Nejsi přihlášen
1250 - zásuvky pod sedačkou
Ahojte. Mám pod sedačkou 2 zásuvky, ktoré nie sú zapojené. Predpokladám, že jedna je na diagnostiku motora a druhá je vraj na imobilizér, ktorým sú na želanie vybavené mašiny dodávané do ameriky. Nevie náhodou niekto, že ktorá je na čo a poprípade označenie káblov??? Rozmýšľal som, že by som na tú jednu ak by to išlo pripojil namiesto imobilizéra alarm a nemusel by som nikde na mašine strihať káble. Nie som elektrikár, tak ak som napísal chujovinu, tak sory
Suzuki Bandit 1250SA
Re: 1250 - zásuvky pod sedačkou
Na B12 starý vyzkoušen Scorpio 900. Bez problémů alarm i imobilizér. Ale na tu tvoji nevím.
Myslím ale, že se to bude lišit maximálně v jiném konektoru, jinak to půjde bez problémů.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: 1250 - zásuvky pod sedačkou
stvrto1 psal:Ďakujem. Inak suzuki na rakúskej stránke ponúka svoj originál alarm, nevieš aký je? Alebo niekto tu nevie či je dobrý?
Netuším, ale asi to bude něco jako všechny ostatní + poplatek za nálepku suzuki.
Ty Scorpiony maj manuál, podle kterýho to každej šikovnější mechanik zvládne. Akorát musíš trefit ten konektor. Podle popisu na jejich stránkách to není zas tak jistý. Mě tam myslím pasovalo něco pro Hondy, ale určitě ne to co bylo označený, že je pro mého bandita.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1