Nejsi přihlášen
Jak se stát hiphoperem
Nejlepší jsou ty komentáře
http://crushot.blog.cz/0601/jak-se-stat-hiphoperem
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Jak se stát hiphoperem
Na začátek bych chtěl říct, že k tomuto článku jsem se dostal opravdu náhodou pač jsem (podel vás) "drsnej raper" - mám na krku kříž, na rukou 3 prsteny, nosim volnější trička a kalhoty (samozřejmě jen přední skateový a Hip-Hopový značky), vozim si prdel v SUVčku Chevrlotet Captiva a chci si koupit botky nejlíp Nike Air Max nebo Adidas Superstar II(který hledám na netu)...Po přetečteni toho článku jsem se ironicky pousmál pač mi nepřekvapuje stále stoupající návál vtípků na "nás rapery", ale po přečtení komentářů ve mě hrklo. Jasná každej máme svůj styl jedem si svou cestu, ale nikoho neopravnuje jebat se do toho stylu ostatním. Hip-Hop je kult, je to fenomén!!!A od toho se odvijí styl mluvení(vyjadřování), oblíkání, chování a Hip-Hop je o těch hadrech a řetězech,o krásnejch holkách,o autech tak to KONEČNĚ PŘEKOUSNĚTE!!!Pro mě je Rap vyjádření mých pocitů, myšlenek, názorů na mou vlastní osobu a na svět jako takovej-měl jsem možnost stát na podiu a svym rapem sdělit co cítím a rozkejvat nějaký hlavy co jsou naladěný na stejný vlně, není pro mě problém vzít do ruky mikrofon a zajebat si freestyl,tak přestaň hodnotit podle vzhledu.Poznej mě a pak můžeš soudit.Tohle je odkaz pro internetové ubožáky co se schovávaj za směšným nickem, taky se do Tebe nikdo nejebe, že si plácneš gel na hlavu a každej tejden chodíš do stejnýho disco klubu, jak králíci...Hej nigga brother IPRO, jsem s tebou...Jo a taky se mi ted pracuje na zbrojním pasu, takže i tu pistoli budu nosit za pasem!!!Snad jsem dobře vysvětlit co je Hip-Hop pro mě a komu se fakt dál nelíbí at si svého hledí:"Nesuď podle vzhledu"... tak čau
prudce inteligentni klucina asi
Second Class Citizen
1130 Café Racer
cos vo to hip hoperi dobra ale ty pravi ale ne ty frajirky co si koupi hadriky u vetvi a hrajou si na nejvetsi drsnaky z tech bych . jinak inteligence tam nic moc asi
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Dívím se na to jako na životní styl-podobně jako skins,punk,greenpeace,homeless nebo traktorista
Protože ten "hiphop" nemůžu ani náhodou (ze svýho hlediska)zařadit do škatulky hudba!
Nasamplovat nekonečnou smyčku bicího rytmu s basou a do toho pár tónů dechů apod. zvládne na sekvenceru kdejakej sráč za zlomek času
Mluvený slovo pro mě neznamená zpěv-chybí i jakákoli melodická linka
Takže jestli chce někdo žít stylem,že si bude imrvere šlapat po nohavicích(výhoda!při sraní si ty gatě nemusí stahovat!),lítat v captivě(pane-to je terno)a tahat s sebou bouchačku a stádo kozatejch slepic-prosím...ale ať se to přestane veřejně nazývat HUDBOU!!!!Bo to hudba zkrátka neni a mě to vytáčí!
PURE NAKED BIKE!
Meloun, ty nemůžeš bejt špatnej člověk, když to vidíš takhle
BSE: v tom prvním příspěvku jsem se lek, že mluvíš o sobě než jsem to dočet nakonec
Tihle kůl gangsta bojs jsou úplně nejtvrdší, a nejvíc mě iritujou kofoly tohohle ražení
Asi jsem už starej
Strýcfajtr !!!
..doufám,že mu ten gvér hned po prvním zasunutí za pás,propadne jeho galatama s rozkrokem na kolenach a po cestě dolů se zachytí kohoutkem o nějaký kaštan na řiti a prostřelí si koleno..
..pak bude spokojen,bo bude mít gangsta chůzi jak široko daleko nikdo..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
XJelen psal:Meloun, ty nemůžeš bejt špatnej člověk, když to vidíš takhle
BSE: v tom prvním příspěvku jsem se lek, že mluvíš o sobě než jsem to dočet nakonec
Tihle kůl gangsta bojs jsou úplně nejtvrdší, a nejvíc mě iritujou kofoly tohohle ražení
Asi jsem už starej
covece neblazni
Second Class Citizen
1130 Café Racer
No to ne ale mám dlouhý kšandy na montérkách a tak je vláčím po zemi. A po dvanáctým pivě a osmým fernetu velmi kvalitně repuju! Bouchačku teda už nemám bo sem nějak zapoměl a propadl mi zbroják a tak mi ji sebrali a chtěli přišít nedovolený ozbrojování a tak jsem jí rychle prodal. A tudle když jsem byl vožralej a spálil si ruku o kamna tak jsem prej dobře hiphopoval!!!
