Nejsi přihlášen
Řiditka (použitelná šířka?)
Lidi mam dotaz mam Bandita 600 r.v.2003
A mam možnost koupit řiditka 81 až 82cm široké jen nevim zda je tam dostanu. zda na to budou stačit bovdeny hadičky a tak podobně.
Děkuji.
Editoval osiris (01.07.2009 22:24:49)
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Re: Řiditka (použitelná šířka?)
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:dostaneš 82 http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … to91_2.jpg
To je B12 ale ja mam B6
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Koldan psal:když ne,tak je zkrátíš, jinak se mi zdá,že tneto rozměr je již hraniční
Skratim? No asi pilnik a hup hup hup.
Sice jsme řikal že nechci s hrazdou ale tyhle se mi nějak zalibyly. hlavne jsou jedny z mala tohoto druhu. 22,2mm Prumer tedy tim odpadaji ty redukce.
Frodo89 psal:PALOUS psal:dostaneš 82 http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … to91_2.jpg
To je B12 ale ja mam B6
no a?
PALOUS psal:Frodo89 psal:PALOUS psal:dostaneš 82 http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … to91_2.jpg
To je B12 ale ja mam B6
no a?
este si mu nerek,ze je to napicu
...sam mezi jebkarema...
Frodo89 psal:Koldan psal:když ne,tak je zkrátíš, jinak se mi zdá,že tneto rozměr je již hraniční
na to právě máme tu flexu
To Palous: no jo vogo,ale tys na tom byl sakra moc nasranej motorkář
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Frodo89 psal:Koldan psal:když ne,tak je zkrátíš, jinak se mi zdá,že tneto rozměr je již hraniční
na to právě máme tu flexu
To Palous: no jo vogo,ale tys na tom byl sakra moc nasranej motorkář
zato teť sem jak komediant vot houpaček
Možna je asi važne budu s užovat o neco malo nevim až je tam tak letmo nasdim tak si zkusim uchop, ale popravde co sme zkoušel s tema originalama tak nejpohodlnjši to bylo když jsem hmatnul až na zavažička. a na to aby vypadal jako extra nasranej motorkař na to nejsem zas tak drobnej.
Jinak nevim zduraznoval jsem B6 protože nevim jestly B12 nema třebas delši hadice
mrkni na www.amtrade.cz řidítka cena 740kč všechny barvy
De to, ale dře to.
dyž sem měl originály, tak po lehkým pádu šly řidítka okamžitě do nádrže, po té co sem dal TAGy (jak jinak než zlatý) tak dyž mi to uklouzlo na hrbolech a "Zlato z azije" spadlo, opřelo se vo padák a právě řidítko, kerý i díky vomezenýmu dorazu nepustilo mašinu na zem,tagže sem ji zved s hrůzou v očích a po prohlídce sem nechápal,lautr nic, jen odřený závažíčko a padák. ani tečka od kamínku. proto říkám,že investice do řidítek se mi už zaplatila
Řiditka zakoupeny v www.jsmoto.cz koupil jsme je normalně v kamenem kramě mam ho asi 25km od baraku. řiditka me vyšly na 750Kč a celkem jsem se zdesil když jsem je nasadil na motorku jak jsou rovny oproti originalnim. Popravdě jsme celkem zvedav jak se budou chovat až je prvně projedu.
PS: Lidi jen nevim jak tam dostat zavažička... a zda někdo nevite kde by se daly sehnat. zavažička kde by bylo vypaleno GSF nebo alespon Bandit. napřiklad http://www.bikerscrown.cz/produkt5191.html Děkuji oroginaly nevim jak by se daly upnut
Koldan psal:dyž sem měl originály, tak po lehkým pádu šly řidítka okamžitě do nádrže, po té co sem dal TAGy (jak jinak než zlatý) tak dyž mi to uklouzlo na hrbolech a "Zlato z azije" spadlo, opřelo se vo padák a právě řidítko, kerý i díky vomezenýmu dorazu nepustilo mašinu na zem,tagže sem ji zved s hrůzou v očích a po prohlídce sem nechápal,lautr nic, jen odřený závažíčko a padák. ani tečka od kamínku. proto říkám,že investice do řidítek se mi už zaplatila
tak jaky mi doporucis videl bych taky na ty zlaty. Meloun mi jednou neco radil, ale ja to uz zapomnel
JInak redukci bych se chtel vyhnout a hrazda tam bejt nemusi dik
Fulltank psal:Koldan psal:dyž sem měl originály, tak po lehkým pádu šly řidítka okamžitě do nádrže, po té co sem dal TAGy (jak jinak než zlatý) tak dyž mi to uklouzlo na hrbolech a "Zlato z azije" spadlo, opřelo se vo padák a právě řidítko, kerý i díky vomezenýmu dorazu nepustilo mašinu na zem,tagže sem ji zved s hrůzou v očích a po prohlídce sem nechápal,lautr nic, jen odřený závažíčko a padák. ani tečka od kamínku. proto říkám,že investice do řidítek se mi už zaplatila
tak jaky mi doporucis videl bych taky na ty zlaty. Meloun mi jednou neco radil, ale ja to uz zapomnel
JInak redukci bych se chtel vyhnout a hrazda tam bejt nemusi dik
to je pak těžko radit,já mám kónický zlatý TAGy, ale bez redukce, držáky mám udělaný nový, na míru
Koldan psal:Fulltank psal:Koldan psal:dyž sem měl originály, tak po lehkým pádu šly řidítka okamžitě do nádrže, po té co sem dal TAGy (jak jinak než zlatý) tak dyž mi to uklouzlo na hrbolech a "Zlato z azije" spadlo, opřelo se vo padák a právě řidítko, kerý i díky vomezenýmu dorazu nepustilo mašinu na zem,tagže sem ji zved s hrůzou v očích a po prohlídce sem nechápal,lautr nic, jen odřený závažíčko a padák. ani tečka od kamínku. proto říkám,že investice do řidítek se mi už zaplatila
JInak redukci bych se chtel vyhnout a hrazda tam bejt nemusi dikto je pak těžko radit,já mám kónický zlatý TAGy, ale bez redukce, držáky mám udělaný nový, na míru
takze redukci sis nechal udelat jo Jeste zapatram na netu ..
lori psal:mrkni na www.amtrade.cz řidítka cena 740kč všechny barvy
jak jsou pevné když se dá pryč hrazda ? duralové jsem nikdy neměl tak nemám ponětí o tuhosti, hrazda by mi vadila kvůli držáku GPS
Každý je odborník,jen někdo trochu menší ;-)
Fulltank psal:Koldan psal:Fulltank psal:
JInak redukci bych se chtel vyhnout a hrazda tam bejt nemusi dikto je pak těžko radit,já mám kónický zlatý TAGy, ale bez redukce, držáky mám udělaný nový, na míru
takze redukci sis nechal udelat jo Jeste zapatram na netu ..
ne redukci,ale celý držáky, ale teď koukám,že máš šesku v esku a tam sou držáky integrovaný s brejlema, tagže máš smolíka a redukci budeš muset mít,pokud teda budeš chtít kónický vjetve
Stránky: 1