Nejsi přihlášen
opet klin pod motor (montáž)
Zdravím fšechny!
Nemáte někdo zkušenosti s montáží klínku pod motor na B6N. Koupil jsem jej na netu od firmy MOTOFORZA i s montážní sadou, ale přišel bez jakéhokoli návodu a montážní sada odsahuje jen 5 plíšků a 5 šroubků. Zatím jsem nepřišel na to, jak to patří dokupy. Díky za radu!
Editoval osiris (29.06.2009 13:06:53)
Re: opet klin pod motor (montáž)
no to mi pripomina, kdy se moje chvile teseni na klin od Motoforzi zmenili na kombinaci reseni hlavolamu a dodatecne samovyroby ... nevím presne co ti prislo, ale hadam ze na to jak ja pred lety ... no nezouvej zapoj trochu umu a za vodpoledne to mas ... ( teda esi nejses colek ) ... jooo a nejvetsi prdel byla, ze mi potom z forzi napsali , ze prej abych jim poslal fotku namontovanyho klinu , ze to pouzijou na dalsi propagaci to uz sem jen tezko rozdejchaval
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Re: opet klin pod motor (montáž)
přilož klín a napadne tě samotného,kde je potřeba chytit,ne? buď se to dá strčit na plech pod spodní držák motoru nebo to můžeš chytit objímkami k rámu jak na vodorovné části tak na šikmé
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1