Bacha na nás!!! Na hiphorapery!!!!!
A kurva...
mr.BSE psal:Jerry psal:Nečti to. Píčoviny mladejch. O nečem co tu za deset let nebude. Nalej si.
heh, takova nenapadna narazka na Osiho vek....vsimli ste si?
no os si to nepřipouští,ale co se týče mého chtíče,.... do hudby to má daleko asi jako olpran do bandasky
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Tak ty barviri fusujes i do hip-hop vohozu uz jooo?
2.Musíte chodit v oblečení co je fakt IN! Takže si zajděte do nějakýho shopu. Musíte koupit boty s co největším jazykem a zásadně si nezavazovat tkaničky! Nejlepší budou osirisy. Pokud nejsou prachy, tak skočte k čongům a kupte levnou kopii, stejně vám je někdo brzo poblije. Co dál? No jasný, mikina...musí bejt s kapucí. Když bude mít na zádech velikej zelenej znak v podobě listu marihuany, tím líp! Kalhoty...tady je to jednoduchý, nejlepší seženete v krámě s označením XXL
...che palle !!!
Kam se na ne hrabou Karel Gott a Zagiorka , me tak pripadlo s tim SUVeckem jestli to neni spis Lada Niva
Prej Chevrolet Captiva. S tím už se setkávám po několikátý, jak si někdo hraje na to, že jezdí v origoš amerikoš káře, přitom asi zapoměli, že to je převlečený Daewoo No a jestli takovýhle trotli budou nosit kvér, tak to potěž koště teda
PS: nikdo mi ještě nevysvětlil, proč nosej ten kšilt rovnej Nosim kšiltovky rád, ale takhle se to přece nedá ani nosit jak je to nepohodlný a navíc v tom člověk vypadá jak
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Prej Chevrolet Captiva. S tím už se setkávám po několikátý, jak si někdo hraje na to, že jezdí v origoš amerikoš káře, přitom asi zapoměli, že to je převlečený Daewoo No a jestli takovýhle trotli budou nosit kvér, tak to potěž koště teda
PS: nikdo mi ještě nevysvětlil, proč nosej ten kšilt rovnej Nosim kšiltovky rád, ale takhle se to přece nedá ani nosit jak je to nepohodlný a navíc v tom člověk vypadá jak
...proto nosej pot tou bejzbolkou eště uvázanej šátek, aby je ten rovnej kšilt netlačil do palice ...ofšem to nic nemění na tom, že tym pádem vypadaj jag dvojitá
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous, njn na tom něco bude!!!
K těm důchodcům, nedá mi to abych se nesvěřil.
Včéra valim do Práglu a poslouchám rádio F1. Jedu jedua najednou zprávy. A najednou se ozve: Policie na severu Čech zadržela 75 letého sprejera. Říkám si ty vole, to je pičus, když tu se ještě na plnou hubu vozve: 75 letý sprejer byl chycen u hřbitovní zdi jak zde sprejoval nápis POZOR NA TEPLOUŠE !!! Normálně jsem musel ke krajnici, páč sem myślel že se udusim smíchy Jo a na vysvětlenou dodali, že pána obtěžovali malí chlapci.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Filous, njn na tom něco bude!!!
K těm důchodcům, nedá mi to abych se nesvěřil.
Včéra valim do Práglu a poslouchám rádio F1. Jedu jedua najednou zprávy. A najednou se ozve: Policie na severu Čech zadržela 75 letého sprejera. Říkám si ty vole, to je pičus, když tu se ještě na plnou hubu vozve: 75 letý sprejer byl chycen u hřbitovní zdi jak zde sprejoval nápis POZOR NA TEPLOUŠE !!! Normálně jsem musel ke krajnici, páč sem myślel že se udusim smíchy Jo a na vysvětlenou dodali, že pána obtěžovali malí chlapci.
Žádnej sever Čech, f Plzni to bylo, a eště ke fšemu naproti gymnáziu. A pak nemaj bejt fšichni xenofobní, dyš na to koukaj i ze školy.
Bandit rulezz!!!
Sorry, to jsem se zpletl!!! Ale aspoň to někdo slyšel live! Nepřipadá ti, že to do éteru řekli naschvál Pak už to neopakovali...
Ovšem mít to na očích u školy, tak jsem mokrej každej den
Když budu chtít něco sdělit lidem,tak sepíšu knihu nebo něco na ten způsob...
Nevim,proč se tahle subkultura nazývá hudbou?!
Hudba to neni a fertig!
By se klasičtí skladatelé podivili,kam až lidstvo udělalo pokrok...
Nesnášim hudební privitimismus a nikdo mi nevymluví,že hiphop je regulérní hudební odnož!
Dokud nehrají živé bytosti na hudební nástroje a pokud možno inteligentněji než na 2-3 akordech v jedné tónině,tak to pro mě nemá smysl...
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1