Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » 1250 - zásuvky pod sedačkou

stvrto1 (Člen)
29.06.2009 22:36:07

1250 - zásuvky pod sedačkou

Ahojte. Mám pod sedačkou 2 zásuvky, ktoré nie sú zapojené. Predpokladám, že jedna je na diagnostiku motora a druhá je vraj na imobilizér, ktorým sú na želanie vybavené mašiny dodávané do ameriky. Nevie náhodou niekto, že ktorá je na čo a poprípade označenie káblov??? idontknow  Rozmýšľal som, že by som na tú jednu ak by to išlo pripojil namiesto imobilizéra alarm a nemusel by som nikde na mašine strihať káble. Nie som elektrikár, tak ak som napísal chujovinu, tak sory smile1                                     

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2387_abcd0001.jpg

Suzuki Bandit 1250SA
Ondráš (Člen)
30.06.2009 00:51:26

Re: 1250 - zásuvky pod sedačkou

Na B12 starý vyzkoušen Scorpio 900. Bez problémů alarm i imobilizér. Ale na tu tvoji nevím.
Myslím ale, že se to bude lišit maximálně v jiném konektoru, jinak to půjde bez problémů.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
stvrto1 (Člen)
30.06.2009 11:49:19

Ďakujem. Inak suzuki na rakúskej stránke ponúka svoj originál alarm, nevieš aký je? Alebo niekto tu nevie či je dobrý?

Suzuki Bandit 1250SA
Ondráš (Člen)
30.06.2009 13:06:46

stvrto1 psal:

Ďakujem. Inak suzuki na rakúskej stránke ponúka svoj originál alarm, nevieš aký je? Alebo niekto tu nevie či je dobrý?

Netuším, ale asi to bude něco jako všechny ostatní + poplatek za nálepku suzuki. smile1
Ty Scorpiony maj manuál, podle kterýho to každej šikovnější mechanik zvládne. Akorát musíš trefit ten konektor. Podle popisu na jejich stránkách to není zas tak jistý. Mě tam myslím pasovalo něco pro Hondy, ale určitě ne to co bylo označený, že je pro mého bandita.help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS