Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 05.03.2007 21:02:05 Offline |
a zase navigace....
furt sem si nemoh vybrat jestli tu a nebo jinou a nebo ještě jinou a už mám asi jasno....
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?article=1113626
doba je temná...
Re: a zase navigace....
inkvizitorr psal:furt sem si nemoh vybrat jestli tu a nebo jinou a nebo ještě jinou a už mám asi jasno....
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?article=1113626
No tak to je už mazec mě se teda osobně moc líbí TV výstup,ale 18.500,- je teda dost. Za ty peníze vim o lepším zařízení
motorka:BANDIT 600N, ten je prodaný, teď mám Honda CBR 1000RR, rok 2007, město Jablonec nad Nisou
http://www.kasa.cz/mobilni-telefony/kou … kampan=165
Tohle je můj příští foun, teď mam od t-mobile MDA compact I. a moc velká spokojenost, ale glofiish má úplně vše kromě TV výstupu a ten mě moc zajímá pro navi do auta, že bych si to hodil přímo na monitor
motorka:BANDIT 600N, ten je prodaný, teď mám Honda CBR 1000RR, rok 2007, město Jablonec nad Nisou
inkvizitorr (Administrator) 05.03.2007 22:09:38 Offline |
JirkaMDS psal:Za ty peníze vim o lepším zařízení
a co to má lepčího? sem línej to študovat...
doba je temná...
inkvizitorr psal:JirkaMDS psal:Za ty peníze vim o lepším zařízení
a co to má lepčího? sem línej to študovat...
no má to hlavně windows a daleko vic moznosti využití,wifi internet, filmy, lepší navigace, lepší GPS modul,bluetoth 2.0, hlavně při navigaci bude o hodně rychlejší, atd. nemá to jen ten TV výstup, já osobně mám moc špatné zkušenosti se symbian, vždy jsem přišel o všechna čísla atd...
souhlasim s Jirkou, symbian nikdy vice
mam uz nejakej rok MPX200 a tam sem zatim vyzkousel vsechny Windows Mobile, ktery zatim sou (krome novejch 6-Crossbow) a vim,ze dalsi foun bude mit urcite WM
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Filous psal:...ty voe, tag já si teť pořídil SE K800i a myslel sem si, jaký nemam dělo ...ale mě by to stejně bylo k prdu, bo sem nevyužil ani N6230 natoš něco takovýdleho
Fildo,prectaf si ze bys mnel vindousy jeste f telefonu a ne jen na notasu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Filous psal:...ty voe, tag já si teť pořídil SE K800i a myslel sem si, jaký nemam dělo ...ale mě by to stejně bylo k prdu, bo sem nevyužil ani N6230 natoš něco takovýdleho
Fildo,prectaf si ze bys mnel vindousy jeste f telefonu a ne jen na notasu
...ty pičo!!! ...strašná přectava
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 06.03.2007 09:59:22 Offline |
děte do řiti vobá, si něco vyhlídnu a hned mě vod toho zrazujou
doba je temná...
Drak psal:inkvizitorr psal:děte do řiti vobá, si něco vyhlídnu a hned mě vod toho zrazujou
Se na ně tomu nerozuměj
Si nech poradit
Třeba tohle, podívej se na ten výběr barev
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … lcatel.jpg
cervenej mam doma na prodej, kdyby mel nekdo zajem
Second Class Citizen
1130 Café Racer
...to sou pjekný Alkáči ...tomu řikam pan telefon ...takovej aparát dyš flákneš f baru na pult, tag seš king večera...a dyš máš navíc šusťáky vot Najku, pořádnej pjetikilovej řetěs na krku a ňákou hustou fofršňůru, tag budou holky vomdlívat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
obrovská nevýhoda symbianu, je, že když spadne software, tak je konec a doma to nikdo nenahodi, nejde ani zaloha atd. U windows si uděláš zálohu, sw. ti spadne, z karty obnovýš zálohu, to zvládne úplně každý, je to strašně jednoduchý a jedeš dál a máš to jako před tím, popřípadě můžes si sám přeinstalovat windows a nemusíš pořád lítat do servisu a čekat měsíc na reklamaci a za týden tam letět znova. Když pořádnej telefon,tak jedině s vindousema
Filous psal:...to sou pjekný Alkáči ...tomu řikam pan telefon ...takovej aparát dyš flákneš f baru na pult, tag seš king večera...a dyš máš navíc šusťáky vot Najku, pořádnej pjetikilovej řetěs na krku a ňákou hustou fofršňůru, tag budou holky vomdlívat
a ještě k tomu přičmoudlou hubu......
maňas psal:osiris psal:maňas psal:čím víc nabouchlej telefon tím se víc hryže,vlastní zkušenost
...zkus mu dát nažrat ;)
no vidíš to mě nenapadlo,kudy se krmí taková 6230
...tý stačí jenom voda, nejlíp pod baterku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Nějakou dobu používám Nokie N series a řekl bych, že to je tragédie. To, že se sem tam kousne už neřešim, ale co je uplně na pikaču je to posraný vyhledávání v seznamu! Řadím si všechny jména vždycky podle příjmení, jména. Telefon vám dá taky vybrat, příjmení, jméno nebo naopak. K čemu to ale všechno je, když chcete vyhledat někoho s příjmením třeba od "P" a ta jebka vám nejdřív najde všechny Pavly, Petry atd. Pak teprv najede na příjmení O dalších píčovinách psát nebudu, jakožto zapřísáhlého uživatele Nokií, mě to hooodně zklamalo a nedávno jsem listoval Eriksonem a zlatej telefon!
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1