Nejsi přihlášen
Nestartuje
Tak jsem chtěl dnes do Olomouce a nestartuje
Je možný že by to byla slabá baterka i když to krásně točí??
Benzín v karbci je,sem tam to má snahu blafnout,ale nechytne.Hodil jsem to na nabíječku a jestli to nepojede tak se
A teď čekám odpovědi,že je to tou baterkou
BlackBandit (Nový člen) 06.03.2007 15:25:06 Offline |
Re: Nestartuje
Baterkou to není, jestli jsi ji dlouho neměl natočenou a máš kohoutek od nádrže přeplej na podtlakové dávkování benzínu, tak ti vyschly karbce a zalepili se ti.Takže buď je rozděláš a vypucuješ a nebo to budeš tak dlouho trápit až ti to chytne.Ale dej bacha můžeš ulejt a prorazit svíčky.
Žij, jezdi, a po smrti.... budem přikládat pod kotlem :-D
Nevím kde to garážuješ, ale taky jsem měl teď o víkendu problém nastartovat a garáž mám docela vlhkou nevytápěnou. Motor byl holt po 3 měsících stuhlej a vymrzlej, tak mi to trvalo tak 10 minut, než jsem ho nahodil. Krásně se točil, ale nechtěl naskočit.
Každopádně sytič na max. dokud se nechytne a chvíli nepoběží. Možná by stálo zato vyndat svíčky, vyčistit (vysušit) mohla na nich nakondenzovat voda a tak nechtějí pálit.
Nejsem žádnej odborník, ale třeba to pomůže.
Better safe than sorry!
Tak všem moc děkuju za rady ale nebylo to ničím z toho co tady popisujete.Bylo to tím že jsem naprostej debil,kretén a ignorantský hovado.Zasloužím si vymazat profil a exemplárně odebrat motorku.
Prostě to bylo tím že jsem spěchal a těšil se jak vyjedu,že jsem to startoval 20 minut bez sytiče.Prostě
Ale alspoň jsem si pěkně dobil baterku
Tak ještě jednou všem dík ,jo a diskuzi můžete pokračovat,protože jsem se byl ještě v osum večer projet,stavil jsem se u kámoše a tomu to taky nestartuje
Uleješ je když pořád dokola startuješ na sytič a nejlepší je ještě hmatat za heft. Tak tim je ulešeš. Pozdnáš to, když je vyndáš, že jsou navlhlý či dokonce mokrý a smrdí od benálu. Většinou je to doprovázený střílením z výfuku. Pak máš možnost je dát na rozpálený topení či sporák pořádně vyschnout a skusit to s nima znovu, nebo si koupit nový.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
tot teda otazka jakou znacku svicek do B6S 00. novejsi model ? Budu tedka menit svicky a nevim co tam dat za znacku a pripadne jejich cena. V ty Brisky nevim jakou mam met duveru a NGK tam mam asi tedka taky. Championy jsou drahy asi.
Billy psal:tot teda otazka jakou znacku svicek do B6S 00. novejsi model ? Budu tedka menit svicky a nevim co tam dat za znacku a pripadne jejich cena. V ty Brisky nevim jakou mam met duveru a NGK tam mam asi tedka taky. Championy jsou drahy asi.
Já nevím u nás v mini klubu na ně jezdí téměř každej,vyjmenuji pár strojů : B12,Honda vfr 750,cb 1000,Vtr 1000,Yamaha dragstar 650 a 1100,gsx 750 f ,tdm 850 a Fazer 600. No a bez problémů,sice teď čekáme nové převodní tabulky,protože to není sranda určit,alternativu za ngk,nebo champion,ale prej už maj náhradu za všechny - možná nějaká vyjímka bude,hlavně sou dobrý ceny vůči ngk stojí brisk tak 25% a je vyzkoušený že když je i desetkrát uliješ,nic se jim nestane. Takže tak,každej může mít jinej názor,ale já sem spokojen.
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1