvětlím
pokud eSko.. tak jedině s řidítkama dole tak jak má SV...
jinak je to taký "nedomrd" ani ryba ani rak...
a teď neberu v potaz to že to fakt není pěkné
takže N
a nebo kapotu s řídítkama dole...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
osiris psal:...jakýho bandita ?
asi gumovýho kokoti, jste jak báby před konzumem
*ROFL* Bandit Pičo a eSaci pojdte na pivo
i když posledni dobou abstinuji
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
b.karasek psal:Zdravím všechny diskutující na fóru. Po desetileté pauze si chci koupit motocykl. Jsem 100% rozhodnutý pro Bandita, r.v. 2007-2008. Stále se však nemohu rozhodnout zda verzi N, nebo S. Motocykl chci využívat především pro zábavu - projíždky po okolí, občas nějaký delší výlet, převážně v jednom. Vzhledově se mi více líbí verze N (vyloženě k ní tíhnu), ale verze S bude určitě praktičtější na cestování. Poradí mi někdo, jakou verzi zvolit a jak velký je mezi nimi rozdíl (pohodlí při cestování, odpor větru atd.)? Dále mě zajímá, zda dodatečně namontovaný štítek na verzi N, alespoň částečně nahradí polokapotáž verze S a jaký štítek zvolit z hlediska funkčnosti a designu? Předem Vám děkuji za rady.
Zkus Sko mám to taky a velká spokojenost podle mě je i hezčí než Nko ale to je věc názoru
Skáču dobře,skáču rád
Nejsem žádnej drobek, jezdíme spíš cestovně, ale taky i svižně. eNko je krásnej klasicekej bajk co naněm trochu funí. Když člověk jede dlouho a trochu ostře fouká, tak nic moc. eSko od roku 2005 mahoru je hezčí něž eNko. Baťúžek taky říká, že je pro něj eSko mnohem lepší a míň tam funí. Jediný co mě sere je, že nevidim kolo Jínáč tu svačinu a navigaci je to paráda. Jen nechápu, jak někdo může ještě "zalehnout" na eSku
protože já když se vohnu, tak mám pocit že mi uletí hlava jak tam funí
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
![]() |
Progear 650 (Člen) 22.06.2009 15:35:55 Offline |
dneska, proti větru na GSR....
Zlaté S-ko..... A at mi tu nikdo netvrdí, že v tom není rozdíl...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
Progear 650 (Člen) 22.06.2009 22:07:46 Offline |
Meloun psal:Progear 650 psal:dneska, proti větru na GSR....
Zlaté S-ko.....A at mi tu nikdo netvrdí, že v tom není rozdíl...
Jak jsem psal předtím..to jsou ty hůlčičky..
ale piču.... sem měl plégo namáčklý až na nose ve dvou kilech.... prostě napiču....
zlaté S-ko....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:dneska, proti větru na GSR....
Rozdil možna jo ale co když ti povim že se mi to libi jak na eNku fouka
PAJA psal:Vyber si S je hezčí a pohodlnější
,na N budeš vypadat jako socka co nemá na kapotu
kuwa co si vlastně bereš ty naše nahý krásky do hubya dovoluješ si tady říct o melounovi že má starou mrdku??? Už ses někdy posral v náruči medvěda cipísku???
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Lachtan psal:PAJA psal:Vyber si S je hezčí a pohodlnější
,na N budeš vypadat jako socka co nemá na kapotu
kuwa co si vlastně bereš ty naše nahý krásky do huby
a dovoluješ si tady říct o melounovi že má starou mrdku??? Už ses někdy posral v náruči medvěda cipísku???
Klííííd...
PURE NAKED BIKE!
Progear 650 psal:dneska, proti větru na GSR....
Že ty sis dal ty kosti do batohu... To se pak nedivím. Jak si zabral za heft, tak ta setrvačná síla těch kostí, tě táhla pryč.
Se divím, že ses vůbec udržel. Asi jdeš do sebe hochu.
Příště si zkus dát do batohu 0,3l plechovku s pivem. Pomalu přidávej, až se třeba vytrénuješ na hranici, kdy budeš moct vozit v báglu litr vody.
To určitě dáš.Ti věřím...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Progear 650 psal:dneska, proti větru na GSR....
Že ty sis dal ty kosti do batohu... To se pak nedivím. Jak si zabral za heft, tak ta setrvačná síla těch kostí, tě táhla pryč.
Se divím, že ses vůbec udržel.Asi jdeš do sebe hochu.
Příště si zkus dát do batohu 0,3l plechovku s pivem. Pomalu přidávej, až se třeba vytrénuješ na hranici, kdy budeš moct vozit v báglu litr vody.
To určitě dáš.Ti věřím...
...do dílny ty kosti nosil po jedný a děsně u toho funěl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
Progear 650 (Člen) 23.06.2009 10:11:49 Offline |
Vy dva mě nemůžete nasrat....
S jedním se vláčím tůdle do schodů... A druhej není vtipnej, protože mu to nebrzdí...
PS: a není to brzdama....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Vy dva mě nemůžete nasrat....
S jedním se vláčím tůdle do schodů...A druhej není vtipnej, protože mu to nebrzdí...
...uš si uschnul a umyl motorku, že se tady vysiluješ kecama???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
Progear 650 (Člen) 23.06.2009 10:42:07 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:Vy dva mě nemůžete nasrat....
S jedním se vláčím tůdle do schodů...A druhej není vtipnej, protože mu to nebrzdí...
...uš si uschnul a umyl motorku, že se tady vysiluješ kecama???
ještě nee tedka jedu do práglu, když už je jag traktor a mejt budu hned potom...
tohle byla podpásofka...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1 2