Nejsi přihlášen
Re: Jak se těšíte?
faitík psal:PALOUS psal:fido psal:...hm, slušná charakteristika... Ten Tě rád mít nebude
Co si nepamatuješ z doby gdyš si byl vožralej neni pravda
to sem ještě dělal do sportu http://www.tvujsvet.cz/video/opilec-a-k … GXy2F.html
Jebat motorky :-)
Hold je to zver . Doufam ze me prevypravi jakej pouzivaji v rumunsku alkohol tester
PALOUS psal:to sem ještě dělal do sportu http://www.tvujsvet.cz/video/opilec-a-k … GXy2F.html
Těžko říct, jestli ti to kolo pomáhá nebo škodí....
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Billy psal:Hold je to zver . Doufam ze me prevypravi jakej pouzivaji v rumunsku alkohol tester
tam maj s rumem http://www.youtube.com/watch?v=VmOGt65Ir1M
no a já se tak těšim, že z toho nespim.
..taky sem nebyl...pojedu...snad i dojedu...a pak se uvidí
určitě to bude pecka, tak ať nám na tu cestu k těm sousedům moc nechčije
tož v patek...
jo a v sobotu, bo v patek, bude karbanatek...banditpičo
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Lachtan psal:no a já se tak těšim, že z toho nespim.
..taky sem nebyl...pojedu...snad i dojedu...a pak se uvidí
určitě to bude pecka, tak ať nám na tu cestu k těm sousedům moc nechčije
tož v patek...
jo a v sobotu, bo v patek, bude karbanatek...banditpičo
jesi se těšíš že se nevychrápeš min do neděle večer,tak se těšíš správně a karboš vyměním za stehno
To: Palous, no Sujazuwaki rikal ze se tam misto do tech hajendowejch alkohol testru, fouka do cepice a pak si milice pricichne a ma to zmereny a vyhodnoceny .
Billy psal:To: Palous, no Sujazuwaki rikal ze se tam misto do tech hajendowejch alkohol testru, fouka do cepice a pak si milice pricichne a ma to zmereny a vyhodnoceny .
říkal mě na mácháči jak loni dyš jel dom,tak byl tak kántry,že zastavil u teska a strkal hlavu do mražákukua se zas na toho bejka těším co zas vyvede
Billy psal:To: Palous, no Sujazuwaki rikal ze se tam misto do tech hajendowejch alkohol testru, fouka do cepice a pak si milice pricichne a ma to zmereny a vyhodnoceny .
A kdyš se z toho hnusu aji poblijou,tak už tě nemusí brat ani na vodběr krve
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
PALOUS psal:říkal mě na mácháči jak loni dyš jel dom,tak byl tak kántry,že zastavil u teska a strkal hlavu do mražákukua se zas na toho bejka těším co zas vyvede
Já se furt bojim... On mi slibuje, že si spolu dáme rum...
Kdyžtak mě uložte hlavou k domovu.
Ja myslim Ondrasi ze mas se proc obavat, ze von si ten rum jenom obarvuje tou colou to hovado a pije to pomalu v pomeru 1:0 ve velkem mnozstvi . Je to hold pardal, jo a kdo ho slysel pri spani tak vi ze chrnet vedle neho je mucirna .
Billy psal:Ja myslim Ondrasi ze mas se proc obavat, ze von si ten rum jenom obarvuje tou colou to hovado a pije to pomalu v pomeru 1:0 ve velkem mnozstvi . Je to hold pardal, jo a kdo ho slysel pri spani tak vi ze chrnet vedle neho je mucirna .
Já vim...
Co se týče spaní, tak jsem sdílel pokoj s Loserem, Tajným či Japou, takže myslím, že mě jen tak něco nerozhází...
Ondráš psal:Co se týče spaní, tak jsem sdílel pokoj s Loserem, Tajným či Japou, takže myslím, že mě jen tak něco nerozhází...
to musím potvrdit
Ondráš totiž kluky podporuje a přidává se taky většinou vyplňuje ty pauzy
hold hodný kluk, který kamarádům rád pomůže (hlavně s tím ozvučením)
sry Ondro, já musela spaní v bungalovu mezi tebou a Loserovcema mě velice pobavilo
Stránky: 1 2