Nejsi přihlášen
Problém s řazením
Ahoj
Dneska sem vyměnil olej a svíčky ujel cca 30km po městě a nastal problém s řazením z I. stupně na II. Vždycky to skočí do neutrálu a nejde dál. Při vypnutém motoru řadí normálně. Co se tomu najednou stalo ? Dá se něco poštelovat ?
SuJazuwaki (Člen) 07.03.2007 07:42:25 Offline |
Re: Problém s řazením
Tak nevim, zda to bude spojkou. Ja jsem to nezkoušel, ale někteří na svojich B zvládají řazení bez spojky. Asi to motoru moc nesvědčí, ale jde to...
SuJazuwaki
sešteluj spojku,nic jinýho to dle mě není.a pozor,šteluje se na TŘECH místech,na páčce,na víku z vrchu a na víku z boku pod gumovou krytkou.Dle mě se ti uvolnila kontramatka a následně šroubek právě na tom štelungu co máš pod tou krytkou,tudíž von ten šroubek má velkou vůli od osky co rozpojujej spojku.Tagže povolit úplně kontramatku,dotáhnout na dotyk s oskou a o čtvrt otáčky vrátit (vůle),dotáhnout kontramatku,další vůli případně upravit na štelungu na páčce.Je to i v manuálu,nastuduj
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:sešteluj spojku,nic jinýho to dle mě není.a pozor,šteluje se na TŘECH místech,na páčce,na víku z vrchu a na víku z boku pod gumovou krytkou.Dle mě se ti uvolnila kontramatka a následně šroubek právě na tom štelungu co máš pod tou krytkou,tudíž von ten šroubek má velkou vůli od osky co rozpojujej spojku.Tagže povolit úplně kontramatku,dotáhnout na dotyk s oskou a o čtvrt otáčky vrátit (vůle),dotáhnout kontramatku,další vůli případně upravit na štelungu na páčce.Je to i v manuálu,nastuduj
Díky tohle dneska prubnu......
SuJazuwaki psal:Tak nevim, zda to bude spojkou. Ja jsem to nezkoušel, ale někteří na svojich B zvládají řazení bez spojky. Asi to motoru moc nesvědčí, ale jde to...
..tímhle zp. řazením se motoru ani spojce nic neděje..a je to poměrně běžná záležitost..bavím se o řazení směrem nahoru..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1